*****Capsunici in jeans Mai Iunie2007 (2)*******

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

hi hi..ce frumos la An cu chinurile diversificarii?!
auzi la ea program incarcat..la noi e mic copil programul pe langa cel al cunostintzlor mele din ro.

edit :))) cine stie..cunoaste

Chris tare faza cu cei cazuti la datorie

plec sa il duc pe David la sport

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

la apel!

Ana@,
facem bine, hibernam la propriu; merge la gradi, dar in ultimele 2 saptamani a mers doar 1 zi; pe jos trage prea mult aer rece, dimineata s-au simtit cam -20 chiar daca gradinita e f aproape, iar cu masina nu pot sa intru pe strada aia ca am incercat o data si era sa nu mai ies; nu stiu cum fac primarii cu directivele, dar ling de zapada arterele mari si daca intri pe o strada mai mica, acolo ramai inzapezit.

Cu Disney am terminat,asteptam vacanta.

Zilele astea daca tot am hibernat, am cautat vacanta in Thassos, sa plecam in iunie .
Sper sa ma hotarasc pana la sfarsitul lunii.

Cu Anca nu m-am mai vazut de asta vara cred; ei stau mare parte din timp in Mamaia.

Chris,
i-a placut lui Daphne la schi?
Asteptam sa se mai domoleasca vremea sa mergem si noi cu la schi.

ref la dinozauri, ii mai plac, se mai joaca din cand in cand, pe unii i-a uitat, ca a depasit psihoza; cand avea 2 ani jumate ii stia pe toti cum ii cheama, ce mananca, etc; acum in cea mai mare parte din zi deseneaza, ii plac jocurile de pe ipad gen angry birds si daca ar avea acces ar sta non stop sa joace porcaria asta de joc;

N-am mai pus poze de mult...cu desenele lui si de la Craciun cateva...
https://picasaweb.google.com/cinca.clementina/DESENE ?authkey=Gv1sRgCM3Mj4eQlpKT5QE#
https://picasaweb.google.com/cinca.clementina/David5?authkey=Gv1sRgCOaZmcCr16_9Tw#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Ma bucur ca ati raspuns apelului .

N-am mai apucat sa intru vineri ca s-a trezit ba una, ba alta (vorba vine, ca Ana nu mai doarme la pranz, asa ca trebuie sa facem tot felul de activitati), apoi am mers la balet. Ana a inceput de luna asta cursurile de balet (de 2 ori/sapt) si e tare incantata. Si eu la fel desi cu vremeea asta ma omoara deplasatul. In we suntem ocupati cu inotul si o taram si pe Ecaterina dupa noi pt ca numai la inot mananca banana, in rest nu.

Si cand am zis de chinurile diversificarii ... apai, chiar chinuri sunt. Credeam ca macar nr. 2 e mai mancacioasa, dar se pare ca nu stiu sa fac copii mancaciosi si care sa doarma noaptea...cred ca le e scris in gene . Bine macar ca sunt frumoase si destepte (ma incurajez si eu cum pot). De fapt E. mananca, dar trebuie sa-i gasesti "butonul" potrivit...e atat de atipica: prefera bucatele, nu blenduit, prefera copturile (a mancat in ultimele 2 luni la dovleac copt cat n-am mancat eu in 30 de ani ) si mananca paine muuulta, de fapt primul cuvant spus la 7 luni a fost "paine" ff clar ...pana si fructele i le dadeam cu paine...acum s-a smecherit, nu mai vrea nici cu paine. Si tocmai cand zic ca am nimerit ce si cum mananca, pac: maine nu mai merge "reteta" ... si o iau de la capat cu ghicitul. Diferenta fata de la Ana este ca nu ma mai stresez, pana la urma toti copiii cresc si vor manca si vor dormi. Acum Ana mananca ORICE, chiar orice si destul de mult. Asta nu inseamna ca se si ingrasa .
Ieri E ca facut 9 luni si este in continuare ff vesela si lipicioasa si dulce foc!!
Surorile se iubesc in continuare, mi-e drag de ele cum interactioneaza, cum se joaca, cum se privesc .

Chris, ai un fel de a povesti ca parca vad cu ochii mintii tot ce spui tu. Eu te vad peste ani (cand vei fi batrana ) stand in fata semineului si scriind o carte ... ai talent si un suflet frumos .

Didi, imi pare rau ca ati fost bolnavi. poate ne vedem cand vii in Ro. Dar ce a patit prietena ta de e in coma indusa?

Ella, alea sunt desene facute de Bob??? wow!! mi-au placut si pozele.
Eu pe Ana am dus-o a gradi si pe viscol si in fiecare zi si pe jos (mama denaturata...erau doar 4 copii in grupa ), dar gradi e, la fel, ff aproape de casa.

Arcadia, ce mai faci draguto ? parca tu ma intrebai de dentist...sa stii ca am fost cu Ana la German dentist si am fost ff multumita, spre deosebire de jecmaneala de la Dentestet4kids .

Madi, i-ai facut Anei analiza de giardia/oxiuri? Ana mea se vaita de dureri de burta. Deocamdata ii fac periodic tratam. cu Helmiflores si parca, parca vad ceva efect.

Lavini, tu ce mai faci? mai scrie aici 2 vorbe sa stim de voi.

Michelle oare de ce nu mai scrie la noi?

Imi mai e dor de Pepsi, Miniuta, Irinusha ...

Fug ca am la cuptor o tava de briose.
Dupa multe incercari, in sf am gasit o reteta care imi place .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ana, raspund si eu prezent, dar pe fuga ca la 6 trebuie sa ies in oras cu o tipa si vreau sa pun o lazagna la cuptor pana atunci.

Da, am intarcat-o pe alexandra la 2 ani si 5 luni, de fapt a facut boala mana-picior-gura si avea afte in gurita de unde a tras concluzia ca o doare daca mai suge si asa am scapat, altfel nu stiu ... Andreea e stirba, i-a un dinte de la craciun, acum ii crescut un sfert si i se mai misca unul, e inalta ca-i cumpar haine de 6 ani, inclusiv pantaloni, nu mananca mai nimic si slabuta ...

Ella, wow ce avansat e Bob la desen ... spune-mi cat va costa disney, unde va cazati, si eu am vrut sa merg acum , sotul nu e de acord ca vrea vara cu ziua lunga si verde in jur ...

Chris ce frumos scrii!!! Da, asa e, nu mai e timp de nimic, si eu sunt suparata ca tot pe fuga le fac toate ... fetele cresc si nu apuc sa le vad bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

HAi si eu cu raportul!!

An@, Bine ne-ai scos din birlog!
Ella, bune desene are Bob! Se vede ca e o pasiune de mic, are mina formata.
Chris, parca va si vad pe amindoua cum stateati si taceati... referitor la cei 2 ai vostri.

LA noi e bine ca Patrick a mincat cit a fost mic, ca acum e cam subtirel.. i se vad coastele, oasele de la picioare... Bine ca e sanatos, nu a lipsit nici o zi de la gradi din septembrie. Imi cinta toata ziua ca asteapta primavara,,,,, de 2 zle nici macar primavara nu il mai satisface, vrea vara Nu ne contrazicem pe tema asta))

Aici, iar ninge... gheata pe dedesubt... sanie cu zurgalai miine. Dar sa nu ne plingem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

An@ ma bucur ca ne-ai scos din barlog si s-a mai animat subiectul.
Succes cu diversificarea. La noi a mers bine diversificarea, dar acum tare greu e cu mancarea. E o adevarata teroare ora de masa. Asa ca mai bine inceputul mai greu si apoi bine, cum e acum la Ana.
Dar e bine ca e sanatos. Nu s-a mai imbolnavit deloc de la varicela de la inceputul verii. Am mai lipsit ceva de la gradi cu zapezile si viscolul, dar din cauza ca nu am mai plecat eu pe asa o vreme.
Noi inca ne invartim pe langa 15 kg, sper sa le fi depasit definitiv acum. Alti capsunei cum mai stau cu greutatea?

De mine nu stiu sigur ce sa zic. Momentan consemnata la pat, cu Utrogestan. Sper sa fie bine bebe, saptamana viitoare mai merg la control. Nu pot sa-ti zic numarul batailor, la prima eco era prea mic si nu se decelau clar, acum eram in alerta si ne-a interesat sa bata inima, nu a mai insistat cu masuratorile. Sau nu mi-o fi spus mie, care eram prea stresata sa mai intreb. Acum vreau doar sa fie bine, nu mai e asa important de e fata sau baiat.

Ella foarte dragute desenele lui Bob. E intr-adevar talentat.
Am constatat de curand ca si desenele lui Andrei incep sa semne a ceva, asa ca sunt tare mandra de el .

Chris tare imi place cu povestesti. Cum s-au descurcat copiii la ski.
Aveam si noi iesire la ski programata in weekend-ul care s-a incheiat, dar am contramandat-o in ultimul moment. Posibil de la tras de bagaje si pregatiri sa mi se fi tras sangerea.

Ioana ce simpatic Patrick cu cantecele despre primavara/vara. Al meu inca nu s-a saturat de iarna. Ziceam zilele trecute ca abia astept sa scapam de zapada si el imi zicea dezamagit: "pai si cum, sa treaca deja iarna?"

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Citat:
citat din mesajul lui An@

Madi, i-ai facut Anei analiza de giardia/oxiuri? Ana mea se vaita de dureri de burta. Deocamdata ii fac periodic tratam. cu Helmiflores si parca, parca vad ceva efect.

Carmen i-am facut atunci cand am avut probleme copro (de 2 ori la rand) si antigen Giardia si i-au iesit negative. Mai ramane sa ii fac si atigen Helicobacter, dar cand se mai duce zapada, ca nu am timp sa ajung dimineata sa duc proba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Dragele mele,
va trimit un salut calduros de la mare distanta de casa, o briza de ocean cu miros de balene si o aroma de floare californiana.
Sper ca petreceti frumos de Valentine's Day, sa fiti iubite si apreciate ca mame, sotii, surori, fiice.

Multumim pt vizualizare, Chris! Buna treaba cu gazul, succes sa-l trageti pana la casuta voastra! Iarasi ai scris minunat despre puitza ta, nu degeaba se spune ca cei mici de fapt ne sunt dati de D-zeu in custodie, nu sunt ai nostri doar!

An@, ce bine ca ne mai scrii despre surioare, tare imi e drag sa va citesc! Bafta multa cu diversificarea, trebuie sa iasa bine pana la urma! Multumesc pt intrebare (good memory) si ma bucur ca ti-a placut articolul, o sa mai scriu si altele! Ai ghicit bine, si anul acesta pregatim pt Matei o super-petrecere tematica, ne vom distra cu PIRATII! Daca vrea cineva sa vina la petrecere, va asteptam cu placere duminica, pe 26 februarie. Asiguram o parte din recuzita!
Wow, Ella, ce super desene face Bob si ce dragalas a fost ca Elf la gradi! si conturul tot de el e facut sau doar partea cu coloratul? M-a dat gata Bob cu scrisul de mana, e f avansat. Chiar ce faci, nu-l dai la casa pregatitoare din septembrie? Nepotul ce mai face? Sa ne mai arati poze cu el pls.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ce plimbareatA ESTI LIV! bRAVO!
Betty bv pt alaptatul prelungit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Liv distractie placuta!
Si mi-ai amintit o intrebare: Sunt capsunei care merg anul acesta la clasa pregatitoare?
Noi asteptam anul viitor sa vedem cum mai e legislatia atunci.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 si 8+

Mergi la inceput