Ce o sa daruiti de Craciun?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamitzica spune:

La noi Mos Craciun va veni cracanat ca de obicei cu multe cadouri pentru odrasla.Nu de alta dar am inceput din Septembrie-cum am gasit ceva ce sa-i placa,la un pret mai mic am si luat.
La sot niste zdrente ca de obicei si niste bere buna tot ca de obicei.Iar mie...sper sa fie darnic Mos Craciun ca de obicei capat cadouri misto adica chestii care eu nu le-as cumpara pentru mine ca sint prea scumpe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

De Mos Nicolae, fetita mea va primi, dulciuri si o carte, sotul o caciula iar eu un ruj.
Pentru Craciun am luat Papusa Maria si un set de plastilina. Mai am de facut foarte multe cumparaturi...bugetul e redus...dar ne vom descurca!

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Anangel, interesanta ideea cu jucariile Mega Bloks, ma intereseaza si pe mine pentru nepot, dar tocmai ce am cautat pe net si in afara de cateva jucarii pentru fetite, nu mai e nimic de gasit, peste tot stocul e epuizat... Se vede treaba ca oamenii sunt prudenti si cumpara din timp, ceea ce eu nu reusesc sa fac (de fapt la mine problema e ca nu am rabdare, daca am cumparat ceva cu mult inainte nu pot astepta si-l dau imediat, asa ca fix inainte de sarbatoarea respectiva cumpar alt cadou...).

Intre timp m-am mai hotarat cu alte cadouri, pentru mama as vrea sa iau un mantou de iarna (sa vedem acum unde gasesc unul frumos, calduros si care sa nu fie exagerat de scump), pentru tata o tigara electronica (nu e chiar cea mai faina idee de cadou, dar poate il ajuta sa se lase) si un ceas sau ceva de imbracat, pentru bunica o pereche de cizme. Pentru prietene probabil ceva bijuterii, esarfe, carti. Mai raman sora mea, nepotelul si prietenul, si cu ei e mai complicat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

buna

va dau o idee ieftina si buna pt cadou
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=36209

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Schimbam titlul in "Ce-ati daruit de Craciun?"

Mergi la inceput