*****Capsunici in jeans Mai Iunie2007 (2)*******
Raspunsuri - Pagina 6
ella_74 spune:
Poohy,
da, despre ea este vorba.
Eu i-am acordat credit, cel putin deocamdata si tratamentul este unul previzibil avand in vedere evolutia lui din ultimele luni; l-a mai urmat acum 2 ani, deci nu incercam ceva nou; si acum 2 ani sub singulair a avut 9 luni consecutive fara boala, nici macar o simpla raceala.
Ref la Cernatescu, eu sunt intr-o situatie oarecum inversa fata de tine; mai intai am fost la el, de 3 ori intr-o saptamana si de fiecare data nu stia de unde sa ne ia, cu fisa in fata chiar, asa ca am tras concluzia, ca oricat de vestit si bun ar fi, este senil de-a dreptul.
Iar diagnosticul lui de wheezing recurent nu stiu daca se sustine fiindca wheezing propriu zis a avut numai in bronsiolita, in rest respira curat.
Atat ea cat si Cernatescu au spus ca desi copilul face crize de astm, nu inseamna ca va dezvolta boala asta ca ceva ireversibil, insa tratamentul prescris este specific bolnavilor de astm, tocmai pentru a preintampina acest diagnostic.
poohy spune:
Da, ma gandeam eu :)
Nu zic ca nu am fost de acord cu ea - cum se manifesta Manu mi s-a parut foarte ok tratamentul - nu avea de unde sa stie ca nu o reactioneze (Singulair-ul il lua deja din august si la ea am fost prin noiembrie). Mi-a placut mult atentia pe care a acordat-o Manucai si cum s-a purtat.
Sincer, nu am vazut nici o influenta nici de la flixo, nici de la Singulair in privinta racelilor / manifestarilor. Poate daca ma reintorceam zicea si ea sa ne oprim, dar nu am mai ajuns... Am mers la Cernatescu (pentru test mai mult) si apoi pe partea de imunitate
Mihnea a luat si el Singulair 6 luni si la el am vazut influenta. Fluiera in raceli, ii treceau cu un siropel in cateva zile. Cum a oprit, cum a revenit la eternele lui laringite care nu se termina parca niciodata.
Trebuie sa ii repet fagotestul dar am tot amanat si acum daca au mai inceput racelile nu merge... Astept sa fie sanatoasa mai mult timp
In rest, Manu e distrusa ca i-am redus laptele la 1/2 l pe zi (ea bea si 800ml pe zi). Dar ce sa ii faci, ce e prea mult strica, a zis si pediatrul...
Liviana, merci de link! Chiar ne gandeam ce sa facem in weekend. Plus ca Manu ma bate de nu stiu cand la cap cu olaritul (a vazut un joc pentru copii de 8 ani) - asa ca incercam si noi sa ajungem
Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009
DidiAlex spune:
Anca,
dar de ce i-ai spus..ca doar nu stie copilul cat is 800 si cat 500ml. Ma rog nu stiu cum il bea si de ce e nociv dar io nu i-as spune. Ma rog copilul meu bea lapte cu fulgi de ovaz. SA nu fie dulci..asa ceva.
Noi aseara am fost la teatru de papusi. Pt ca pe R il duceam des..dar pe David din motiv..necunoscute nu l-am dus ieri am plecat la 15,30 la birou si sa ajung la 16 la teatru de papusi de la cuminitatea evanghelica. ajung io la fara 5 minute..pauza totul inchis..ma oftic ca nu imi luasem biletelul pe care notasem-...sun o colega sa imi caute biletzelul sub monitor si aflu ca era la comunitatea catolica pt mine tot aia urc copii rapid in masina, David retinuse cum ne explicase o babuta unde gasesc Kath GEm_ St Clara si am ajung..woww ce frumos a fost. Duminica il duc pe pitic la Planetarium.
David iubeste in ultimul timp colectia de carti" Mama Muh" autorul e cunoscut pt Patterson si Motanul Findus. sunt vreo 15 carti cred in total, nu le-am descoperit pe toate dar is minunate pt pitici si nu numai:).
poohy spune:
Nu i-am zis... Manu mai bea cu biberonul si nu mai primeste al doilea biberon seara (bea 2 biberoane seara - aproape 500ml)... Asa ca si-a dat seama. Si sa impart laptele in 2 biberoane nu merge ca iar se prinde
Nociv nu, numai ca sta cam prost cu kg. Si scoaterea biberonului nr. 2 de seara mi s-a parut cel mai putin traumatizant pt copil
Nici nu mananca atat de mult, numai ca e statica rau. Nu face deloc miscare. Unde o pui acolo sta, nu se misca. Sar eu pe langa ea, incerc sa o fac sa topaie si ea, dupa 2 minute nu mai vrea. La inot cat a mers (cu gradinita) pana au inceput racelile de iarna se ducea suparata, ca ei nu ii place decat cu mama langa ea in apa si ca o pun sa dea prea mult din picioare. Ori inotul era dimineata, si mama nu poate sa isi ia in fiecare saptamana concediu
Din ianuarie o duc la "gimnastica" - am o sala langa unde se face gimnastica ritmica pentru copii (adica o bataiala sa se distreze copiii in cadrul unei sali de aerobic - nu e un club). Ea a cerut ca termina teatrul (a vazut fetitele pe geam), dar mi-e ca dupa o ora nu o sa mai vrea sa se duca - daca o pune sa faca miscare...
Seamana cu tata, ce sa-i faci Imi povestea si soacra-mea de cand era mic
Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009
ali24 spune:
buna fetelor.ma bucur sa va reintalnesc si sa vad ca voi inca mai comunicati aici.chiar nu credeam ca inca mai exista acest club.eu nu am mai intrat de vreo 2 3 ani cred si acum astept din nou un bebe si am intrat din nou la despre copii si am zis hai sa vad mai exista capsunele n scutecele si cand colo ele s au transformat in jeansi de cand nu am mai intrat eu.
m au lovit emotiile cand v am vazut.
va pup pe toate si acum o sa mai citesc putin din urma sa vad ce mai faceti si cum o duceti.
poze rafi hi5sipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
vas spune:
salut.
Eiiii, Ali24, aici cred ca vei gasi mai tot timpul doua trei fete care mai stau la povesti. Mai scurte ce/i drept,, fata de romanele pe care le scriam pe vremuri dar mie una imi place sa stiu macar ce mai face fiecare capsunel.
Felicitari pentru burtica`!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Noi suntem bine, nu prea am timp liber, Andrei merge in picioare si trebuie sa fiu numai cu ochii pe el, Eliza ma vrea si ea mai tot timpul asa ca ma impart intre copii, casa, masa si nu in ultimul rand SOT.
Eliza se pregateste de serbare, s/a bucurat de prima ninsoare, il asteapta pe mosul de la care il vrea pe Catelusul princess, si in rest ce o vrea el.
Bolnaviori nu am fost de mult timp sper din suflet sa o tinem tot asa cat mai mult.
Liviana, imi place ca tu ai ramas tot cu invitatiile prin locuri frumoase, imi pare tare rau ca nu sunt aproape sa le si onorez, la chestii de Craciun as fi fost prima, dar distanta bat/o vina.......
Al_Ma spune:
Liviana, Mara e bolnava iar, asa ca suntem consemnati la domiciliu. Din nou. Si cred ca am un ghinion fantastic. Tocmai ce scrisesem ca Mara nu a avut probleme pneumologice, ca vineri dimineata a inceput sa tuseasca si acum tuseste si face febra. Este pana in 39, dar oricum... Avand in vedere ca are streptococ pneumococcic care nu i-a trecut cu antibioticul la care iesise sensibil, mi-e teama de complicatii. Am sunat si eu la Medlife, sa fac programare la dr Ionescu, dar nu are nimic liber saptamana asta. Ma bate gandul sa ma duc fara programare, dar nu stiu daca ne primeste. I-am scris si dr Stanciu, sa vedem daca putem merge maine la el la cabinet. Ma oftic, ca azi copiii de la Mara de la gradinita se duc in mall Baneasa sa colinde si vroiam sa mergem si noi cu Mara. Sper sa se faca bine pana la serbare.
Madi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Al_Ma Liviana, Mara e bolnava iar, asa ca suntem consemnati la domiciliu. Din nou. Si cred ca am un ghinion fantastic. Tocmai ce scrisesem ca Mara nu a avut probleme pneumologice, ca vineri dimineata a inceput sa tuseasca si acum tuseste si face febra. Este pana in 39, dar oricum... Avand in vedere ca are streptococ pneumococcic care nu i-a trecut cu antibioticul la care iesise sensibil, mi-e teama de complicatii. Am sunat si eu la Medlife, sa fac programare la dr Ionescu, dar nu are nimic liber saptamana asta. Ma bate gandul sa ma duc fara programare, dar nu stiu daca ne primeste. I-am scris si dr Stanciu, sa vedem daca putem merge maine la el la cabinet. Ma oftic, ca azi copiii de la Mara de la gradinita se duc in mall Baneasa sa colinde si vroiam sa mergem si noi cu Mara. Sper sa se faca bine pana la serbare. Alina si Mara (27 iunie 2007) |
Alina sanatate Marei! La Medlife Unirii mai este o doc cu specializare in pneumologie, care am vazut ca e si medic la Budimex: Diaconescu Valeria se numeste. Despre primitul peste rand cred ca tb sa suni sa intrebi. Noi am fost sambata dimineata acolo si erau o multime de copii la pediatrie!!
Te rog sa imi dai si mie pe privat sau pe mess datele de contact si o adresa de cabinet de la doc Stanciu si cateva info despre dr Samoila. Multumesc.
Sper sa nu faca Mara complicatii si sa scapati repede de boala!
lbelciug spune:
Vas, merci pr aprecieri, eu tot tanjesc sa ma intalnesc cu mamici de capsunici si sa vad puiutii. Uite ca de data asta nu am ajuns la atelier caci sambata am avut petrecerea de craciun la noi la firma si duminica m-am trezit la 12! Nu mi-a venit sa cred cat e ora, dar probabil eram obosita dupa ce dansasem ore in sir. A fost f frumos, si eu si sotul ne-am simtit f bine.
Chiar, poohy, voi ati ajuns la atelierul de olarit?
Alma, imi pare rau pt Mara, sanatate sa se faca repede bine! Bogdan are exudat negativ, insa d-na lui are streptococul beta hemolitic, asa inca nu stiu daca sa ii repet sau nu exudatul. Cum a fost in Austria?
Eu ma tot gandesc daca intre Craciun si Rev ar fi o idee buna sa merg cu familia in zona Harghitei. Stiu ca e f frumos la Lacu Rosu, Durau, etc, insa nu stiu daca baietii vor fi cuminti. In general de sarbatori sunt f agitati si noi iesim din ele mai obositi ca inainte.
Aseara am facut un scandal monstru sotului ca mi-a adus acasa copiii cu semne pe fata, de la socri, dupa o zi petrecuta la ei. Cica au vorbit urat si bunicul l-a tranatit pe Matei cu nasul in farfurie, ceea ce i-a cauzat un semn in barbie. Bogdan are si el o mica vanataie pe fata, n-am inteles contextul cum si-a facut-o.
Sunt sincer suparata. Stiu ca ai mei sunt obraznici cateodata, dar va intreb pe voi: ce facem cand copiii sunt nerespectuosi cu adultii si vorbesc urat cu ei? Eu le-am interzis aseara sa mai iasa din camerele lor si le-am pus cate o bila neagra ca sa vada Mosul ca nu-s cuminti. (Bineinteles ca au sansa sa ia si inimioare rosii pt ascultare si chiar stelute pt lucruri exceptionale).
Unde gresim in educatia lor?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
DidiAlex spune:
Woow Liviana. mi s-a facut pielea de gaina..si imi pocneste capu..de asta iti si scriu. Saracuta de tine. Io zic sa nu ii mai pedepsesti si tu. Le ajunge pedeapsa bunicilor.
Stiu ca e greu, e foarte greu dar io nu i-as mai duce in veci vecilor la bunici. Noi nu avem ajutor si anu asta io am fost singura la petrecerea de craciun. pt ca nu lasam copii 3 ore cu nimeni. Costa asa de mult sa gasesti o babysittera care sa se joace acasa la tine si sa ii bage in patul lor?
Gandeste la o alternativa..io cel putin sunt soc.
el a fost militor si banuiesc ca se comporta acasa ca la cazarma.