Ajutoarele lui Mos Craciun ( 2) in actiune !
Raspunsuri - Pagina 49
papanash spune:
cu ce masina mergem luni ? Dariastoica nu mergi si tu ca sa avem loc mult ....?
Rog sa printati o lista de-aia cu toti copiii, eu nu o pot vizualiza nicicum, vad ca numai dupa mobil merge, dar ce folos ?
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash fetelor care ati trimis colete, avem nevoie de acordul vostru pentru a pune la licitatie cele mai frumoase jucariii entificare la sortare. Ele apar in fotografiile de ieri iar banii obtinuti in urma licitatiilor vor fi folositi pentru aceasta campanie, pentru hainute si cele care mai lipsesc. Ce ziceti, sunteti de acord ? ............................................................ Ajutoarele lui Mos Craciun Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Eu nu am absolut nimic impotriva.
Am trimis aseara niste banuti pe paypal cu initialele Z.M.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
cris_09 spune:
citat din mesajul lui papanash fetelor care ati trimis colete, avem nevoie de acordul vostru pentru a pune la licitatie cele mai frumoase jucariii entificare la sortare. Ele apar in fotografiile de ieri iar banii obtinuti in urma licitatiilor vor fi folositi pentru aceasta campanie, pentru hainute si cele care mai lipsesc. Ce ziceti, sunteti de acord ? ............................................................ Ajutoarele lui Mos Craciun Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">vara 2011:cr1 si cr2
Donati o picatura de viata pentru Bibi cu un sms la 848-2 euro
papanash spune:
Alex&sara, cum mey doar pijamalute si rechizite ??? pai noi o sa luam si pielea dragonului, venim de la mare distanta si o sa cumparam tot ce gasim, ca sa si trimitem in tara coletele sapt viitoare.
La final vom cumpara dulciuri si fructe, ca-s perisabile.
Cricor spune:
Papanash, trimite-mi pe pm adresa ta si-ti trimit eu fisierul xls pe email.
Nu mai stiu cine a intrebat...eu stau in zona 13 Septembrie& Panduri
Eu zic sa ne apucam de lita de cumparaturi ... pana diuminica seara sa stim ce cumparam.
Cate doamane soferite avem? ca sa stiu daca mai incap si eu or ba.
Dandusa - sa-mi zici daca mai ainevoie de ajutor.
copii sub un an sunt foarte putini, doar ce-i de la Nasta, si cred ca sunt acoperiti. Acum daca le dam mai multe hainute nu cred sa se supere cineva.
Sper ca saptamana viitoare sa apara si pungile... zici ca acum extrag petrolul pentru ele.
Stie cineva ce rechizite sunt deja cumparate, cele de la Roxana_sb? Duminica merg cu donatorul de pungi sensibilizat(a) cu copii din centru de recuperare de la Slobozia sa mai cumparam ceva rechizite..si ma gandeam (in masura posibilitatilor) sa completez lista sa ajungem la seturi complete pentru toti cei 21 de copii (adica 21 cutii de creiane, 21 seturi de acuarele..etc)
papanash spune:
Cricor, am trimis.
Fetelor, am nevoie de denumirea exacta a locatiilor, Mari-paun cum se numeste centrul de-acolo ? Aka, sectia de la Nasta cum se numeste ?
papanash spune:
ancadragoman, te-ai pregatit pentru sutele de diplome pe care le vei printa ? tipograf sef te numesc !
papanash spune:
Clujul, camasi barbatesti aveti nevoie ? va pot trimite, marime xxl .
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui papanash ancadragoman, te-ai pregatit pentru sutele de diplome pe care le vei printa ? tipograf sef te numesc ! ............................................................ Ajutoarele lui Mos Craciun Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
sunt deja bune de tipar,am acordul Alinei si de maine print scrie pe mine
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!