Ajutoarele lui Mos Craciun ( 2) in actiune !
Raspunsuri - Pagina 60
Ioana_Pos spune:
ca sa vedem exact cine si cati pot veni in Drag R luni sau marti am facut un sondaj la generale. Il poate muta cineva la umanitare?
Cricor spune:
Cred ca v-am inebunit, dar mai zic o data:
Eu pot veni luni.
Pot veni cu o masina+sofer. Masina e micuta, dar e un portbagaj in plus.
Alex@Sara trebuie neaparat sa vina, in functie de ea sa facem toata programarea.
Eu zic sa mergem cu toatele in acelasi loc. Sunt multe de luat si mai multi ochi/pareri sunt bine venite. Oricum din mesajele de pana acum inteleg ca suntem 5 pretendente: Alex@Sara, Anya, Cricor, Ioana_P, Papanash (in ordine alfabetica ).
Edit: Ioana esti super tare cu sondajul :).
Alex@Sara spune:
Pentru mine mi-e indiferent in ce zi mergem,si nu am nevoie de transport.Cu "P2-iul"(adeca pedestru ) fac 10 minute pana in Dragoanele din fata(adica 1) si 15 minute pana in cele de incaltaminte,Mega Shop,7-8 )
editez sa scriu ca miercuri nu pot,am uitat ca am programare eu la doctor ,Deci luni sau marti ,miercuri nu,si de joi incolo iarasi ;-)
In f-ctie de ce avem pe lista va pot zice care unde le gasim si ca niste furnicute harnice si strangatoare facem plinul rapid repejor ;-)
Iar cu fructele cred ca am mai zis-o,este depozitul de legume fructe din Voluntari(de unde isi face Garda plinul la fiecare sarbatoare ) si zic ca inainte cu o zi de facutul pungulitelor sa se dea o fuga pana aici si sa se ia banane,citrice,mere etc... ca sunt la preturi bune .
Deci,va zic pentru ultima oara,ca va outeti baza pe mine in orice zi.Doar Doamne fereste ,sa nu pateasca vre-unul din teroristii mei dragi iarasi ceva si sa am de umblat pe la medici.Cand va hotarati,dati-mi un semn
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
papanash spune:
deci voi m,ati terminat. mor de ras cu sondajul.
poate mergem si luni si marti si gata
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Cricor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Pos In afata de mers in Dragon, mai vine cineva la sortat/ pus in pungute la depozit? Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
Intrebi asa in general, sau tot pentru luni?
papanash spune:
Ioana, cu listele in mana si cu okii pe standuri, asa facem cumparaturile, fiindca degeamba am scris maieu si chilotel si acolo gasesc niste tricouri superbe la pret maieu. deci nu e batuta in cuie lista, depinde ce gasim la fata locului.
Haideti sa vedem si cu cizmele, ce numere avem pana acum sa vedem ce cumparam. Nu sunt bune cele din cauciuc pe vreme de iarna, dar sunt bune de pus in plus, ca la tara e nevoie mereu de asa ceva.
papanash spune:
Fetelor, am uitat complet sa trec pe lista si fetele care au trimis colet. Aka, poti sa ma ajuti cu o listuta ? mercic !
eu fac un nou capitol.
papanash spune:
Dragelor mele harnicute , va astept
intr-un nou capitol
in care sa avem spor si noroc la toate !
Doamne ajuta !