Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

neata! Ce faci Ramona? Cum a fost in week? Cred ca Silvia a nascut si speram sa fie bn. Iar despre Iulia aflam mai tarziu vesti sa vedem ce face cu tratamentul ala. Eu tot la serv sunt, dar e f inconfortabil. Stau numai la calculator si ma cam doare burtica, dar cred k pe la jumatatea lui decembrie imi iau concediu (daca pot, k nu prea are cine sa vina in locul meu,iar eu de 3 ani nu am avut concediu niciodata). Acum ma doare ficatul de mor, cred k s-a pus ea mai confortabil:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Pai ia-ti concediu daca poti, eu am avut de fiecare data concediu de risc de la luna 4. Acum sunt oricum acasa cu cea mica deci e ok.

Mergi la inceput

Cred k aveai dreptate knd i-ai spus Silviei k e in travaliu.

Mergi la inceput

pai chiar ea spusese ca are contractii si o doare bazinul in partea posterioara:) Speram ca a avut o nastere usoara. A nascut exact la termen

Mergi la inceput

da la termen. Am vb cu Iulia e la spital, e binisor, dar s-ar putea sa ramana acolo pana naste.

Mergi la inceput

lasa ca e mai bine. nu mai are mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia92 spune:

Buna mamici din pacate nu am nascutdar am fost la spital,am stat sub supraveghere....presiunea e mare si acum trebuie sa ma duc in fiecare zi sa imi masoare presiunea....sunt ingrijorata,nici bine nu miau explicat!

Clopotaru

Mergi la inceput

Am si niste simptome de preeclampsie si in seara asta o sa vorbesc cu doctorita mea!

Clopotaru

Mergi la inceput

Silvia si noi care ne dadeam cu parerea ca ai nascut:)...pai deja depasesti termenul, nu ai vb inca cu doctorita ta? Ai grija cu tensiunea daca este mare. Mai citeste pe net despre preeclampsie, sau ce nu ai inteles la spital. Stai linistita ca o sa scapi in curand, numai ca trebuie sa fi calma sa rezisti drumurilor la spital si asteptarii...

Mergi la inceput

Nu am vorbit ink fiindca abia azi am venit cu sotul meu de la spital!si a incercat sa o sune dar era ocupat oricum iam zis sa insiste si cand e la munk fiindca sunt ingrijorata..sincer nu am mai avut omproblema de genul acesta!

Clopotaru

Mergi la inceput