Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

eu profit acum cat sunt mici, sa ii pup si sa ii dragalesc (desi sper sa nu se alinte prea tare) ca atunci cand se fac mai maricei nu o sa ne mai lase :(

ilinca, nu chiar. dar suficient cat sa imi ocupe mintea :)

denisa, sunt de acord dar lasati Maramuresul pt mai incolo sa putem veni si noi, ca de cand imi tot zice Marius sa mergem si mereu a intervenit altceva. ce fac soriceii? tu?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Hi girls...

Am intrat sa va salut, sa stiti ca-s prin zona. Am de recuperat ca nu v-am citit in we. Am fost prinsa in petreceri nu alta. Sambata am fost noi la petrecere iar ieri am avut noi petrecere acasa in cinstea flacaului nostru. Abia acu am reusit sa strang pe aici sa spal vase si sa le pun pe toate la locul lor. A fost mare nebunie in casa, dar a fost si frumos si puiul nostru s-a simtit super.

Asa ca mi-am pus a doua cafea si ma bag sa va citesc, sa ma 'up-datez'. va pupik. revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

PROPUNERE, hai sa facem un pool pe FB cu 3 locatii, cea mai votata va fi uratoarea locatie pt MI
si cu data la care va avea loc propun sa facem la fel
e cel mai democratic

oricum, niciodata nu va fi toata lumea de acord, sau nu vor putea veni, sau...sau...sau
de asta e bine sa facem cate 2/an

hai ziceti locatii!
-Arieseni
-Vatra Dornei???
- ......

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Alice sper totusi sa nu fie asa rele vestile..... sau macar sa se imbunatateasca
Denisa, pai noi suntem plimbareti tare, mergem oriunde... la noi problema e doar cu timpul.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Sibiu?

Am vazut pozele de la intalnire as fi vrut si eu sa vin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

superb Sibiu.
poate fi si vreo cabanuta din Bucegi, unde ajunge si Loganul.Gura Diham sau Diham(la mama oara e super calitate si mancare si pret) sau Bolboci(acolo tanti Nina e experta.face papa pt bebelusi toate ingredientele sunt din gradina si oagrada proprie).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui histamina

superb Sibiu.
poate fi si vreo cabanuta din Bucegi, unde ajunge si Loganul.Gura Diham sau Diham(la mama oara e super calitate si mancare si pret) sau Bolboci(acolo tanti Nina e experta.face papa pt bebelusi toate ingredientele sunt din gradina si oagrada proprie).

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

da, frumos in jud sibiu
la bolboci e mai fain vara parerea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooana

PROPUNERE, hai sa facem un pool pe FB cu 3 locatii, cea mai votata va fi uratoarea locatie pt MI
si cu data la care va avea loc propun sa facem la fel
e cel mai democratic

oricum, niciodata nu va fi toata lumea de acord, sau nu vor putea veni, sau...sau...sau
de asta e bine sa facem cate 2/an

hai ziceti locatii!
-Arieseni
-Vatra Dornei???
- ......

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

f buna propunere si cum esti si mai tot timpul pe aici, fara absente nemotivate, te votez presedinte direct, ce vice.....

pe langa Arieseni as propune si Sovata.

Probabil voi fetele de pe acolo v-ati saturat....dar daca tot ma gandeam eu la centru......la distante oarecum "echitabile"

Ar mai fi si alte locatii, dar clar nu sunt in centru si implica distante mari ...asa ca nu stiu daca are rost sa le mai zic..... Tusnad, Ranca (GJ), Straja (HD)..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Straja, subscriu.se poate la Cheile Butii.sunt 3 munti, Retezat, Parang, Straja.
stiu fff bine zona.
merita.
mancare super,peisaj asijderea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

paula dar ce s-a intamplat de esti asa pe fundul butoiului?

btz "1,2,3 siii" jucam si noi

La Sibiu am fost acum 2 sapt si ne-am simtit tare bine. O locatie f. draguta in zona daca nu vreti chir in oras e www.albota.sobis.ro/portal/company/sobis/portal.nsf/AllByUNID/00000A9A?OpenDocument" target="_blank">Pastravaria Albota. Aia eu zic ca merita mers primavara sau vara.

Sau mai e langa Sighisoara www.dracul.ro/" target="_blank">Domeniul Dracula Danes

Mergi la inceput