Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 13
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paula_m Ma omoara noul program a lui Raul. Se trezeste la 9, 9.30 si se culca de amiaza la 2,3 iar seara la 10,11. Nu-mi place deloc. Dar dorm si eu cu el, asa ca nu pot sa-l trezesc la 8 cum mi-am propus. Tb sa-mi pun ceasul sa sune. De aseara am inceput operatiunea sacul de dormit. Azi noapte atat s-a foit si a gemut ca nu poate face tumbe in somn. L-am luat si cu mine in pat. Dar am zis ca insist 2 saptamani. Poate, poate se obisnuieste. |
asa e programul de somn al Isei de cateva luni, pentru noi insa e perfect
. cu sacul de dormit a fost mai greu sa se reobisnuiasca, o gaseam pe burta invartita cu tot cu sac. iar intr-o noapte a iesit din sac si s-a mutat in cealalta parte a patului
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
palomina spune:
Vai, Rodica !!!!!! :))))) ce-am mai ras ! Auzi, a facut caca pe el !!!!! ![]()
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
Alice_Elena spune:
Pt mjne e greu sa ajung dimineata. Mara se trezeste pe la 9jumate 10, pana ne facem toaleta si mancam se face 11 11 si. As ajunge la afi tarziu. Si ne-am facut si planuri cu tasu :(
Oricum, sa faceti poze ;)
I-a spart gingia si cea de a4a maseluta. Deci are doua intregi si doua pe jumate iesite.
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
34+ 
palomina spune:
Cris2010, am retinut locul intalnirii dar nu garantez ca ajung asa dimineata. Ar fi o chestie ca-l lasam pe sot sa doarma linistit dar nu stiu daca ma tin balamalele sa ajung singura cu A. 
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
coteasca spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Cris2010
Corina, noi o sa fim la Zorky, la etaj (langa Pure fitness). de Solnushka Natali - 13.07.2010 |
va gasesc eu, stati fara grija, macar sa veniti voi

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor
saddie spune:
Eu maine nu vin ca Medeea tot mai muceste un pic, plus ca am si eu o jena in gat si ceva nas infundat. Nu vreau sa transmitem vreun crocobaur ceva si sa ma injurati apoi.
Duminica viitoare daca mai aveti chef, venim cu mare drag.
lauri_ca spune:
Cristinaaa! La multi ani, multa sanatate si fericire, ca le meriti! Sa ti se implineasca toate dorintele! Scuze de intarziere, dar n-am mai avut timp nici sa deschid calc. zilele astea si am pierdut sirul zilelor.
adrianaBuc spune:
neata
Am scos un peste din congelator dar cred ca ajunge la gunoi. Nu ii suport mirosul de nici o culoare - si nu miroase decat a peste.
N-am cum sa ajung azi, a fost suficient o vizita ieri, azi ma doare bazinul de mor, nici nu ma pot misca.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
29+
cu 
crispro spune:
Neata fetele!
Laurica, mersi mult de urari! Nu-i bai ca is cu intarziere, ca tot pt mine is, asa ca le primesc cu mare drag.
Am fost aseara in oras, lasat v cu soacra. Nu a baut nici un strop de lapte, deloc-ca nu bea decat daca ii dau eu lp-ul, si de la mine cu greu si putin. Si nu a vrut sa doarma, de la 8 juma s-a chinuit soacra, pana am venit noi la 10juma. Striga mama, tata! Ioi, ce mila mi-a fost de el! Cum am ajuns, mi-a zambitvasa bucuros, a papat si s-a culcat. Asa e de mamos de vreo 3 sapt de nu il recunosc, nu pot merge nici la baie. Si cand m gandesc ca acum ceva vreme eram necajita ca nu prea vrea la mine. Acum inca doarme, se pare ca tine cont ca e weekend :) ca la fel a dormit si ieri.
Acum mergem la soacra la masa, apoi la ziua finutei dupa masa :)
Va pup, duminica faina!
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
´neatza la amiaza ![]()
va invit la a doua
, eu is tare odihnita si vesela, nu stiu de ce
, Isa a dormit jumate noaptea in patutul ei in sacul de dormit si cealalta jumate cu noi in pat, atata am mai mirosit-o si am pupat-o!
la 9 insa mi-a dat desteptarea si mie ![]()
azi la micul dejun a papat mango cu biscuiti dar, un sfert de ora mai tarziu, i-am facut si un ou cu paine prajita ca se uita in gura noastra cu asa pofta 
. no, ce sa-i fac?? ca ma trage de pantaloni s-o urc si pe ea la masa. de obicei mancam impreuna dar si-asa tot mai bun e de la mami din farfurie (sau termina portia ei si mai cere "ada alta"
).
tot de dimineata ne jucam in pat amandoua si aude cainele vecinilor: "tasi" (taci) a inceput sa strige la el, si-apoi "data!! shhh", am crezut ca mor de ras, ca asa striga mama la cainele nostru cand latra ca suna cineva la usa 
vremea la noi e superba, am citit ca la voi a nins deja!
ce sa zic? mi-e tare draga zapada, dar frigul ma scoate din minti. asa ca ma bucur de ale noastre 20º, cu + ![]()
mai tarziu sper sa mai intru in povesti, acum ne pregatim sa iesim iar la plimbare prin imprejurimi
. duminica placuta 
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

de Solnushka Natali - 13.07.2010