Ajutoarele lui Mos Craciun ( 2) in actiune !

Raspunsuri - Pagina 59

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Anya - eu nu pot marti, doar luni sau miercuri. Miercuri cred ca e prea tarziu. Dar nu-i musai sa merg eu, poate pot alte fete.

Dicirstea - eu s-ar putea sa trec duminica seara pe la MiniPrix dinspre Otopeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

tocmai ce-am primit de "sus"
"...De acea, va rog, ca incepand de luni sa nu mai aprobati la nimeni invoiri zile de concediu ( cu exceptiile omenesti ), organizare de alte activitati ( cursuri, training, instruiri, etc ). Activitatile programate in zilele urmatoare, va rog, sa le replanificati in ianuarie..."

nu stiu, luni sau marti, chiar nu stiu, mai vb .....

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Hellou,lume.Eu am fost plecata ,si cum am venit,normal ca am deschis direct laptopelul pe mail si DC
si in mail am o veste suuper buna(sper )
Dana Rogoz(Abramburica)mi-a raspuns asta,la un mail de-al meu pe care il trimisesem zilele trecute :
"As putea sa donez pentru licitatie o colectie de dvd-uri cu emisiunea Abracadabra, din arhiva personala. Cred ca multe mamici si-ar dori ca cei mici sa vada emisiunea cu care ele au crescut. "

eeiii...cum vi se pare...tenteaza pe careva Sa stiu ce sa ii raspund

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Papanas, te rog trece la subiectul general, la donatii, anya & co(legele de birou) suma de 650 lei si poti sa-i aduni la suma totala. (Asta ca sa le arat si lor ca au ajuns banutii).
Eu nu insist pt luni sau marti de mers la Dragon...doar sa ma anuntati din timp sa ma invoiesc si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Luminita este perfect

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

Papanas, te rog trece la subiectul general, la donatii, anya & co(legele de birou) suma de 650 lei si poti sa-i aduni la suma totala. (Asta ca sa le arat si lor ca au ajuns banutii).
Eu nu insist pt luni sau marti de mers la Dragon...doar sa ma anuntati din timp sa ma invoiesc si eu.

Anya

luni se poate ?
am facut modificarile

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

eu am gasit in Cora cizme cauciuc de copii cu 34 lei/perechea

am luat pt Andu marimea 25 chiar ieri
erau si de fetitze si de baietei

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

invitatie pt 16 decembrie!!!!

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Lumi

pai multumeste-i din partea gashtii DC, a copiilor orfani si cu pb si afla cum intri in posesia unei poze cu ce zice ea ca doneaza si apoi cum intri in posesia colectiei Abracadabra

eventual sa luam si niste autografe de la ea si Magician

el e de gasit duminica la 11 la TNB sala 99

Papanash...si tu??? si eu am consemn / dar nu cred ca o sa ma tina in lanturi tot fug o tura cand faceti intalnirea la depozit

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

invitatie pt 16 decembrie!!!!

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Deci,eu ii raspund Ambramburicai(sau Abramburicii ?) ca primim cu mare drag donatia ei pentru licitatie.O sa o rog sa ne dea cateva poze,pana vom reusi sa intram in posesia lor.As mai scrie catorva vedete....deseara fac lista ..si cine stie,poate,poate ....
Fetelor,cum am mai zis,eu pot in orice zi sa merg la shoping,ca VINE MAMAAAAAAAA,e pe drum,la 10.15 ajunge trenul in gara
Cizmulite de cauciuc stiu sigur ca gasim in Dragon,dar......pentru vremea ce va veni,nu stiu cat sunt de ok,le ingheata picioarele .
Parintii unuia dintre chinezutii de la gradinita teroristilor mei,au stand de incaltaminte in Dragon.Dar nu stiu daca de adulti sau de copii.O sa vorbesc deseara cand imi aduce copiii,cu patronul de la gradi si eventual sa merg luni la prima ora cu el(ca pe copil ,saracu.il ia de acolo,din Dragon dimineata) si sa vb direct cu chinezoaica,sa ne prezinte,cum ar veni.Si poate ne face ea lipeala cu altii care ne pot ajuta....numai nu prea cred ca vor vrea,ca nu descoplecteaza baxurile,trebuie sa iei seria intrega,si poate nu ai nevoie de toate numerele,sau raman numere neacoperite.Vedem noi cum vom face .
Pana una alta,puteti pune la licitatyie si DVD-urile cu Abracadabra

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

operatiunea dragonul:

Luni sau marti dimineata. As vrea tare mult sa mearga Alex@Sara. Eu ma ofer pe post de sofer. Pot sa iau max 4 persoane de la depozit sau din zona fundeni/ colentina (metrou obor + tramvai 21 vreo 4 statii si de acolo va iau eu sau costin georgian + bus 253 vreo 5 statii si de acolo va iau eu). De la statia costin georgian este microbuz gratuit pentru dragon si va lasa chiar in complex. Portbagajul nu e mare, dar pot sa fac 2 drumuri, ca stau in zona. Inca ceva: DR sunt de fapt vreo 6 sau 7 (unul centrat pe incaltaminte, unul pentru copii, unele cu de toate) In care mergem mai precis? Mergem 2-3 grupuri de 2 pers cu telefoanele la noi sa ne tinem la curent unele pe altele ce am gasit? Sugestii?

Lista cu ce trebuie luat: am mai compilat ce s-a trimis/ se va trimite, dar cam 95% din ce avem sunt haine purtate. Daca vrem sa punem haine cu eticheta pe ele in pungute, avem ceva de cumparat. Daca vrem haine in stare buna spre foarte buna, stam mai bine. As vrea o hotarare definitiva asupra a ceea ce luam, eventual pe centre. De ex ptr Orione luam pampers ptr adulti, care nu sunt necesari la Domnesti (asta mi-a venit aucm in cap, nu vreau sa supar pe nimeni). Papanash, pot sa consider mesajul de la tine (chilotel, maoiu etc) ca final?

Mergi la inceput