Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Ma omoara noul program a lui Raul. Se trezeste la 9, 9.30 si se culca de amiaza la 2,3 iar seara la 10,11. Nu-mi place deloc. Dar dorm si eu cu el, asa ca nu pot sa-l trezesc la 8 cum mi-am propus. Tb sa-mi pun ceasul sa sune.
De aseara am inceput operatiunea sacul de dormit. Azi noapte atat s-a foit si a gemut ca nu poate face tumbe in somn. L-am luat si cu mine in pat. Dar am zis ca insist 2 saptamani. Poate, poate se obisnuieste.

asa e programul de somn al Isei de cateva luni, pentru noi insa e perfect . cu sacul de dormit a fost mai greu sa se reobisnuiasca, o gaseam pe burta invartita cu tot cu sac. iar intr-o noapte a iesit din sac si s-a mutat in cealalta parte a patului. asa ca o vreme am pus caldura in camera, sa poata dormi dezvelita, cum vrea. mai la iarna (hihi, adica prin ianuarie-februarie) mai incercam

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Vai, Rodica !!!!!! :))))) ce-am mai ras ! Auzi, a facut caca pe el !!!!!

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Pt mjne e greu sa ajung dimineata. Mara se trezeste pe la 9jumate 10, pana ne facem toaleta si mancam se face 11 11 si. As ajunge la afi tarziu. Si ne-am facut si planuri cu tasu :(
Oricum, sa faceti poze ;)

I-a spart gingia si cea de a4a maseluta. Deci are doua intregi si doua pe jumate iesite.

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Cris2010, am retinut locul intalnirii dar nu garantez ca ajung asa dimineata. Ar fi o chestie ca-l lasam pe sot sa doarma linistit dar nu stiu daca ma tin balamalele sa ajung singura cu A.

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Buna ziua, mamici!

Si eu pot veni maine dimineata, in jur de 10.30-11.00 la Afi. Dupa urmeaza pranzul, somnul, gustarea si ramane putin timp pana la cina. Deci, ne vedem maine la Afi? Ochidut, Corina, veniti? Palomina, poate vii singurica si avem grija toate de Antonito.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

da, noi venim sigur, numa sa avem cu cine sa ne intalnim...deci pana la urma ramane la 10.30-11.00 la Afi????

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Corina, noi o sa fim la Zorky, la etaj (langa Pure fitness).

de Solnushka Natali - 13.07.2010

va gasesc eu, stati fara grija, macar sa veniti voi

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Eu maine nu vin ca Medeea tot mai muceste un pic, plus ca am si eu o jena in gat si ceva nas infundat. Nu vreau sa transmitem vreun crocobaur ceva si sa ma injurati apoi.

Duminica viitoare daca mai aveti chef, venim cu mare drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Cristinaaa! La multi ani, multa sanatate si fericire, ca le meriti! Sa ti se implineasca toate dorintele! Scuze de intarziere, dar n-am mai avut timp nici sa deschid calc. zilele astea si am pierdut sirul zilelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neata

Am scos un peste din congelator dar cred ca ajunge la gunoi. Nu ii suport mirosul de nici o culoare - si nu miroase decat a peste. N-am cum sa ajung azi, a fost suficient o vizita ieri, azi ma doare bazinul de mor, nici nu ma pot misca.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata fetele!

Laurica, mersi mult de urari! Nu-i bai ca is cu intarziere, ca tot pt mine is, asa ca le primesc cu mare drag.

Am fost aseara in oras, lasat v cu soacra. Nu a baut nici un strop de lapte, deloc-ca nu bea decat daca ii dau eu lp-ul, si de la mine cu greu si putin. Si nu a vrut sa doarma, de la 8 juma s-a chinuit soacra, pana am venit noi la 10juma. Striga mama, tata! Ioi, ce mila mi-a fost de el! Cum am ajuns, mi-a zambitvasa bucuros, a papat si s-a culcat. Asa e de mamos de vreo 3 sapt de nu il recunosc, nu pot merge nici la baie. Si cand m gandesc ca acum ceva vreme eram necajita ca nu prea vrea la mine. Acum inca doarme, se pare ca tine cont ca e weekend :) ca la fel a dormit si ieri.

Acum mergem la soacra la masa, apoi la ziua finutei dupa masa :)

Va pup, duminica faina!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

´neatza la amiaza

va invit la a doua , eu is tare odihnita si vesela, nu stiu de ce , Isa a dormit jumate noaptea in patutul ei in sacul de dormit si cealalta jumate cu noi in pat, atata am mai mirosit-o si am pupat-o! la 9 insa mi-a dat desteptarea si mie

azi la micul dejun a papat mango cu biscuiti dar, un sfert de ora mai tarziu, i-am facut si un ou cu paine prajita ca se uita in gura noastra cu asa pofta . no, ce sa-i fac?? ca ma trage de pantaloni s-o urc si pe ea la masa. de obicei mancam impreuna dar si-asa tot mai bun e de la mami din farfurie (sau termina portia ei si mai cere "ada alta" ).

tot de dimineata ne jucam in pat amandoua si aude cainele vecinilor: "tasi" (taci) a inceput sa strige la el, si-apoi "data!! shhh", am crezut ca mor de ras, ca asa striga mama la cainele nostru cand latra ca suna cineva la usa

vremea la noi e superba, am citit ca la voi a nins deja! ce sa zic? mi-e tare draga zapada, dar frigul ma scoate din minti. asa ca ma bucur de ale noastre 20º, cu +

mai tarziu sper sa mai intru in povesti, acum ne pregatim sa iesim iar la plimbare prin imprejurimi . duminica placuta

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput