Ce o sa daruiti de Craciun?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Cadouri de Craciun... In afara de copiii familiei (carora deja am inceput sa le cumpar cate putin), adultilor le voi da ceva simbolic (calendar/afise personalizate cu Dragos). Sotul oricum isi alege el ceva (insa poate sare anul acesta, caci avem nevoie de bani), eu de obicei nu-mi iau. Mamei ii voi lua ceva util pt casa, socrelei sper sa ma cadoriseasca doar cu prezenta de Craciun, nu si de Revelion. .

Am asa un gust amar cu sarbatorile acestea. Buget mic, lipsuri multe, si tot ce este posibil ca de Sarbatori sa fiu de garda. Poate ma ajuta si vremea si nu va ninge la Predeal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Ce idee haioasa cu tombola Saskia!
Copilu' si-a facut/desenat o lista si am luat deja jucaria pe care si-o dorea si in plus vrem sa-i luam si un mini dvd-player si cu tv pt calatorii si pt locul lui secret (are un fel de mini dulap/debara sub pat unde si-a pus si un scaun si se ascunde sa faca bau)
Sotului ii voi lua un parfum (oricum va fi o premiera caci nu i-am mai luat un cadou de ani de zile )
Soacrei nimic pt ca de fiecare data m-am straduit sa fie ceva util, nu ieftin si de fiecare data nu s-a limitat la 'nu trebuia sa cheltuiti' ci direct la 'oricum nu-mi place' si in secunda doi le da cadou altcuiva din familie.
Cu nasii nu stiu cum sa rezolv (sunt destul de pretentiosi). Nepotica, fata nasilor va primi o mini coroana placata cu aur (de care-i iau si lui fii-miu de Mos Niculae). Alte 2 nepotele dragi probabil ceva de imbracat pt ca sunt domnisorici.
La educatoare am luat deja cate o rochita,iar prietenelor mele cele mai bune ...nu stiu ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Copiii vor primi ceva dulciuri si un Kicker. Sotul a primit deja cadoul de Craciun (o haina de ploaie si cizme de iarna). Pentru mama cumpar cosmetice si un pulover, pentru tata cred o haina de iarna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Greu subiect asta cu cadourile.....sunt in ciza de idei....la nasii fetei..nu stiu ce sa le iau....ceva fain doar ca si gadget....fetei nasilor...carti sau vreo jucarie da` nu aceleasi pe care le are...cred ca un lego sau un set de pictura,ceva fain.Restu` familiei....nu stiu.
Sotului....ca e si ziua lui ii iau o geaca si niste ghete care-i plac...dar el e ciufut..zice ca nu are rost mai bine ii iau fetei ....asa ca il pun in fata faptului implinit.Pentru Eva....rochita,papusa,masinuta cu telecomanda de ia mai mare sa incapa in ea ,si vad eu ce mai vrea cand mergem in magazinul noriel care s-a deschis la noi.....in mall....

Mai presus de toate as vrea sa-i daruiesc fetei mele si sotului sanatate si nputere sa lupte cu durerea care ne incearca.Si vreau sanatate.....

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ni-na

Pentru bunic un calendar cu poza unicului nepot!

Cred ca e mai bun pentru bunica. Pentru bunic, scot astia de la FHM niste calendare...
Lo-li-ta, stai sa scrie, si le divulg aici...

Vreau sa mai adaug ceva: Mosul vine de Craciun, nu acuma, si chiar daca cadoul e ceva cunoscut si luat de pe acum, el trebuie descoperit sub brad.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Deci eu am o lista imbelsugata.
Deja cadouri made in Elada le am luat oarecum...acum pt Craciun :
-niste chestii care se prind de cizme sa nu alunece pe zapada(f frumoase am si eu 10E)
-snururi de ochelari cu motiv Craciun
-4 tigari electronice
-cadru foto electronic
-borseta,curea,valijoara care merge in cabina avionului
Eu vreau sa mi fac cadou singurica(Cracun ,31 si Sf Valentin cumulate) niste ochelari de soare beton,o geanta piele ...plus ca schimb télé ul si imi iau un expresso.
De la altii ma astept sa primesc niste stringeri de mina eventual niste sireturi pt pantofi:))))))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Imi place subiectul, e foarte util si deja am notat cateva idei (de ex. ideea Boticelinei cu saculetii , foarte faina, si ideea Lolitei cu fulare sau manusi de casmir).

Eu am ceva cadouri de luat, si bugetul va fi mai redus ca de obicei, iar o mare parte dintre cadouri se va duce catre niste oameni mai putin norocosi... Pentru cei apropiati imi bat capul, pentru ca am cam epuizat ideile cu timpul, si in plus de obicei dadeam multi bani pe cadouri, acum va trebui sa fiu cat mai inventiva. Ca idei, celor din familie le-am luat pana acum haine, parfumuri (stiam ce isi doresc), cosmetice scumpe, bijuterii si diverse accesorii de la tineri designeri (sunt multe targuri in preajma Sarbatorilor), genti (surorii si mamei), tablete (de ex. prietenului si tatalui), espressor si alte aparate si gadgeturi (au fost de efect, dar sunt si scumpe).

Am mai oferit prietenelor vouchere la spa, carti, DVD-uri, esarfe, agende frumoase, bilete la concert, tricouri personalizate etc. A propos de vouchere, am vazut ca acum se practica si la noi prin magazine, deci pot fi o optiune.

Oricum, anul asta chiar sunt impas, si cu bugetul, si cu ideile... In plus am un nepotel de doi ani si trebuie sa ma gandesc bine si la cadoul pentru el (sugestiile sunt binevenite).

O idee ar mai fi sa cumparam de la diverse ONG-uri care vand obiecte de Sarbatori in scopuri caritabile, sau de la producatori locali.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui salcia
[
A propos de vouchere, am vazut ca acum se practica si la noi prin magazine, deci pot fi o optiune.

Nu te supara ca te intreb ce magazine vind vauchere???
Multumesc de raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

mai vin si eu cu o idee, doua.

idei date sotului pentru mine.

1 portofel nou, ceva dragut, colorat si de care tot nu ma indur sa imi cumpar singura.

2. un parfum Diorissima, miroase a lacramioare si mor dupa el

mai am niste idei pentru maica-mea. Ii fac un cosulet cu produse cosmetice, crema, masti de fata.

si pentru socrii m/am gindit sa le fac tot asa un pachet in cosulet cu niste ierburi si oteturi mai deosebite. avem un magazin unde au tot felul de sofisticatenii de-astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu

Noi pina acum am luat un tobogan pentru pitica, unul mai mare de atasat la un turn pe care l-a construit tac-su. Si pentru domnul tata/sot am luat doua prosoape de sauna si am cam spart bugetul cu ele. Mai ramin nepoatele si socrii, parintii mei si bunica mea. Si suntem in pana de idei, ca toti au cam tot ce isi doresc, maica-mea are parfumuri sa se spele cu ele in cada, sparge banii pe bijuterii de cite ori merge in state, bunica-mea e de-aia nemultumita, ei nu-i trebuie nimic, "de ce-ati dat banii" type. Iar socrii mei ne-au oarecum returnat ultimul cadou in care pusesem si efort si gindire multa. Asa ca la socrii ma batea gindul sa le iau un Ghid al bunelor maniere.

Cristoiu in State e perfect ok sa returnezi un cadou. In acest scop se dau cadourile cu chitanta speciala de cadou pt a putea fi returnat.
Eu una o sa dau numai gift cards sau cash. E si mai simplu si foarte bine primit. daca eu as primi un card la Sephora sau Ulta sa-mi iau eu ce vreau ar fi f. bine.

Mergi la inceput