Ajutoarele lui Mos Craciun ( 2) in actiune !
Raspunsuri - Pagina 3
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandusa remediat problema cu pozele Dicirstea, faci o treaba minunata ps:am si eu o dilema acum,cu ce impachetam tablourile,tot cu hartie de cadouri? |
Eeee, asta e alta problema...plus fragilitatea la transport (cel putin cele din arhiva UAP sunt inramate si au si sticla, ca asa erau acum 30 de ani. La cele ale lui Murivale nu cred ca va pune sticla, dar oricum, trebuie protejata pictura...grea treaba, dar o sa-i intreb chiar pe ei, ca stiu cel mai bine.
Luni o sa vorbesc si cu un importator de bijuterii din argint...sa vedem ce poate oferi.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
simonapro spune:
Buna!
Am adaugat la bazar doua produse pentru aceasta actiune, sper sa fie cu folos:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=35829&n=Pix-punctator-cu-laser-si-lanterna
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=35830&n=Rama-foto-si-carnetel
Succes, sa se stranga cat mai multi banuti!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
alinuk spune:
DICristea
exceptional!
o sa avem o licitatie la inaltime
da, in cazul in care o sa fie o licitatie paralela si online / in felul asta poate participa si diaspora la evenimentul de la Opera pentru Copii/ cred ca va fi nevoie de vreo 2-3 laptopuri sa putem in timp real tine evidenta
vai incep sa am emotii de acum
Am nevoie de pozele si descrierea obiectelor pentru a face un mat de prezentare pentru ele
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
Dandusha am reusit sa vad pozele!
super, ai surprins 'febra creatiei'
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza
Nimic nu-i intamplator!
dandusa spune:
citat din mesajul lui alinuk Dandusha am reusit sa vad pozele! super, ai surprins 'febra creatiei' Alinuk si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani) www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
dicirstea spune:
citat din mesajul lui alinuk DICristea exceptional! o sa avem o licitatie la inaltime da, in cazul in care o sa fie o licitatie paralela si online / in felul asta poate participa si diaspora la evenimentul de la Opera pentru Copii/ cred ca va fi nevoie de vreo 2-3 laptopuri sa putem in timp real tine evidenta vai incep sa am emotii de acum Am nevoie de pozele si descrierea obiectelor pentru a face un mat de prezentare pentru ele |
Mi-au promis ca le vor trimite ei, poze lucrari cu prezentarea aferenta sunt niste profi' si niste draguti
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
Laura B spune:
Mihaela, tocmai am trimis si eu niste bani prin Paypal. Te rog sa-mi confirmi primirea (cand ai timp sa verifici). Multumesc
dicirstea spune:
Alinuk, nu ma uita si pe mine, te rog, cu o prezentare a evenimentului..asta pana apare invitatia care poate fi descarcata
CAPRA CU 2 IEZI
CE AM EU DE OFERIT
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui Laura B Mihaela, tocmai am trimis si eu niste bani prin Paypal. Te rog sa-mi confirmi primirea (cand ai timp sa verifici). Multumesc |
au intrat banutii!multumim frumos!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=17" target="_blank">Avem poze in concurs,daca va plac,votati-ne!mh1 si mh2!multumim!
aka spune:
Am primit colete de la mamagiuliei (Cristina), Happiness 4 you (Nana) si Any vovcu. Cred ca le-am identificat bine.
Multumim foarte mult.
nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2