Ajutoarele lui Mos Craciun ( 2) in actiune !
Raspunsuri - Pagina 46
dicirstea spune:
Alinuk, unde pot vedea catalogul licitatiei complet? Se poate pune pe prima pagina?
Maine sper sa primesc si poza cu pictura de Pogaceanu, dar voi intra in posesia ei si a sfesnicului de Nemtoi abia vineri.
Ma gandeam ca era bine sa apara prezentarea obiectelor pentru licitatie si pe pagina cu prezentarea evenimentului....
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
Ioana_Pos spune:
Alinuk, m-au lovit Doua intrebari; avem wireless in foaier la oc pt copii sa facem licitatia online? Si cat de cald va fi, ca era cam racoare cand am fost noi.
Ioana_Pos spune:
Pentru copiii de la Vaslui fara ghetute am avea nevoie de marimea la incaltaminte cat de repede si de numarul de copii.
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Pos Alinuk, m-au lovit Doua intrebari; avem wireless in foaier la oc pt copii sa facem licitatia online? Si cat de cald va fi, ca era cam racoare cand am fost noi. |
Vine mandea cu internet mobil (de la Vodafone...sper sa nu ma faca de ras)
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
Ioana_Pos spune:
Pentru jucariile puse deoparte pentru targul de jucarii tre sa facem rost de panglica cu care sa fixam etichetA. Eu am ceva, chiar panglica, din organza, dar e bej Sau lila, care nu sunt tocmai Craciun- esti...
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Pos Scuze, scriu de pe tel. Oare un laptop ajunge? |
i hope so eu atata am
CAPRA CU 2 IEZI
CE AM EU DE OFERIT