Luna decembrie si cadourile pentru copii - 2

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si eu am fost, cumparat, intors acasa...multumita eu la 20.02 eram la casa Mi-a spus casiera ca preturile reduse au intrat la 19.35. Deci am stat ca fraiera 25 d emin, ca nu am avut chef sa ma plimb prin magazin ci m-am postat la casa cu un carucior plin.
Si jucariile reduse au beneficiat de 25% reducere. Aveau multe jucarii din reclame. M-am suparat marti nu aveau bebelusii aia gemeni, asa c ai-am cumparat d ep enet, dar in seara asta ii aveau. Mi-aiu placut o groaza de jucarii, cu greu m-am abtinut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

La mine a fost nebunie mare... La 20 fara vreun sfert, cand am ajuns noi, era plin la raionul de jucarii, dar si la cel de haine... S-au cumparat cu duiumul...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Si edit: reducerea de 30% de la hainutele de bebe si copii este valabila doar astazi, NU si maine.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Gata, cumparat si noi...rezonabil, dar ff aglomerat..cautam un costumas de mos de la Carrefour pt bebe..pt 18 luni..dar n-am gasit :(((Vroiam de ala stil salopetica care la picioare avea botosii negri stil cizmultia si caciula de mos...N-am gasit decat pt 36 luni..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muso spune:

Am fost si noi aseara in carrefour, oferta bogata si preturi accesibile.
Am luat ptr toate sarbatorile sa scapam de grija; baietelul meu era disperat ca toti puneau jucarii in cosuri si noi nu(aveam cosul in alta parte sa nu vada ce-i luam, dupa care le-am dus eu la masina si nu stie de ele), dar a trebuit sa-i luam o masinuta ca intrase in panica ca nu are nici o jucarie. Of, greu cu cochilasii astia, nimic nu inteleg, sau nu vor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Eu nu iau copilul cu mine cand merg dupa cadou, cu toate ca e mic si mare lucru n-ar intelege, dar imi place sa-i vad bucuria din priviri cand vede jucaria sub brad..am sa-l filmez
Cand i-am luat toboganul si i l-am instalat a inceput sa alerge in jurul lui si sa bata din palme.a fost criminal..ma gandeam ca nu va reactiona cine stie cum pt ca e mic (1,6 ani), dar ne-a surprin pe toti cu bucuria lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

am fost, am cumparat, am terminat repede:)
deci, am terminat cu cumparaturile de sarbatori.

nu sunt suta la suta multumita, pentru ca intentionam sa cumpar ceva care nu era la promotia de pret.
si atunci, cu toata reducere de 25 %, tot nu ieseam prea ieftin:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Sunt dezamagita...nu mai aveau Micky Povestitorul in Carrefour Colentina...am cumparat in rest totul, era nebunie mare la raion de pe la 7 fara ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Serile magice continua la Carrefourr inca 2 zile vad.
Sunt reduceri la carti,la ceva electrocasnice si
la confectii femei si barbati.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Am fost si eu in prima zi de reduceri, erau acolo de-a jucarii de nici nu mai stiam ce vreau sa cumpar Mi-am umplut cosul cu tot felul, de teama sa nu raman fara apoi am facut o selectie la sange si am pus la loc o multime La final am ramas cu Mickey povestitorul (cred ca i-l voi da de ziua ei, pe 3 ian.), sandwich maker-ul de la tv (din partea alor mei pentru ziua fetei), un set de facut inghetata de plastilina, un "creion magic", o casa de marcat, un bebe cu carucior, un puzzle magnetic cu litere (in forma de broscuta) si un cos cu legume si fructe din plastic. Cred voi pune in fiecare zi de Craciun ceva sub brad...ma mai gandesc. Mai am de anul trecut (tot de la serile magice) un "magic beados" mare, pe care nu i l-am mai dat ptc avea multe cadouri si m-am gandit ca-i prea mica. E ambalat frumos si cu funda pe el, cred ca i=l voi da tot de ziua ei.
De Mos Nicolae va primi niste carti jucarie (din care sa faca un castel, un peisaj de Mos Craciun si niste oameni de zapada) de la editura Prut, un joc mic, mic cu magneti (betze si bile), un suport pt periuta de dinti cu clepsidra, un samponel si un sapun cu "clipici", o cutie din tabla in forma de om de zapada in care voi pune globuri de cioco (si la Craciun vom pune biscuitzeii pe care-i vom face impreuna), figurine de cioco de la Heidi, iar noi nu vom primi decat niste dulciuri. O sa pun in papuci si niste rodii.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput