Floricele de liliac mai-iun 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

M-am descurcat

Vin sarbatorile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Buna!

Nico, succes la cursuri, cursurile astea sunt tot cadou din partea firmei?

R_ocsy, asa face si Dragos cand ma duc la baie, vine dupa mine si se aseaza pe olita Claudiei si zice pipi, dupa care se ridica si verifica sa vada daca a facut ceva. Pe urma repeta operatiunea cat stau eu la baie. Oricum cand am ceva important de facut si el nu ma lasa il trimit sa faca pipi la olita si imediat executa ordinul si asa imi fac si eu treaba linistita.

Cris, tot asa si Dragos cu Claudia, clar il prefera pe tati cu joaca, deh, el ii pune pe umeri, ii plimba asa prin casa, le mai repara jucariile. Iar eu mor de dragul lor.

Nana, nu tb sa fii asa suparata ca este baietel. Exact prin ce treci tu acum, am trecut si eu cand eram gravi cu Dragos, simteam ca nu il iubesc sau ca nu il pot iubi ca pe Claudia. Dar vreau sa iti spun ca acum nici nu mi-as imagina cum ar fi daca Dragos ar fi fost fetita. Cu privire la rude, tot asa, faceau figuri ca e baiat si nu e fata, ba mai imi spuneau ca tot pe Claudia o sa o iubeasca mai mult. Iti dai seama cum eram cu moralul. E drept ca rudele nu prea ii acorda importanta lui Dragos, la modul ca daca ii cumpara ceva Claudiei spun ca au si uitat de Dragos. Bine, treaba asta nu o face mama sau sora mea, zic de rudele din partea sotului. Dar nici nu imi pasa.
Asa ca, capul sus, nu este un capat de tara ca bebe e baiata, o sa vezi, ca odata cu nasterea lui, un val de dragoste fata de el o sa te invaluie. Sa iti mai spun ca eu am inceput sa il iubesc de-adevaratelea pe Dragos abia dupa ce a facut 2-3 luni? Nu zic ca nu il iubeam si inainte, dar era asa o dragoste ciudata, fortata parca. Dar acum ma topesc de dragul lui, imi vine sa il mananc, il pup parca mai mult pe el decat pe Claudia.

Eu de luni intru in concediu o saptamana, asa ca s-ar putea sa nu mai intru pe forum de-acasa. Din acest motiv va urez de pe acum, sarbatori fericite alaturi de cei dragi si Craciun Fericit.

Mergi la inceput