Ajutoarele lui Mos Craciun ( 2) in actiune !
Raspunsuri - Pagina 55
crispro spune:
Mai fetelor, sunteti grozave!!! Felicitari pentru initiativa voastra, pentru implicare si pentru daruire! Sa va dea Dumnezeu sanatate multa!
Sa-l ajutam pe Alex
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabby2011 Fetelor inimoase Bibi, baiatul Loredanei(aticia) are nevoie de noi in sapt 10-16 dec, poate reusim sa i aduca Mosul banutii necesari transplantului, de aceea haide-ti din putinul nostru sa dam un sms de 2 euro la 848 in perioada repet 10-16 dec. |
Nu stiu daca va fi posibil dar propun sa fie trecut numarul asta in perioada mentionata pe forum, la fel ca si concursurile sau reclamele (platite, e adevarat).
In alta ordine de idei...nici eu nu am luni masina
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
dicirstea spune:
Voi mai aduce si eu maine pachete, chiar si saptamana viitoare astept un sac de jucarii in stare excelenta.
Am dat si eu prezentarea tuturor firmelor cu care lucrez si am cateva promisiuni pentru ingrosat contul.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
alinuk spune:
Gabby
eu am dat sms si mi-a venit inapoi ceva cu multumiri din partea fundatiei "Mereu aproape" (voiculescu) / sper ca banutii sa ajunga la baietelul Aticiei
pt postare cu banner aici, spune-i te rog mamei baietelului ca poate sa scrie direct Mirelei (PM la desprecopii)
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
invitatie pt 16 decembrie!!!!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
mihaela77O spune:
dragele mele,referitor la SMS,pt Bibi,eu am vb cu Lori la tel si mi-a spus ca e valabil pt Bibi de pe 10 decembrie,ora 6 dimineata,pana pe 16 decembrie ora24!doar pt Bibi,caci in alta perioada banii se duc in alta campanie!
TRIMITE-TI SMS,INCEPAND CU DATA DE 10 DECEMBRIE!VA MULTUMIM!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=17" target="_blank">Avem poze in concurs,daca va plac,votati-ne!mh1 si mh2!multumim!
dandusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk eu nu as putea sa vin decat duminica seara, luni la job musai daca mai vin suficiente colete, ne putem intalni duminica,mai sortam si refacem lista Alinuk si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani) Spiritul Craciunului pentru copii. De iniMOSHII DC! ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
duminica intre 17-22 si eu pot!
papanash spune:
Fetele care merg in dragon, propuneti o alta zi in care avem si masina, deci pica ziua de luni.
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
luy spune:
Buna fetelor,
Imi cer scuze, eu sunt intr-o perioada mai grea cu fetele, mereu bolnave, asa ca nu am mai reusit sa ma implic asa cum as fi vrut. Si tare rau imi pare
Ma bucur ca v-ati mobilizat asa frumos, felicitari, sunt convinsa ca va iesi totul minunat, sunteti grozave
Nu am reusit nici macar sa spal toate plusurile, am inceput sa mai spal cate unul cand ma mai lasa fetele, sper sa se usuce pana luni seara.
Am mai pregatit pentru copii si cateva hainute ( o pijama noua pt 24 luni, 1 body nou de 24 luni, 2 body noi de 36 luni, o salopeta de raiat de 3 ani, o pijama de 3 ani, un pulovar fara maneci nou pt adolescente ). Am scris detaliat sa tineti cont de ele cand faceti lista pt cumparaturi.
Ancadragoman, as putea abuza de tine si sa-ti aduc tie intr-o seara pachetul ? Poate luni ? ( sa se usuce plusurile )
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
ancadragoman spune:
Abuzeaza ,abuzeaza si at ma vad eu luni seara cu Aka.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!
luy spune:
Anca, iti multumesc mult !
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )