Ajutoarele lui Mos Craciun ( 2) in actiune !

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

si eu vreau sa punem odata produsele sa le vad si sa dau mai departe

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui manuelacrina

Rui Duarte, Cassio, Marcos Antonio, Ezequias Tavares, Teixteira Filipe, Bozovic Vladimir, Alexa, Pancu, Herea Ovidiu, Coman Danut, Roman Mihai, Straton, Sburlea etc. 25 de autografe in total .

nu prea stiu eu cine sunt si ce fac, dar sunt sigura ca's oameni care ii cunosc ft bine

cat sunt de ignoranta / in fam mea nu sunt microbisti

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

Spiritul Craciunului pentru copii. De iniMOSHII DC!

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Miha or sa intre 50 de euro in cont si persoana vrea sa ramana anonim

poze si filmulete
povestea nasterii

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Multumesc pentru sfaturile tehnice. Din pacate nu reusesc, am trimis fisierul pe mail la Alinuk.

Cine sunt jucatorii, ce fac ei si cu ce se lauda ... eu m-as abtine de la comentarii. Poate pentru unii dintre noi sunt niste necunoscuti, asa cum pentru unii sau altii numele de Dan Puric/Cartarescu sau altele nu le spun nimic ... .
Eu am scris numele respectivilor jucatori si propun aceasta agenda la Licitatie in speranta ca va fi vazuta/dorita de aceia pentru care aceasta agenda are o valoare si ca vom obtine niste banuti in plus pentru SCOPUL nostru din aceasta actiune .
Depinde numai de noi sa popularizam obiectele de la Licitatie, pentru ca acestea sa ajunga sa fie vazute de catre acele persoane pentru care obiectele respective au valoare. Eu consider ca asta ar trebui sa facem aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Buna dimineata furnicutelor !
sa avem o zi minunata, sa ne traiasca copiii, la multi ani fericiti tuturor celor care astazi isi serbeaza ziua numelui, mamici, tatici, pitici !

mi-am inceput ziua cu un mesaj minunat, sensibil si incurajator, uite-asa ma incarc eu cu energie pozitiva si nu mai conteaza ca ma ustura gatul, ca azi avem big boss in vizita, ca am de facut raportari, etc, etc...
le facem pe toate si mai mult decat atat !

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multi ani tuturor Andreilor si Andreelor! Sa fie sanatosi, voiosi, norocosi si fericiti!

Manuelacrina

Pe 7 decembrie si eu voi ajunge la depozit pe la ora 15. De-abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

As vrea sa ajung si eu maine la depozit sa duc un pachet.Imi poate da cineva PM cu adresa exacta si cum se procedeaza?
Multumesc mult

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">vara 2011:cr1 si cr2

Povestea stelutei de mare ... O sansa pentru Stefania ... Ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui manuelacrina

Multumesc pentru sfaturile tehnice. Din pacate nu reusesc, am trimis fisierul pe mail la Alinuk.

Cine sunt jucatorii, ce fac ei si cu ce se lauda ... eu m-as abtine de la comentarii. Poate pentru unii dintre noi sunt niste necunoscuti, asa cum pentru unii sau altii numele de Dan Puric/Cartarescu sau altele nu le spun nimic ... .
Eu am scris numele respectivilor jucatori si propun aceasta agenda la Licitatie in speranta ca va fi vazuta/dorita de aceia pentru care aceasta agenda are o valoare si ca vom obtine niste banuti in plus pentru SCOPUL nostru din aceasta actiune .
Depinde numai de noi sa popularizam obiectele de la Licitatie, pentru ca acestea sa ajunga sa fie vazute de catre acele persoane pentru care obiectele respective au valoare. Eu consider ca asta ar trebui sa facem aici .

AM STERS MESAJUL MEU,AI DREPTATE NU ISI AVEA ROSTUL AICI

poze si filmulete
povestea nasterii

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

uitati agenda

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B2-W4SNmGZ6uOTIwNGY1YmQtZGJjNy00ZDg2LTgyMWEtMDNmZDkzMDAxNmM4&hl=en_US

imi ziceti daca e vreo pb la vizualizare

era super si un mesaj scurt acolo
"Un an 2012 bun!"

ceva de genul asta

ooo Manuela sigur!!! ai dreptateee
eu sunt ignoranta ca nu stiu despre ei, dar sunt absolut convinsa ca in bransha sunt niste nume si ca la licitatie vor exista persoane ft interesate de aceasta agenda
(apropos...deja i-am facut pofta unui coleg care saliveaza dupa agenda asta)

si le multumim din suflet pentru gestul lor generos

si tie

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168478&whichpage=1" target="_blank">Spiritul Craciunului pentru copii. De iniMOSHII DC!

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

La multi ani, sa ne traiasca Andreii .

Am primit coletul de la Robert Cole din Comanesti. Multumim mult Gusta . Sper sa fie apreciata munca copilasilor la adevarata ei valoare.

Eu preferam mai devreme intalnirea de la depozit pe 7, as fi vrut sa ne aduca sotul de dimineata .
Papanash coletele sunt inca la mine, nu s-a umplut masina. Cred ca in weekend duc ce primesc pana atunci.

nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2

Mergi la inceput