*****Capsunici in jeans Mai Iunie2007 (2)*******
Raspunsuri - Pagina 14
madaiulia spune:
Multumesc pentru felicitari!
Ioana te asteptam in clubul cu burtica :).
Didi reteta este relaxarea. Si un mini-concediu.
Lbelciug foarte frumoase pozele. Sunt tare simpatici baietii!
Cum va mai descurcati cu gerul? Noi am stat si azi la joaca aproape o ora, m-am intors inghetata bocna acum o ora si inca mai tremur. Andrei e fresh, ar mai fi vrut sa stea in zapada.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 si 6+
alynta27 spune:
Liv ce vacanta faina ati avut! SI noi ne dorim sa ajungem la Parid! Au crescut baietii! SUnt prieteni sau se mai cearta?
lbelciug spune:
Alynta, mai bine mergeti la salina Turda, am auzit ca este un adevarat paradis dupa o investitie de nu-stiu-cate milioane de euro. Am vazut si un reportaj la TV, pacat ca e departe de Bucuresti.
Praidul mi s-a parut mic si intrarea prea scumpa. Copiilor le-a placut insa.
Baietii continua in aceeasi maniera, cand prieteni (la nebunii in soecial), cand se impung prin vorbe si fapte.
madaiulia, cu gerul nu e de gluma intr-adevar. Noi avem o camera marisoara pe care nu o incalzim si in care acum termometrul arata 0 grade! Nu mi-a venit sa cred, de regula nu coboara sub +4. Mai nou am aflat ca Lacul Sarat de la Braila a inghetat, desi are salinitatea ridicata.
Macar in suflet sa fie caldura, nu?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
poohy spune:
Didi, sa inteleg ca v-ati hotarat la bebe 3? Eu tot astept sa vad cine se mai incumeta in afara de Alynta, pe care o admir :) La mine, cum sotul e speriat rau de ce s-a intamplat in sarcinile cu M&M (prb nastere, varicela) + probleme ale unor prieteni, slabe sanse... Desi eu tot zic ca dupa ce face Mihnea 4 ani reevaluam situatia :)
Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009
madaiulia spune:
Poohy si mie imi place ideea de 3 copii. Dar noi deocamdata abia suntem cu nr 2 pe drum. Si nu stiu cum mi-as mai convinge sotul.
Didi sa-ti tinem deci pumnii?
Eu ma gandisem la Ioana cand ai zis de doritoare. Si ii tinem si ei pumnii sa vina repede bb2.
Liviana si eu am auzit ca salina Turda e foarte frumoasa. Dar si de Praid am auzit lucruri bune.
poohy spune:
In vara am fost la ambele saline - si la Turda, si la Praid.
Turda este impresionanta, e frumos acolo, bine amenajat. Ne-am plimbat si cu barcuta :) Nu prea ai ce sa mananci in schimb (in oras) - noi a trebuit sa ne intoarcem la Cluj - ca era nu stiu ce festival si nu gaseai decat gratare pe marginea strazii, si cu 2 copii mici, nu merge :)
Praid e mai micuta, mai putine lucruri de facut, dar e ok.
Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009
Al_Ma spune:
Didi, parca intrebasesi ceva de internet. Am vrut sa-ti raspund de la birou, dar cu setarile de securitate de acolo merge foarte prost DC. Poti sa-ti iei modem cu cartela de internet dela Vodafone. Eu asa am. Numai ca e vreo 2 milioane. Nu stiu ceilalti operatori de telefonie cum au.
Mada, felicitari!!! Sa fie sanatos! se pare ca raman ultima
madaiulia spune:
Alina multumesc! Si iti tin pumnii sa vina si la voi repede bb2 daca va doriti
An@ spune:
Nu vreti si nu vreti ... sa scrieti !
Nu mai aveti nimic, nimic de povestit? ati inghetat de tot??
Io macar am o scuza: sunt in "chinurile" diversificarii , dar voi?
Liviana, ce tema de petrecere ai ales anul asta pt ziua lui M?
(ti-am citit articolul despre gradinarit si am vazut si pozele cu voi).
Ella, voi ce mai faceti? mai mergeti la gradi? cum mai stati cu sanatatea? gata, ai terminat de rezervat cu Disney? unde mai mergeti la vara? nepotelul ce mai face? Carla ce mai face? cum se descurca cu 3 fete? (ca n-am mai vazut-o pe nicaieri sa o intreb).
Mada, cum te simti? greturi ceva? ai fost la eco? sa-mi zici dupa eco care este rezultatul la bataile/min ca sa-ti zic daca faci fata sau baiat .
Didi, voi tot program incarcat? ce mai fac baietii, cum va mai distrati?
ALma, sa inteleg ca tinem pumnii stransi sa iasa bb2 anul asta?
Chiqui, ce mai faceti? ce face pitica?
Ardelencele (Ioana, Betty), voi cu ce va mai laudati?
Betty ai intarcat-o pe Alexandra? mai poti?
Ma duc sa ma apuc de mazare si daca pana ma intorc nu scrieti ceva...vedeti voi ce patiti .
Apoi va mai povestesc si despre noi.
chris27 spune:
Bine v-am gasit!...In primul rand vreau sa o felicit pe Mada pt sarcina!Sa dea D-zeu sa fie totul bine pana la capat!
Liv,ti-am admirat pozele...Ce fericire pe copii cand erau pe sanie!Si noi am avut anul asta o zi de excursie,i-am dus pe copii la ski ,la Rausor.Au dat dovada de curaj amandoi...dar mai avem mult de lucrat la nivel artistic...si tinand cont ca trebuie sa exersezi si sa mergi macar de cateva ori pe an,va mai trece ceva timp pana vom ajunge la urmatorul nivel...
Ana,ce simpatica ai fost cu strigatul al apel!Zici ca merge greu cu diversificarea?Abia astept sa ne mai povestesti...
Ela,ce mai face Bob?...Mai e preocupat de dinozauri?
Addinel...cum mai e Mariuca?Ai domnisoara mare de acum...
Vas..pozele tale mi-au facut un dor de verde si de vara!...Ce mult mai e pana atunci...
Noi suntem bine ,n-am mai prins nici o iarna asa de friguroasa ca asta.Drept pentru care anul asta ne-am hotarat sa tragem gazul.Sobele au avut farmecul si utilitatea lor,vor ramane in temelia unui vis realizat dar...a venit timpul sa lase locul progresului.
Daca nu as avea programul incarcat pe care il am,ar fi o placere sa focaresc,dar ajung pe la 17 acasa si nu stiu pe ce sa pun mana mai intai.Mancare trebuie facuta,lectiile lui Albert sunt prioritare si ele.Ma ajuta si al meu mult,dimineata inainte sa vina la lucru ,merge masina de vase,masina de rufe,uscatorul de rufe si tot sunt ingrozitor de multe de facut...Voi nu aveti impresia ca in ultimul timp parca toate lucrurile se precipita?Imi tot spun ca vine primavara,se mareste ziua si o sa am timp pentru toate......
Daphne-i o figura!Ma face sa rad in fiecare zi...Se urca pe scaun in brate la taica-sau si apoi incepe sa chitaie ca nu mai suporta sa stea asa inghesuita.De fapt si hainele groase le suporta greu,mai ales geaca.Inca din grupa mica imi povestea ingrijitoarea ca daca iesea putin din clasa ,la intoarcere o gasea dezbracata complet.Si pe timp de vara ,inca de cum intram in curte,tot arunca cate-o chestie de pe ea si sare direct in piscinuta.Poti foarte usor sa-i reconstitui traseul dupa hainele aruncate.Glumesc cu ea si-i spun ca numai salbaticii umbla asa ,aproape goi...Asa ca la ski cel mai rau o enervau claparii atunci cand trebuia sa circule in afara partiei.
La un moment dat,mi-a spus ca ii e frig si am intrat cu ea intr-o cabana sa bem un ceai.Ne-am asezat langa o alta fetita cu mama ei si-au inceput sa povesteasca privind ce se intampla pe partie.Fetita i-l arata pe tatal ei pe partie ,il lauda ca ii cel cu bluza albastra ,acela care schiaza cel mai bine.Noi ce sa spunem...doi erau pe partie cazuti la datorie si erau ai nostri,ii incurajam in gand si pentru noi ei erau cei mai frumosiAm surprins in puiuta asta mica un comportament de om mare,de om care nu are nimic de demonstrat,nu credeam ca poate fi atat de matura.Domnisoara in miniatura...
Cand nu gasim ceva in casa ,ne aduce ea ceea ce cautam.Valabil inclusiv pentru surubelnite si ciocan...
Mami de Albert-Damian si de Alma-Daphne
Acestia suntem http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2d8e9adad03c7f51d38832&utm_source=otm&utm_medium=text_url