Ce o sa daruiti de Craciun?
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristoiu/cristoiu.jpg)
cristoiu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monabella Cristoiu in State e perfect ok sa returnezi un cadou. In acest scop se dau cadourile cu chitanta speciala de cadou pt a putea fi returnat. Eu una o sa dau numai gift cards sau cash. E si mai simplu si foarte bine primit. daca eu as primi un card la Sephora sau Ulta sa-mi iau eu ce vreau ar fi f. bine. |
Monabella stiu ca se poate returna un cadou, dar iei ceva, altceva de banii aia. Ma rog, chiar si asta e indoielnic dpdv etiquette. Mie nu imi place sa fac cadou gift cert. Nici sa le primesc. Prefer un cadou gindit, nu neaparat scump, dar cu oarece efort de gindire.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
salcia spune:
Carmaw, de ce sa ma supar pentru o intrebare perfect nevinovata?! :) Uite ca nu mai imi aduc aminte exact toate magazinele in care se vand acele vouchere, dar multe au inceput sa practice asta. Stiu ca am vazut la Diverta, parca si la Sephora, la H&M, sigur sunt multe. Eu voi incerca sa aflu ce ONG-uri mai organizeaza targuri, si o sa cumpar si de la mici producatori locali. In plus am de gand sa preiau si ideea cu saculetii, deci cam asta ar fi.
Tocmai m-a lovit ideea ca saptamana viitoare e Mos Nicolae, deci trebuie sa ma gandesc la un cadou pentru nepot...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Selene_Bunny/Selene_Bunny.jpg)
Selene_Bunny spune:
Eu anul acesta i-am spus lui al meu ca as prefera sa stam acasa, ca sa am sentimentul acela de asteptare, de nerabdare, ca... vine Mosul. Persoanele carora ar trebui sa le luam cate ceva sunt multe - soacra, socrul, cumnata, cumnatul, mama mea, fratele meu, bunica din partea mamei, bunicul din partea mamei, matusa, unchiul, varul, iubita varului, nasa Dariei, sora nasei Dariei...
Pe noi nici nu ne includem, Dariei i-am luat deja cadoul de Craciun si cel de ziua ei...
Iar bugetul este... spre zero...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Bebe Beca/Bebe Beca.jpg)
Bebe Beca spune:
Noi am renuntat la a mai face cadouri parintilor, socrilor, prietenilor. Ne limitam la copii. Uneori ne sarim si pe noi. Insa mi-as dori sa ajungem la momentul la care sa ne permitem sa luam tuturor cadouri de craciun.
Asa ca anul acesta bebelusul va primi o minge care se invarte si scoate sunete diverse. Mijlocia va primi doi bebelusi gemeni. Iar cea mare beados si caut de zor niste jucarii pe care si le doreste si nu stiu de unde sa le iau. Si bate ceasul tic tac.
Mona, Sephora este in Ro de ani buni.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Noi avem o familie foarte numeroasa asa ca am o gramada de cadouri de luat. Unele din ele le-am si luat deja.
Asadar pentru maica-mea am luat o tigaie din aceea mai smechera, stiu ca nu avea si ca ii va prinde bine, plus niste creme de fata bio care stiu ca-i plac. O sa-i mai iau niste cafea si o cutie de trufe, ii plac fff mult trufele.
Pentru sot, de Mos Nicolae am luat un set de lenjerie, avea nevoie, plus un calendar de advent cu praline bune-bune iar de Craciun ii iau o undita pe care si-o doreste de ceva timp si o chestie care nu stiu cum se numeste, e un fel de aprinzator pentru facut focul cand nu ai altceva la indemana. Mi l-a aratat intr-un catalog.
Fiica-mii de Mos Nicolae i-am luat un calendar de advent cu jucarele caluti, un joc Play-Doh, un set de maieuri si chilotei cu caluti, un costumas de balet si muuuulte dulciuri iar de Craciun va primi un bebe Ciciobello, un carucior pentru bebele respectiv si un aparat foto pt copii dar care face poze pe bune.
Am luat cadouri si pentru cei 6 nepoti ai mei: pt cea mai mare nepoata, care are 20 de ani, am luat un parfum Davidoff (sper sa-i placa si ei), pentru cea de 14 ani am luat o geanta de umar cu semnul pacii (isi dorea ff mult) plus un set de gentute in care sa-si bage tot felul de briz-brizuri, pentru nepotul de 12 ani am luat niste cizme frumoase de iarna si o bluza, pentru cel de 7 ani tot cizme de iarna si un aparat foto ca cel pentru fii-mea doar ca e cu Cars (al Mariei e cu Princess
) pentru nepotelul de 1 an care mi-e si finut am luat un pulovaras, un pantalon asortat si o masuta de activitati de la MegaBlocks iar pentru nepotica de 1 luna jumate am luat o salteluta de activitati si o rochita superba pt Craciun.
Soacra-mii i-am luat un parfum, un prajitor de paine si cizme (pentru ambii Mosi), socrului i-am luat niste indispensabili si ce-i place dumnealui: cafea, tutun si bomboane
Pentru restul familiei, cumnate si cumnati, voi lua cafea si dulciuri traditionale nemtesti de Craciun, ca ajung la fundul sacului. de
Maria Cornelia (20.09.2006) si
33+ cu
Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eumada/eumada.jpg)
eumada spune:
Eu m-am hotarat.....Evei ii voi lua de Craciun...o buburuza de aia Daisy,un set de craticioare cu tot cu aragaz...aproape normale,o minge glob pamantesc de la v-tech...plus set de pictura cu amna si de facut colaje...si vroiam sa-i mai iau vreo trei chestii,dar,m-am gandit,cu banii aia,plus ce mai adunam de la mamicile cu suflet mare,care pot renunta la o parte din jucarii... cumpar cadouri pentru copiii din sectia de arsi unde a stat Eva...plus o sa iau jucariile in stare buna ale Evei si ce mai strangem de la minunatele mame cu care am luat legatura...si vom reface baza materiala a celor care se ocupa,doua ore pe zi,de educatia copiilor internati.Am simtit ca asa trebuie sa fac.
Iar sotului o sa-i fac cadou un album...un fel de pictorial cu mine si Eva,de Craciun.....am vb cu fotograful,mai ramane sa stabilesc ziua in care Va fi dispusa maimuta sa pozeze.....tare ii place la poza....
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
![](images/user_woman.png)
gabi30 spune:
Eu am cumparat pentru baiatul cel mare un telefon , cel mic are o lista lunga din care am cumparat astazi o parte(o arena + 2 beyblade).Este oferta in Metro : reducere 40% direct pe factura la jucarii.
Parintilor le voi cumpara dulciuri,cafea si un ornament de Craciun iar nepoteilor jucarii si dulciuri.
Noi nu suntem pe lista
Gabi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mcoca/mcoca.jpg)
mcoca spune:
Am vazut in mai multe postari "noi nu suntem pe lista". Nu mi se pare normal. In primul rand ce zice copilul : ups mama si tata nu au primit?? De ce lor nu le-a adus mosul nimic?
In al doilea rand partenerul de viata ar trebui sa figureze printre cele mai dragi persoane, si atunci, iau la nu stiu ce prieteni si nu ii iau lui????. Eu as taia de la altii, dar i-as lua sotului un mic dar, si categoric trebuie sa fie o surpriza.
Noi peste cateva saptamani vom sarbatori 10 ani de cand suntem impreuna. In acesti 10 ani ne-am facut intotdeauna cadouri de Craciun. Pentru mine face parte din magia Craciunului sa daruiesc persoanelor dragi mie in primul rand.
Vicky si Printzesone