Ajutoarele lui Mos Craciun ( 2) in actiune !
Raspunsuri - Pagina 29
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Pos Alinuk, Papanash, e ok cu etichetele alea? Sa le fac, zic. Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
ce etichete, eu nu stiu, n-am vazut nimic.
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
papanash spune:
Mihaela, mai asteptam cu paypall, e prea devreme sa inchidem.
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
mari_paun spune:
va citesc cu sufletul la gura
maine sunt alaturi de voi...virtual
e atata energie si ... ma alimentez de la voi
Ioana_Pos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk [aici e macheta pt etichetele de jucarii https://docs.google.com/leaf?id=0B2-W4SNmGZ6uYzM5OGZjMWUtNmJmOS00NTRiLTlhY2QtNWJiNThlNTNkNWFl&hl=en_US |
OOooops, my bad! Uite aici Papanashule.
Ioana_Pos spune:
Cred ca Alinuk e in contact cu DC sa vada daca vem acordul lor. Ma gandeam sa le fac sa scap de o grija... dar nu e urgenta. AMR 10 zile!
Ioana_Pos spune:
Oare ar fi OK sa punem calendarul evenimentelor pe prima pagina? Sa se vada si deadline-urile si cand mergem in diverse locuri?
manuelacrina spune:
Buna ideea, sa mai actualizam prima pagina cu centrele si copiii.
Papanash - daca tot ai zis de liste, am facut si eu rapid una "centralizatoare", sa ne facem o ideea de ansamblu pana acum:
Copii la care vine Mosul Craciun:
spitalul Nasta 7 +
Domnesti 17
Voluntari 18
Slobozia 21
Vaslui 6+5
Constanta 9+2+1
Cluj 5+11+2
Total 104 copii ... daca am gresit pe undeva, va rog corectati/completati
Banuti avem cam 4.500 lei pana acum, rotunjit de mine asa, cu lei, euro, usd si ce stiu eu ca sunt pe drum si nu s-au afisat inca.
Colete - avem 8 pana acum ...
Sper sa avem mult noroc si mult spor la evenimentul de la OCP !!
cu ce avem pana acum, asa groso-modo mie imi iese numai 43 lei/copil ... cam greu in banii astia sa incapa si hainute si dulciuri si jucarii ...
Si inca ceva, ne-ar ajuta mult un afis/o foaie de prezentare a evenimentului , invitatii ... le putem lista de undeva si eu nu stiu ?!
AMR 10 zile !
Spor !
Ioana_Pos spune:
manuelacrina, colete sunt sigur mai multe: am dus eu 2 saci si niste pungi si mai duc de la un alt user pampersi zilele astea. si s-au mai anuntat prin tara niste fete care au trimis...
valentina_22 spune:
Simona, sau oricare alta fata care este pe faza, astept si eu astazi adresa depozitului unde sa ajung maine!
si mult spor!
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Vine Mos Nicolae, hai la portocale !
BAZAR DC