Ajutoarele lui Mos Craciun ( 2) in actiune !

Raspunsuri - Pagina 46

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Alinuk, unde pot vedea catalogul licitatiei complet? Se poate pune pe prima pagina?

Maine sper sa primesc si poza cu pictura de Pogaceanu, dar voi intra in posesia ei si a sfesnicului de Nemtoi abia vineri.

Ma gandeam ca era bine sa apara prezentarea obiectelor pentru licitatie si pe pagina cu prezentarea evenimentului....

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am gasit adresa, Alinuk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

si am facut si pachetul, maine il pun la posta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Alinuk, m-au lovit Doua intrebari; avem wireless in foaier la oc pt copii sa facem licitatia online? Si cat de cald va fi, ca era cam racoare cand am fost noi.

Mergi la inceput

Pentru copiii de la Vaslui fara ghetute am avea nevoie de marimea la incaltaminte cat de repede si de numarul de copii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Pos

Alinuk, m-au lovit Doua intrebari; avem wireless in foaier la oc pt copii sa facem licitatia online? Si cat de cald va fi, ca era cam racoare cand am fost noi.

Vine mandea cu internet mobil (de la Vodafone...sper sa nu ma faca de ras)

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Pentru jucariile puse deoparte pentru targul de jucarii tre sa facem rost de panglica cu care sa fixam etichetA. Eu am ceva, chiar panglica, din organza, dar e bej Sau lila, care nu sunt tocmai Craciun- esti...

Mergi la inceput

Bun asa Dicirstea. Oars in

Mergi la inceput

Scuze, scriu de pe tel. Oare un laptop ajunge?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Pos

Scuze, scriu de pe tel. Oare un laptop ajunge?

i hope so eu atata am

CAPRA CU 2 IEZI

CE AM EU DE OFERIT

Mergi la inceput