*****Capsunici in jeans Mai Iunie2007 (2)*******

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Liv suna cam aiurea ce zici.. Sotul cum a comentat situatia?! Banuesc ca nici el nu e prea incantat...

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Liviana mi s-a facut si mie pielea gaina...

Am ajuns la Muzeul Satului, dar nu am gasit atelierul de olarit :S Nu stiu pe unde era, ne-am uitat insa la colinde, ne-am plimbat si a fost foarte frumos. Bine ca nu i-am zis Manuelei de olarit ca altfel se supara

Alina, multa sanatate! Eu zic sa nu te sperii prea tare, e primul an de gradinita si e normal sa raceasca. Cu febra, iti spun ce imi zic pediatrii si mie - e mai bine sa faca febra decat sa nu faca (ai mei nu fac - de fapt nici noi adultii nu facem. Sotul meu nu tine minte sa fi avut, eu am avut numai cand am facut amigdalita pultacee. Cred ca asta m-a ajutat si cand am facut vericela si eram insarcinata cu Mihnea - maxim am avut 37.0 cred)

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Socrul meu nu e o fire violenta, dar ca orice berbec veritabil, cand il ajung nervii, una din reactii e sa vorbeasca urat, comportament pe care baietii il imita probabil. La noi acasa baietii nu scapa vorbe atat de urate incat sa-mi vina sa-i pleznesc, dar la bunici mai fac asta.
De gura mea, sotul i-a sunat pe socri si taica-sau a zis ca s-au lovit singuri, ca el ne le-a facut nimic. Pe urma le-a mai zis ca in astfel de cazuri sa ii pedepseasca taindu-le dulciurile, TV-ul etc sa le dea o palma la fund, NU la cap! Partea buna e ca cei mici nu-s marcati, nu erau suparati cand au venit acasa, insa eu am luat foc cand i-am vazut!
Didi, v-am mai zis eu: nu-l am din pacate partener de multe ori pe sotul meu, asa e firea lui. Le-am interzis celor mici sa nu iasa din camera deoarece STIU ca pot fi neascultatori. Oricum n-au suferit caci m-am ocupat pe rand de ei, le-am citit povesti si poezii pana la culcare.
Nu v-am mai zis, dar sapt trecuta am fost tare suparata. D-na care se ocupa de Matei dupa scoala a zis ca nu vrea sa mai continue colaborarea, unul din motive fiind si comportamentul lui Matei. Ma credeti ca mi-a venit sa intru in pamant? Acasa eu cu Matei ma inteleg, la scoala d-na mi-l lauda, chiar nu inteleg ce-i vine cateodata sa nu respecte adultii??!
Poohy, da' n-ati intrebat pe nimeni? Poate era in vreo sala la interior...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Alina,
multa sanatate Marei!

noi am inceput singulairul si are efecte secundare foarte deranjante: insomnie, nervozitate si agresivitate. parca e alt copil.

Liv,
trist sa se intample asa, tocmai din partea bunicilor.
Dar tu ai discutat cu ei? pe de alta parte stiu ca e aproape imposibil sa-i faci sa priceapa ca metoda ta de a creste copiii e diferita; soacra-mea ,indiferent ce i-as fi spus, devenea isterica, asa ca am renuntat sa mai comunic cu ea, practic nu exista pentru mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ella, eu nu ma bag. Il las pe sot sa discute, in fond sunt parintii lui. Nu am o relatie grozava cu socrii, discutiile mele cu ei sunt doar de suprafata si orice alt mesaj de-al meu nu e interpretat cum trebuie sau e ignorat.
Din cate am inteles, socrul meu a avut implicatii minime in cresterea propriilor copii, el fiind plecat des de acasa si soacra-mea fiind casnica. Deci nu a fost "slefuit" cu situatii de acest gen, dar macar inteligenta ar trebui sa-l ajute in alegerea unei metode corective eficiente.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Multumesc pentru ganduri. Face in continuare febra, tuseste nasol, magareste, si are nasul infundat. Am fost ieri la dr Stanciu si ne-a dat Sinupret, Coacaz negru, Aerius, Pulmex baby si aerosoli cu ser fiziologic si gentamicina. Eu ii dadusem pana ieri Prospan si ii desfundam nasul si ii puneam Colargol. Parca respira mai bine si nici nu tusea asa rau. De ieri, s-au intetit episoadele de tuse, inclusiv noaptea. Tratamentul pe care mi l-a dat pare a fi pentru alergie, nu inteleg diagnosticul scris, e ceva cu acuta, dar nu mi-am dat seama sa intreb exact ce e, am fost atenta la ce spunea sa-i fac. Nr. de tel de la cab dr Stanciu este 0724 579 372, iar pe dr. Samuila o gasesti la clinica Audifon. Data trecuta cand am fost la dr Samuila ne-a dat Immunorezistan si nu stiu de ce dar am impresia ca reactia Marei (a inceput direct cu tuse, mi s-a parut ca e si mai umflata la fata si rosie) este din cauza lui. Ii dadeam deja de 10 zile, dar o fi vreo reactie mai intarziata.
M-a intrebat cineva de ce nu-i dau Flixotide. Am vazut ca voi ati facut tratament cu asa ceva, pentru ce e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

SALUT
imi pare tare rau de bolnaviori, acum sunt mai stresata ca de obicei pentru ca acum este perioada in care Eliza raceste si incerc sa o feresc cat pot. Inca e ok, sper sa o tina la fel.
Liviana, nu stiu unde gresim in educatie dar sigur gresim undeva. Nici eu de o saptamana nu ma inteleg cu Eliza deloc, ma face in toate felurile, imi vorbeste urat, pedepsele vad ca nu isi au rostul, nici eu nu stiu ce si unde gresesc.
Acum am facut si noi panoul cu stelute si buline, vad ca de o zi functioneaza sa vedem cat v/a tine.
La noi totul e ok pana in momentul in care ii trasez o sarcina gen aranjeaza/ti hainele, si gata incepe scandalul. Uneori nu mai rezist si ii mai dau una la fundulet. Eu cred totusi ca sunt foarte rasfatati si cadorisiti sa zic asa. Ei nu se mai bucura la anumite lucruri, nu apreciaza valorile clare.......eu incerc de acum sa incep cu refuzul de a i se mai face pe plactot timpul, poate o sa/si dea seama de anumite chestii.
Va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Alina,

Noi ii facem lui aerosli flixo; exista atat solutie de nebulizare in 2 concentratii cat si pufuri.
Pufurile sunt indicate pentru tratament pe termen lung, aerosolii, mai eficeinti cica, merg pentru situatii acute.
Din cate stiu fluticazona, care este substanta activa, are rolul de a reduce inflamatia bronsica.
Flixo nu merge in etapa de tuse seaca ; este indicat in astm, dar nu in crize, deci ca tratament pe termen lung si de asemenea merge pe tuse productiva.

ref la nesupunere, avem si noi problema asta si mai ales de cand ia singulair; ieri dupa ce am facut colaje, i-am spus ca eu o sa sterg lipiciul si el o sa duca hartiile ramase la cos ; si mi-a raspuns :"de ce-as face asta, ca doar nu sunt muncitor" ; ma rog, nu stiu de unde stie el diviziunea muncii, dar mi s-a parut un raspuns obraznic.

Intrebare pentru fetele din Bucuresti: de unde inchiriati costume pentru serbare? centrul de unde am inchiriat pentru cand era la grupa de pampers s-a inchis. O sa mai caut pe net...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Poze mai noi!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Sanatate bolnaviorilor!

Liviana imi pare rau sa aud ca bunicii fac astfel de lucruri. Si eu am mers singura la petrecerea de craciun de la lucru si de multe ori sau aproape de fiecare data facem cu randul ca sa ramana unul cu copiii, nici bona mea nu se descurca cu amandoua mai ales seara sa le culce, nici nu ma gandesc sa o las, doar mama reuseste.

In ultima vreme si Andreea e tare nervoasa si cu greu ma abtin si eu ... m-a zgariat de am semne si batut sambata dimineata si a urlat groaznic, ne-am schimbat eu cu sotul, sincer cu greu poti rezista la astfel de crize ... banuiesc ca problema ei e ca e greu la gradinita ca se apropie serbarea si fac repetitii multe, pe mine ma vede putin, ca asta mi-a zis dupa ce s-a linistit si am intrebat-o de ce e asa furioasa ... duminica cand s-a trezit, a intrebat daca o duc la gradi si cand a auzit ca nu, s-a bucurat tare si a fost alt copil ... banuiesc ca au si ei motivele lor ...

Ceva gresim si noi aia e sigur ca vad ca nu le pot stapani si nu e ok, andreea se opune la orice, nu aduna nimic, nu asculta nimic orice ii zic, cu greu invat poezia de la gradi de serbare sau orice ... asa cred si eu ca le oferim prea multe ... am vazut si cu cadourile de mos, o zi s-au jucat, stau acolo frumos nici nu se uita la ele ... striga la mine sa le scot afara, sa le fac baie, dar asa cu ton daca nu ma execut ...ceva nu e ok totusi.

Mergi la inceput