Luna decembrie si cadourile pentru copii - 2
Raspunsuri - Pagina 2
roxy spune:
acum eu sunt in cautarea unui aparat foto pentru copii mai marisori, pentru cel mare, ca vrea sa faca poze si taicasu nu-l lasa cu aparatul lui.Habar nu am ce sa iau , isi doreste de mos , dar nu stiu daca cu unu obisnuit s-ar descurca.Ati cumparat asa ceva ? Dar nu din cele de jucarie, ci sa faca poze pe bune , dar nu foarte performat, din alea automate care doar apesi pe buton si face poza, o vezi pe displey ... Cred ca l-ar bucura tare mult sa primeasca asa ceva.
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy acum eu sunt in cautarea unui aparat foto pentru copii mai marisori, pentru cel mare, ca vrea sa faca poze si taicasu nu-l lasa cu aparatul lui.Habar nu am ce sa iau , isi doreste de mos , dar nu stiu daca cu unu obisnuit s-ar descurca.Ati cumparat asa ceva ? Dar nu din cele de jucarie, ci sa faca poze pe bune , dar nu foarte performat, din alea automate care doar apesi pe buton si face poza, o vezi pe displey ... Cred ca l-ar bucura tare mult sa primeasca asa ceva. roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000) |
foarte buna ideea, sigur gasesti la pret rezonabil si va fi foarte apreciat un asa cadou
nu ma bag sa ti dau sfaturi despre pixeli&co pt ca nu ma pricep
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae
roxanaz spune:
Roxy ia un aparat foto mic, level entry. uite: www.emag.ro/aparate-foto-compacte/aparat-foto-digital-nikon-coolpix-l23-negru--pVMA751E1?ref=bfh" target="_blank">nikon coolpix
sau un www.emag.ro/aparate-foto-compacte/aparat-foto-digital-canon-ixus115hs-argintiu-card-4-gb-geanta-dcc-60--pCANIXUS115HSKIT" target="_blank">canon ixus care e putin mai scump, dar zau ca te va lasa masca ce fotografii poate face la cat de mic e.
Roxana
_Ralu_ spune:
citat din mesajul lui roxy acum eu sunt in cautarea unui aparat foto pentru copii mai marisori, pentru cel mare, ca vrea sa faca poze si taicasu nu-l lasa cu aparatul lui.Habar nu am ce sa iau , isi doreste de mos , dar nu stiu daca cu unu obisnuit s-ar descurca.Ati cumparat asa ceva ? Dar nu din cele de jucarie, ci sa faca poze pe bune , dar nu foarte performat, din alea automate care doar apesi pe buton si face poza, o vezi pe displey ... Cred ca l-ar bucura tare mult sa primeasca asa ceva. roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000) |
Vezi ca azi e Black Friday, adica o zi de reduceri mai speciala. Am vazut ca in special marile lanturi de magazine de elecrronice&co au reduceri substantiale. (Flanco, Domo, Emag...poate si altele). Poate gasesti ceva bunicel la super-pret.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
Sara_Maria spune:
RoxanaZ, am vazut ca ai copilasul la cursuri Fast Track Kids? Stiti sa-mi spune-ti cat este un curs?
anna-mama spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui boticelina
Da, da's de fetite? Poate doar 2-3 dinozauri roz/rainbow Scuze de aciditate, dar eu nu vad de ce ar trebui sa ne intereseze sexul caruia ii sunt adresate jucariile. Nu vad de ce baietilor nu li se cumpara carucioare de papusi desi isi doresc si de ce fetitele nu sunt incurajate sa faca Lego Ninjago daca ar vrea Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
Boti, iti dau mare dreptate, eu innebunesc cand vad in magazine majoritatea jucariilor de rol puse la raionul de fetite, in cutii cu mult roz.., nu pot sa inteleg de ce. Eu baiatului meu i-am cumparat bucatarie, masina de spalat, set de doctor (care in magazine e tot la fetite pus ... si alte lucruri care fac parte dintr-o casa si o viata normala. Cand gatesc, el gateste cu mine in acelasi timp, isi primeste si el ingredientele... Are si masinute, set de scule etc, dar si cu acestea ne jucam tot cu o multime de figurine, inventam povesti, dialoguri etc... Aaaa, si cu toate astea e pasionat de tehnica (motoare, cabluri, circuite electrice )
Acum asteptam o surioara si niciodata nu-i voi zice sa nu se joace cu masinutele sau cu alte jucarii "de baieti"
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 36+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Selene_Bunny spune:
Azi, maine, poimaine, reducere de 40% la jucariile din Metro (am inteles ca sunt multe!) Am aflat acum 2 ore de la cineva care lucreaza acolo, dar nu am putut anunta mai devreme, ca am fost plecata!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
J.D. spune:
la imaginarium au aparate foto speciale pt copii, nu foarte complicate. au si alte jucarii educative extrem de interesante. eu nu i.as da pe mana un nikon sau canon digital inca, chiar daca unii le considera entry level.
Finn Constantine 15.10.2009 si 18+ Euan Tudor
Tala spune:
Eu i-am luat baietelului meu ap foto normal (adica nu de copii) Canon. Digital si nu f performant, dar face poze. E foarte incantat, are grija de el, face tot felul de fotografii si se intreaba de ce al nostru e mai performant
Roxy eu cred ca poti sa-i iei linistita unul normal, astfel ii arati ca ai incredere in el ca-l poate folosi si chiar are si ce faca cu el
Laura Ioana spune:
Fetelor, stiti cumva daca anul asta mai sunt serile magice la carrefour si, daca sunt, cand?
Sunny multumim de info. Cel mai apropiat metro este la 60km de mine...nush daca voi ajunge zilele astea la Bacau.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt