Ajutoarele lui Mos Craciun ( 2) in actiune !
Raspunsuri - Pagina 47
dicirstea spune:
Eu am apucat sa cumpar incaltarile de baieti de la bazarul umanitar..asa, preventiv...sa le trimitem la vaslui
Diana, nu ziceai ca vii in bucuresti?
Ti-am lasat banii la Alinuk, dar am mai licitat acum cate cava sa punem in pachete.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
Ioana_Pos spune:
Ok. Daca Mai poate veni cineva cu laptop si net ar fi super. Sa vedem ce zice A poate au totusi wireless.
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Pos Pentru copiii de la Vaslui fara ghetute am avea nevoie de marimea la incaltaminte cat de repede si de numarul de copii. Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
da da da
dau si eu sfoara in tara sa ne apucam de adunat dar imi trebuie detalii,
va rog frumos !
si sa nu uitam ca acolo unde nu este, orice e mai bun de nimic
asa ca sper ca toata lumea sa scoata de la naftalina incaltarile, chiar daca au urme de uzura sau nu se pot purta la evenimente importante.
eu am mai primit si hainute, mai de joaca si sigur acolo vor fi bine-venite
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
alinuk spune:
citat din mesajul lui Ioana_Pos Alinuk, m-au lovit Doua intrebari; avem wireless in foaier la oc pt copii sa facem licitatia online? Si cat de cald va fi, ca era cam racoare cand am fost noi. Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
o sa intreb de wireless
oricum il aduc si pe omu meu cu laptopul lui cu tot cu conexiune
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Spiritul Craciunului pentru copii. De iniMOSHII DC!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
am deschis aici 'cutia pandorei'
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168929&nm=invitatie-Sa-incepem-Sarbatorile-impreuna
Florin va face precizari in plus si modificari pe pg dedicata.
E corect ca evnimentul din 16 sa fie subliniat ca e parte din campania intregii comunitati pentru copii din toata tara (cu indicarea locatiilor unde vor ajunge gnadurile si eforturile tuturor)!!!
licitatia va fi si ea acolo
stati sa termin prezentarea si o sa avem buton special cu banner vizibil
azi sper sa ii dam drumul
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
sa va printati si voi invitatii
ca tb sa contorizam nr de copii pentru cadouri!!!!
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!
dicirstea spune:
aLINUK, invitatia nu se poate salva pe pc si sa o printezi mai tarziu?
De ex. eu m-am inscris azinoapte de pe laptop, si am vazut ca se deschide direct fereastra cu "printeaza" dar eu nu aveam imprimanta la indemana. Daca ma conectez acum la imprimanta ce fac, ma mai inregistrez odata? Se poate printa direct?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui Ioana_Pos Scuze, scriu de pe tel. Oare un laptop ajunge? Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
VIN SI EU CU UNU
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!
ancadragoman spune:
Fetelor ati facut o treaba minunata,ma asteptam sa strangem hainute si jucarii cu nemiluita.
Am acasa o sacosa mare de plusuri care arata f bine si incerc sa mai "fur" de la Maria
Eu ma gandeam ca pentru sectiunile de hainute unde suntem descoperite sa intram si sa scriem la subiectele unde intra doamne cu copii de varsta respectiva.Eu incerc sa fac rost de hainute pana intr-un an.Avem nevoie?Sunt copii pana intr-un an?
O zi buna
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!
gabby2011 spune:
buna fetele, am si eu o intrebare
eu vin cu sotul si copilul, ii tb si lui invitatie,contabilizam nr de invitati la spectacol sau doar copii pt cadouri.?