Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Am intrat rapid de la birou special sa imi cer scuze ca nu am ajuns la intalnire, desi eu am zis sa ne vedem duminica dimineata la o cafea. Nu am mai putut intra sambata seara pt ca Larisa iar nu a vrut sa adoarma, iar a fost cu cantec si pana la urma cand nu mai aveam nici o solutie, am lasat-o in pat, a plans 5 min max si a adormit. si in acelasi timp ne-am trezit la noi cu niste prieteni care stiau ca suntem in Buc in w.end, sa facem o carte. Ei, distractia noastra s-a prelungit in noapte...dimineata tragea Larisa de noi din pat.....Iar prietenii au ramas la noi si dimineata ne-au luat la ei acasa.... Ideea e ca nu am avut scapare

Paula, ce-ai mama????? ma ingrijorezi, te rog revino-ti!!!! Doamne fereste daca ai avea cine stie ce probleme grave, poate atunci ai mai sta asa trista....Dar asa, cum sa stai cu lacrimi in ochi tot timpul???? Iar copilul simte sa stii.......bine acum poate or fi si dintii.....dar totusi gandeste-te ca nu vrei sa ii transmiti starea ta.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Si a mea sta la pupaturi si gadilat ca o matza.. Numai ca nu toarce :))

Paula, nici vremea nu ajuta. inveseleste-te ca raul e tare frumos cand rade. Eu am o stare nasoala dar din motiv de vesti proaste, aflate ieri..

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Am vazut acum si poze Tare faini dar chiar ca nu au stat deloc locului, nu prea ati apucat cred sa schimbati 2 vorbe. Cris mi se pare ca ai slabit iar SN e superba cu parul ala blond si ochisorii ei si am vazut ca era si eleganta cu rochita

cu MI eu v-am zis ca vin unde vreti......Ardeal, Moldova, Maramures......Nici macar nu am zis "gata schimbam locul in ......x" . Dar ca si principiu general undeva pana in centru de regula distantele sunt mai mici decat pana intr-un capat. Acum intotdeauna cineva va fi mai departe sau va fi nemultumit din alte considerente. Insa pentru ca eu personal vroiam sa ne vedem cat mai multe, de aceea am facut constatarea cu km multi pana in Arieseni...
In fine....discutiile de genul "eu am venit atatia km, acum vino si tu" sau "atatea suntem din ardeal, atatea din moldova...sau mai stiu eu de unde" nu cred ca isi au rostul. Fiecare vine dupa cum poate...dupa posibilitati si disponibilitati.....ca placere presupun ca avem toate, dar mai sunt si alte impedimente.
Asa ca atunci cand veti stabili ce si unde, ne inscriem si noi pe lista sau nu, dar nu in functie de loc ci de data pe care o stabiliti....sa fim siguri ca nu avem nimic altceva atunci

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Salutare! V-am vazut si noi in poze,bravo ca v-ati inlnit macar si putini,oricum copii am vazut ca s-au simtit fr bine!!!
Felicitari celor ce au dinti noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

cancerul de col uterin ucide din nou
scriu cu durere acest mesaj.
Ioana Paunescu, sora lui Andrei Paunescu si fiica lui Adrian Paunescu a fost inmormantata azi.
Diagnosticul:cancer de col uterin descoperit mult prea tarziu.
In 2009 prietena sufletului meu, Tatiana Stepa, murea din aceeasi cauza.
7 ani s-a luptat cu o boala,tratabila,daca era descoperita la timp.nici acum nu i-am acceptat moartea.

scriu acest mesaj ca, poate, citindu-l, multe dintre voi se vor indura sa se testeze, sa isi faca acel papanicolau sau poate vor spune prietenelor lor despre asta.

uneori mai tarziu este PREA TARZIU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Salutare delfinariu,

Ce copii frumosi am vazut la intalnirea de la Bucuresti Natali o frumusete, imi place si mie frizura cu breton, Ana o dulcica iar Tudorel un smecherel

Legat de MI: sper din suflet sa venim si noi de data asta. Nici pentru noi nu prea conteaza locatia, dar sunt si eu de parere ca ar trebui sa optam pentru ceva cat mai accesibil pentru toata lumea. Mie imi convine si Arieseniul dar vin cu drag si la Vatra Dornei

Paula imi pare rau ca esti trista Dar hai, sterge lacrimile si zambeste ca ai un baietel minunat si e pacat sa-l intristezi. Eu sunt sigura ca ne simt copilasii si de dragul lor trebuie sa incercam sa fim mereu cu zambetul pe buze, chiar daca uneori e f. greu.

Alice nici tu n-ai voie sa fii supi, ca necajesti bebele din burtica. Sper ca nu sunt chiar grave vestile

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Ochidut,nu am vrut sa creez discutii,faceam asa o constatare . Normal ca ne face placere sa ne intalnim si noi venim oriunde la munte!!Eu propun altceva: sa facem 2 intalniri macar pe an,de genu MI. Si de fiecare data sa alegem alta zona: o data Moldova, o data Ardealul, O data Maramuresul, o data zona de Brasov, o data zona de Harghita de ex ca si acolo sunt munti frumosi, etc..... Asta referitor la zona de munte. La mare e alta poveste. S-a vb la MI1 de un concediu in grup in Turcia de ex,sau oriunde vreti voi. Macar sa si viztam diverse zone,facem si turism in scop explorator cu ocazia asta. Poate cand mai cresc picii vizitam Manastirile din Moldova,mai incolo poate facem trasee pe Transfagarasan,mai stiu eu ce,etc......
Daca sunteti pasionate de munte va invit si la mine la cabanuta la Boga,desi e taaaare mica,incapem cam 6 pers,plus cate 1 copil pe cap. Dar nu e o problema sunt pensiuni in zona. Si facem trasee,ca le stiu pe toate. Eu in loc sa cresc vara la tara cu bunici cum sunt multi copii,eu stateam la Boga la munte cate 2 luni cu unchii vara. Iar daca cunoasteti zona,este minunata!!!!Padisul,Cetatile Ponorului & co

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Salutari!!!

In sfarsit ne-a trecut si noua bronsita ,dam de baut.De maine back in business ca azi dimineata nu a auzit nici unul alarma

Am vazut si eu pozele de la intalnirea bucurestencelor,ce copilasi frumosi:fetitele tare elegante si scumpe,iar Tudorel un dulce ca intotdeauna (ahh Corina,daca stateam si eu in Buc tare as fi vrut sa ne intalnim sa va cunosc)

Si noi cu rasfat la maxim,toata ziua cere in brate,banuiesc ca la cresa a invatat asta deoarece eu m-am ferit mereu sa-l obisnuiesc asa.
Pe strada cand nu are chef de mers se pune in pozitia de schiuri si maraie.
Mai nou a invatat sa ceara si "1,2,3 siiii",e un joc de-al nostru,cand mergem pe strada il apucam amandoi de cate o manuta si il ridicam in sus.

Si mai avem un colt de masea,iesit proaspat,dar nu stiu cand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Salutare
Copilul meu e f trist...nu stiu ce are. Oare e posibil sa ii transmit starea mea? Eu sunt cu psihicul la pamant, imi vine sa ma tot duc cat vad cu ochii si am lacrimi in ochi aproape tot timpul. Nu pot sa-mi revin, nu stiu ce naiba am. Si-l vad si pe Raul trist, suparat, nu mai rade, nu mai vb. Ar sta doar in brate la mine , fara sa faca nimic. E posibil sa-l deranjeze si dintii, ca il vad ca tot strange din buze, dar nu ma lasa sa ma uit in gurita.
Nu stiu cum sa ies din starea asta. De ieri a venit Raul la bunici la Ludus, si azi am venit si eu, dar nu vad nici o schimbare la el.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

DA, Raul simte dar si mai important preia starile prin care treci tu s-a intamplat ceva su pur si simplu s-au adunat prea multe?
terapia cu mancare ai incercat-o??? eu zic ca merita...

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Si a mea sta la pupaturi si gadilat ca o matza.. Numai ca nu toarce :))

Matei intinde gatul sa il pupi si sa il gadili

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput