Buna la toata lumea. Noi suntem bine, nu mai suntem racite. In weekend nu prea am timp sa intru ca sunt cu fetele si sotul. Acum i-am trimis in parc pe toti trei si am ramas in liniste .
Silvia cred ca intri in travaliu, ai grija sa ajungi la timp la spital nu astepta pana in ultimul moment.
Luys, am vorbit cu Iulia si mi-a spus sa te pup din partea ei. e putin cam complicat si la ea, s-ar putea sa-i schimbe tratamentul, dar dr. nu-i da nicio garantie. te pupam vb maine
Buna dimineata, fetelor! Sunt acasa, am venit pentru cateva ore si ma reintorc la spital. Aseara m-am simtit din nou rau. Acum sunt ok. Maine discut cu doctorita despre Atosiban / Tractocile. Ma ingrijoreaza prospectul ala de 30 si ceva de pagini, cu toate efectele adverse, contraindicatiile etc. Vedem. Avem 33 de saptamani, problema nu mai este de supravietuire, ci de a mai castiga ceva timp, oricat.
Va pup pe toate.
Buna dimineata, asteptam vesti pt ca vad ca fiecare are noutati. Sylvia cred ca a nascut daca nu a mai scris nimic...iulia speram sa fie bine la spital...bia tu mai esti la munca?