Impreuna * Craciunul 2012 * pentru 60 de copii * 2
Raspunsuri - Pagina 5
gusta spune:
Neatza.
Inca 7 zile si va veni mosul incarcat .Astept cu nerabdare sa aflu noutati si sa vi le zic si voua.
O zi buna la toata lumea si fara emotii ca ale mele.
Vine Mos Nicolae, hai la portocale !
Marilena si Mara Augusta
mihaela_s spune:
Se pricepe cineva la paypal? Eu am in cont coroane suedeze...daca ii trimit, cum se pot transforma in euro?
gusta spune:
Mihaela eu nu ma pricep dar am vazut ca fetele au trimis si euro si lire si dolari canadieni si totul s-a transformat in dolari.Asa ca cred ca ei fac trasnferul .
Spun din ce am vazut sigur nu stiu.
Multumesc ca vrei sa ne ajuti .
Marilena si Mara Augusta
szivarvany spune:
am rotunjit suma si eu, iar daca ai zis de emotii, m-au apucat si pe mine
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae
ramona7575 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_s Se pricepe cineva la paypal? Eu am in cont coroane suedeze...daca ii trimit, cum se pot transforma in euro? pur si simplu... Hobby calator de profesie |
In dreptul sumei din PayPal apesi butonul currency convertor, de acolo e simplu, nu ti se ia nici un comision din cate stiu eu...
Bafta !
My_Lady0091 spune:
Chiar ca emotii..cum se sta la numaratoarea inversa a portocalelor?
30+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
gusta spune:
citat din mesajul lui mihaela_s Am trimis, sper sa fi ajuns. Succes mai departe fetelor, e admirabil ce faceti! pur si simplu... Hobby calator de profesie |
Eu iti multumesc mult pentru ca ne ajuti.
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei am rotunjit suma si eu, iar daca ai zis de emotii, m-au apucat si pe mine _ Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela Si tu poti fi Mos Nicolae |
Ce suna ai rotunjit? lasa ca e bine cu emotii la grup .
Marilena si Mara Augusta