Ajutoarele lui Mos Craciun ( 2) in actiune !

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

eu plec acum cu baiatul la o onomastica, si maine plecam din oras. o sa intru de pe telefon aici, dar e mai greu cu scrisul
Va urez numai bine si aveti grija de voi !

distractie placuta!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=17" target="_blank">Avem poze in concurs,daca va plac,votati-ne!mh1 si mh2!multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

si eu plec din Bucuresti

spre sa functioneze conexiunea si de la munte

pup

si La multi ani romani!

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

Spiritul Craciunului pentru copii. De iniMOSHII DC!

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Postez calendarul estimativ, ca sa vedem mai clar deadline-uri si poate sa mai atragem voluntari.

Calendar estimativ:

- 7 decembrie (miercuri) – intalnire la depozitul Moshului de la adresa pe care v-o dam pe PM, din locatia pusa la dispozitie de DiCristea. Se vor sorta jucariile primite pentru a vedea ce se poate alege pentru Targul Jucariilor de la ev de la Opera.
responsabili: DariaStoica si Teutz, Cricor
Oricare dintre noi se poate alatura, in functe dee disponibilitate poate sa mearga acolo, sa ajute.
Sa nu uitam! Acolo pe usa in interior tb sa existe o fisa cu sinteza tuturor coletelor / data sosirii / de la cine a sosit / cine l-a adus / semnatura
Cheia locatiei de asemenea la cerere va dam pontul. (in complex Rose Garden zona Colentina)

- 8 decembrie (joi) – descindere in Dragonul Rosu pentru o prima tura de cumparaturi.
responsabili: Anya, Ioana_Pos. Alex@Sara
Oricare dintre voi se poate alatura, in funcite de disponibilitate poate sa mearga acolo, sa ajute.

- 15 decembrie (joi) - realizare cadouri in spatiul special destinat de la Opera pentru Copii / stadionul Giulesti
responsabili: Alinuk, AncaDragoman, Papanash

- 16 decembrie (vineri) – eveniment de excelenta
Spiritul Craciunului pentru copii.
Locatie: Opera Comica pentru Copii, Calea Giulesti, nr. 16 .
un spectacol cadou pt toti membrii desprecopii,in beneficiul copiilor pe care dorim sa ii ajutam

- 19 decembrie (luni): ultimile cumparaturi si pregatit cadourile pentru centre. Locatie: Dragonul rosu + spatiu de depozitare de la Dicirstea
AlexSara, Ioana, Anya, Cricor...etc

- 20 decembrie (marti)– dus cadouri la Casa de copii Domnesti. Locatie: Tudor Vladimireascu 107, Domnesti.
responsabil: Alinuk si se poate alatura oricine mai doreste
- 21 decembrie (miercuri)– dus cadouri la spitalul Nasta. Locatie: Sos. Viilor 90.
responsabil:Aka si Monnvas si se poate alatura oricine mai doreste
- 22 decembrie (joi) – Centrul Don Orione, Voluntari. Unde: Sos Stefanesti 124, Voluntari.
responsabili:DiCristea si oricine mai doreste

Spiritul Craciunului pentru copii
Pe 16 decembrie, la Opera Comica pentru copii. Va avea loc un spectacol pentru parinti si copiii DC, in paralel in Foaier se vor desfasura 3 activitati:
1) Atelierul de Creatie al Moshului, unde copii vor desena tema: Spiritul craciunului. Apoi desenele vor fi expuse si pot fi cumparate.premiu surpriza pt 'opera' cea mai bine cumparata.
responsabili activitate: Anya, Teutz si Ioana_Pos.
2) Targul Jucariilor: dintre jucariile donate se vor alege unele care vor fi aduse intr-o expozitie de unde copii-si pot alege si parintii prezenti pot oferi suma simbolice pe ele.
responsabili: Aka, Cricor si DariaStoica
3) Licitatia: se vor aduna (din donatii) obiecte de valoare (carti cu autografe, obiecte de arta, vouchere, icoane etc) care se vor licita.
responsabili: Alinuk, Gabby2011, Kid, AncaD

Diplome de merit pentru copii / parintii vor avea posibilitatea sa primeasca contra unor sume simbolice aceste diplome personalizate (se va scrie pe loc cu markerul numele) cu care proprii copii pot ramane si pot demonstra Moshului ca merita sa primeasca cadoul (cel de acasa). responsabil:AncaDragoman
Astfel de diplome vor primi si copiii orfani (dati numele Ancai)

Diverse:
- cheia pentru spatiul de depozitare a coletelor si cumparaturilor se gaseste intre orele 8-24 in complexul Rose Garden (intrebati pe PM unde exact).
- Ioana_Pos a primit 50 lei pentru a cumpara creioane pentru Atelierul de creatie al Mosului (probabil in 8 dec).
- Etichete pentru activitatile de la Opera (desenele de la atelier, jucariile de la targul de jucarii, obiectele de la licitatie) – le va face Ioana_Pos
- Planul activitatilor din Foaierul Operei (privind spre sala): intrand stanga = targul jucariilor, colt stanga fatza = licitatie, colt dreapta fata = atelierul de creatie, intrand dreapta = bufet al celor de la Opera (aici se vor gasi apa, sucuri, biscuitei, etc = nu e in sarcina noastra, aici fiecare isi va lua contra cost ce va dori).

edit:
Exista posibilitatea ca si pentru familiile/cazurile din tara sa facem aici la Bucuresti cumparaturile, ne gandim ca in Dragonul Rosu e mai ieftin si sa le trimitem prin posta. Va decide Papanash cu responsabilele celorlalte locatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Citat:
citat din mesajul lui manuelacrina

masute si scaunele de la gradinita fiicei mele, acolo sunt niste oameni de suflet care ni le imprumuta cu toata inima.
Sunt masute de lemn lacuite, dreptunghiulare, cu 6 locuri, eu am zis ca 6 ne ajung, dar daca ziceti ca sunt necesare mai multe imprumutam mai multe. Si scaunele de copii, de plastic, in jur de 30 bucati.

Multumim mult manuelacrina. In ziua de 16 mai are loc un eveniment dimineata la Opera Comica pt copii, asa ca s-ar putea sa luam masutele alea undeva dupa 16, zic eu (Alinuk, cand intrii pe forum sa imi zici daca ora ti se pare ok). Se poate? La ce ora termina copilasii gradinita? Si mai ales unde este (ca sa ne facem idee despre cat va dura sa le transportam ca la ora aia prindem si trafic )?

Dariastoica, ne poti ajuta tu cu transport? Daca nu, eu pot sa pun la dispozitie o masina, poate mai pot si altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

LA MULTI ANI ROMANIA, LA MULTI ANI NOUA, TUTUROR ROMANILOR DIN TARA SI DIN DIASPORA.

Am o intrebare: pot folosi sigla DC (cu ratusca inclusa) intr-un tabel pentru a tine evidenta donatiilor (atat in bani cat si colete)?

https://docs.google.com/document/d/1_z36TedCylHAw68GOkrknS3sIhOodH5Nf-fIl5l5v-A/edit?hl=en_US

daca nu e ok sa folosesc logo-ul, va rog sa ma anuntati.
Laura

Oamenii au inventat respectul ca sa ascunda locul gol,unde ar trebui sa fie iubirea. Lev Nicolai Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Intelesesem ca se lucreaza la un fel de prezentare a evenimentului, o pot primi si eu pe mail?
Vreau sa ma adresez (printr-un intermesiar) unor persoane din mediul artistic, incerc sa obtin cd-uri, albume cu autograf, ce mai au disponibil prin garaj

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu sunt aproape gata cu cucurcubeul special, insa nu am gasit inca bombonicile de pom dupa dulciuri merg sambata, insa dau de stire daca pleaca luni sau marti coletul, in functie de bomboanele de pom am si eu un stres

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Si tu poti fi Mos Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna ziua dragele Mosului!!

Am trimis si noi (sotul = N.J.S ) niste banuti prin paypall sa ii venim in ajutor la mosu` ast` batran nu multi, faxe taxe, ca si "gift", dar din suflet Sunteti minunate si faceti o treaba extraordinara

Zi frumoasa in continuare

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Buna ziua dragele Mosului!!

Am trimis si noi (sotul = N.J.S ) niste banuti prin paypall sa ii venim in ajutor la mosu` ast` batran nu multi, faxe taxe, ca si "gift", dar din suflet Sunteti minunate si faceti o treaba extraordinara

Zi frumoasa in continuare

multumim frumos!au intrat banii!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=17" target="_blank">Avem poze in concurs,daca va plac,votati-ne!mh1 si mh2!multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

buna fetele
transmit on air ...de la aer curat! curat si cu semnal online

DiCristea, da zilele astea o sa se deschida o pg dedicata campaniei DC de Craciun

Laura, nu vad sa fie nicio pb daca folosesti ratzusca
cand o sa fie si bannerul gata il puteti prelua si folosi pentru promovarea acestei campanii
e ft bine sa tinem si evidenta coletelor

Ioana excelent ca ai readus in atentie calendarul stabilit de noi la intalnire

tuturor

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

Spiritul Craciunului pentru copii. De iniMOSHII DC!

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput