Ajutoarele lui Mos Craciun ( 2) in actiune !
Raspunsuri - Pagina 20
Happiness_4_us spune:
Aka, mai da- mi si mie adresa pe PM inca o data, ca am mai strans jucarii si haine, am mai facut 3 pachete mari, si vreau sa ajung la posta maine, daca nu, cel tarziu luni.
Multumesc mult!
papanash spune:
salutam toate ajutoarele mosului, vesti bune de peste tot, astept si eu bannerul mai rpd
alinuk, e frig tare acolo? maine dimi venim si noi.
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
papanash spune:
scriu greu de pe tel dar trebuie sa va zic
am visat ca aveam atelirul nostru, una spala, alta calca lucruri, copii faceau felicirari si alte fete faceau pachete... facwam podoabw pr brad...
alinuk spune:
la pranz au fost 10 grade
acum sunt minus 5 grade
brrr
vb la tel maine dimi, poate ne intersectam la vreo cafea
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Spiritul Craciunului pentru copii. De iniMOSHII DC!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
dandusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash scriu greu de pe tel dar trebuie sa va zic am visat ca aveam atelirul nostru, una spala, alta calca lucruri, copii faceau felicirari si alte fete faceau pachete... facwam podoabw pr brad... ............................................................ Ajutoarele lui Mos Craciun Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
dandusa spune:
Alinuk,
la munte?ce frumossss
te vad intr-un pulover de lana,langa semineu si cu un vin fiert cu scortisoara,sau nu?!
intrebare!
am o tricicleta in stare f buna,donata de Diamat,pentru aceasta actiune.s-o aduc in Colentina sau la Opera,pe 15 Dec?
papanash spune:
citat din mesajul lui strumphitza Buna ziua dragele Mosului!! Am trimis si noi (sotul = N.J.S ) niste banuti prin paypall sa ii venim in ajutor la mosu` ast` batran nu multi, faxe taxe, ca si "gift", dar din suflet Sunteti minunate si faceti o treaba extraordinara Zi frumoasa in continuare _ Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011) |
mey strumphitza, cand zici batran la cine te referi ?
papanash spune:
citat din mesajul lui Happiness_4_us Aka, mai da- mi si mie adresa pe PM inca o data, ca am mai strans jucarii si haine, am mai facut 3 pachete mari, si vreau sa ajung la posta maine, daca nu, cel tarziu luni. Multumesc mult! |
Nana, multumim mult pentru ca esti alaturi de noi ! poate ajungi si tu pe 16 la Bucuresti ?
VIOIKA76 spune:
Buna ziua inimoaselor!
Am trimis pachetul promis .Vine prin curier,l-am pus miercuri si sper ca a ajuns,initiale M V .
Succes in continuare!
Vio mamica, de Ana(13.12.2003) si Dragos(22.12.2008)
aka spune:
citat din mesajul lui VIOIKA76 Buna ziua inimoaselor! Am trimis pachetul promis .Vine prin curier,l-am pus miercuri si sper ca a ajuns,initiale M V . Succes in continuare! Vio mamica, de Ana(13.12.2003) si Dragos(22.12.2008) |
A ajuns ieri. Multumim tare mult .
Eu nu pot accesa doc-ul din Google, imi cere sa ma conectez. Nu e facut public? As fi vrut sa trec coletele sosite pana acum.
Sacul Mosului mai are mult pana sa se umple . Grabiti-va .
nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2