Ajutoarele lui Mos Craciun ( 2) in actiune !
Raspunsuri - Pagina 50
papanash spune:
Anca, stai asa, nu te grabi ! trimite-mi si mie la simona.pirvu@allianztiriac.ro
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
alinuk spune:
mie mi se pare extraordinar ce se intampla cu jucariile copiilor nostri
e un fel de schimb intre copii, din care ambii vor avea o bucurie... iar din treaba asta castiga si un al treilea copilash
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Spiritul Craciunului pentru copii. De iniMOSHII DC!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
danaionela spune:
Sa tesem frumos 2
Sa coasem frumos (fara ac) 2
Mozaic cu forme de animale 2
Set creatie plastilina cu sabloane 1
Carte de colorat si citit - Pinocchio 1
Carte de colorat si citit - Alba ca Zapada 1
Carte de colorat si citit - Hansel si Gretel 1
Jocul cantarului 1
Puzzle 100 - Craciun 1
Puzzle 100 - Craciun 1
Puzzle 60 - Craciun 1
Puzzle 60 - Craciun 1
Asta va contine pachetul care va ajunge sper ca luni
diannaalex spune:
Spre seara o sa am toate detaliile despre copii, nume, varsta si nr la incaltaminte. O sa merg la prietena mea si sa iau lista de la ea. Ea e foarte fericita pentru ce facem pentru copii. O sa ii fac si ei cont pe forum sa intre si ea. Probabil tot azi asa o sa va spuna si ea ce facem noi. Copii sunt la gradinita in comuna Tanacu sat Tanacu este unul din cele mai sarace sate din Vaslui
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Un vot va rog http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=8 di1 si di2
inbox spune:
Ca sa nu mai deschid alt subiect, o sa scriu aici despre o problema care ma macina!
In fiecare an la gradinita fetitei organizeaza o vizita la o casa de copii din oras de la noi, fiecare coil face pachete cu hainute, jucarii dulciuri etc, pana acum eu doar am facut pachete si nu am lasat copilul sa mearga fiindca m-am gandit la copii de acolo sa nu se simta aiurea ca vin altii mai "norocosi" sa invete ce inseamna sa fii darnic. Anul asta insa, fata a crescut si vrea neaparat sa mearga la acei copii cu cadouri...nu stiu cum decurg vizitele astea, nu stiu daca sa o las sau nu. Sper sa nu fie stanjenitor pentru acei copilasi! Voi care aveti experienta in asa ceva, e bine sa o las sa se duca sau sa conving sa ramanem doar la stadiul de pachete facute acasa?
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash Anca, stai asa, nu te grabi ! trimite-mi si mie la simona.pirvu@allianztiriac.ro ............................................................ Ajutoarele lui Mos Craciun Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
gata
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!
ruxandra_sb spune:
citat din mesajul lui Cricor Stie cineva ce rechizite sunt deja cumparate, cele de la Roxana_sb? Duminica merg cu donatorul de pungi sensibilizat(a) cu copii din centru de recuperare de la Slobozia sa mai cumparam ceva rechizite..si ma gandeam (in masura posibilitatilor) sa completez lista sa ajungem la seturi complete pentru toti cei 21 de copii (adica 21 cutii de creiane, 21 seturi de acuarele..etc) |
lista mea arata cam asa:
3 jocuri lemn domino cu animale
2 jocuri lemn memorie
3 jocuri duble (nu te supara frate + inca unul)
4 sabloane desen
11 caiete desen
7 bloc desen
4 set creioane colorate jumbo (groase)
6 set carioca
5 set creioane colorate mari (24 buc)
5 set acuarele + 5 set pensule
3 set guase, ce includ pensula
10 set stickere cu caine/pisici
7 set masinute
10 ciocolate Milka
p.s faine poze! spor la treburi!
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
papanash spune:
citat din mesajul lui inbox Ca sa nu mai deschid alt subiect, o sa scriu aici despre o problema care ma macina! In fiecare an la gradinita fetitei organizeaza o vizita la o casa de copii din oras de la noi, fiecare coil face pachete cu hainute, jucarii dulciuri etc, pana acum eu doar am facut pachete si nu am lasat copilul sa mearga fiindca m-am gandit la copii de acolo sa nu se simta aiurea ca vin altii mai "norocosi" sa invete ce inseamna sa fii darnic. Anul asta insa, fata a crescut si vrea neaparat sa mearga la acei copii cu cadouri...nu stiu cum decurg vizitele astea, nu stiu daca sa o las sau nu. Sper sa nu fie stanjenitor pentru acei copilasi! Voi care aveti experienta in asa ceva, e bine sa o las sa se duca sau sa conving sa ramanem doar la stadiul de pachete facute acasa? |
nu stiu ce varsta are fetita ta, eu nu l-am luat la nici o actiune pe baiatul meu, si nici prietenele mele. E foarte stresant pt copiii orfani sa vada alti copii cu parintii lor. Daca este vb despre copii saraci, poate merge, parerea mea.
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
aka spune:
citat din mesajul lui papanash Cricor, am trimis. Fetelor, am nevoie de denumirea exacta a locatiilor, Mari-paun cum se numeste centrul de-acolo ? Aka, sectia de la Nasta cum se numeste ? ............................................................ Ajutoarele lui Mos Craciun Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Spitalul Marius Nasta, SECTIA PNEUMOLOGIE - COPII - str. Lacul Bucura nr.40, sector 5
nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2
inbox spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui papanash
nu stiu ce varsta are fetita ta, eu nu l-am luat la nici o actiune pe baiatul meu, si nici prietenele mele. E foarte stresant pt copiii orfani sa vada alti copii cu parintii lor. Daca este vb despre copii saraci, poate merge, parerea mea. ............................................................ Ajutoarele lui Mos Craciun Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Are 5 ani, insa am inteles ca ii pune pe ei sa inmaneze pachetele ( ceea ce mi se pare aiurea, le-am spus de prima data ca mie nu-mi place chestia asta celor de la gradinita), merg cu gradinita, deci nu vor fi parinti. Daca i-ar duce sa se joace si altcineva sa dea pachetele ar fi OK, insa si asa tot am o retinere. Asa din ce mi-au descris ei parca vad doua grupuri de copii uitandu-se unii la altii ciudat...
O sa discut si cu conducerea gradinitei poate cu argumente,reusesc sa-i fac sa procedeze altfel.