LMA Clopoteii implinesc 4 ani! *287*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

La multi ani, Topi!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Craciun fericit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Craciun Fericit alaturi de cei dragi! Un Mos darnic si multa bucurie in suflete.

Eliza de Emma + (DPN 20.04.2012)
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

CRACIUN FERICIT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Craciun fericit!
La noi a reusit Mosul sa le indeplineasca dorinta baietilor si a adus un acvariu cu pestisori.
Desi au spus ca doar atat isi doresc si nici o alta jucarie, a reusit Mosul sa aduca si alte cateva jucarii, carti si dulciuri.
Iar surpriza mare a fost de dimineata, cand am mers la biserica si ne-am intalnit cu Mosul in carne si oase, care era incarcat de pachete, pentru toti copiii de acolo. Asa ca ne-am intors acasa cu alte 2 pungi pline cu jucarii si dulciuri.
A fost prima data cand l-am vazut pe Mos la biserica...nu stiam ca vine si acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

La multi ani, tuturor celor care poarta numele Sfantului Mucenic si Arhidiacon STEFAN!

La multi ani si celorlalti clopotei: Bianca Maria, Radu Stefan, Mathias , Stefania, Paula Gabriela! (scuze pt intarziere)

si pt azi:
La multi ani, Andrei Cristian!
La multi ani, Radu Teodor!
La multi ani, Alma!
La multi ani, Rares Stefan!

CRACIUN FERICIT, in continuare!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

La multi ani! Sa fiti sanatosi si sa aveti mult noroc in viata!

SIMON

DAVID

ALBERT

ALESIA

KHALED

SARA

EMMA

THOMAS

BENJAMIN

BIANCA

RADU

MATHIAS

STEFANIA

PAULA

ANDREI

RADU

ALMA

RARES

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetelor

sper ca ati petrecut un Craciun frumos, cu liniste si bucurie si ca v-a adus Mosul ceea ce va doreati.

anul acesta eu am fost la serviciu de Craciun asa ca nu am apucat sa luam masa in familie si alte chestii de genul acesta. noroc ca am inceput de la 10 si am apucat sa vad cum isi gasesc fetele cadourile sub bradut. mie mosul nu mi-a adus inca nimic dar se pregateste ceva ..

nu am apucat sa pun pozici, am facut o selectie dar nu mi-a mers ceva la FB aseara si m-am dat batuta. intre timp, eva a avut si serbarea, a fost tare frumos, si-a spus poezia, a cantat s-a dus la Mosul. anna in schimb nici nu a vrut sa-l vada, a inceput sa urle cand i-am spus ca vreau sa-i fac o poza cu el ..

din pacate, nu apuc sa mai intru aici. de la job, mi-e dificil ptr ca fix in monitorul meu se uita toti sefii si mi-e jena. iar de acasa nici atat ca sar astea mici pe mine.

pupici

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Doresc la multi ani tuturor clopoteilor sarbatoriti zilele acestea! Sa cresteti mari si sa fiti norocosi si fericiti!!

Si va doresc tuturor sarbatori fericite si un an nou minunat!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

La multi ani!!!

si Sarbatori minunate, noi cred ca intram mai rar in perioada asta(daca se poate spune asa ca oricum intram extrem de rar) dar va uram de acum si pentru Anul Nou...!!!

Mergi la inceput