Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2
Raspunsuri - Pagina 49
sabinne1988 spune:
buna burtici si mamici..eu sunt noua pe aici si vreau s aintru in clubul vostru vesel 22 weeks...pop la fete
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui m_m51981 Iti multumesc mult pentru link , Te pup |
nu ai pentru ce, ma bucur ca ti-am fost de folos!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
aever spune:
Buna, Sabinne! Bine ai venit! Hai si la odiseea noastra unde s-au strans fetele care nasc cam in aceeasi perioada. Iti las link de la ultima pagina a capitolului la care am ajuns: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=170043&whichpage=8
Suntem foarte vorbarete pe acolo asa ca sa nu te sperii cand o sa vezi cate capitole au fost pana acum. Sa incerci sa scrii si tu repede 10 mesaje ca sa ne apara in timp real, pana implinesti 10 mesaje scrise esti moderata si apar mai tarzior.
Andreea, 20+ cu BebeLUnu
aever spune:
Bia, tu cand trebuia sa te internezi? Ma lasa de tot memoria, parca-s din ce in ce mai batuta in cap.
Andreea, 20+ cu BebeLUnu
aever spune:
Kamy, cine sunt Lucia, Elena si Cristina? Am vazut pozele si sunt super dulci, super frumoase. In poza in care sunt mai marisoare mi-au parut triplete. Asa e, sunt triplete sau doar seamana foarte bine intre ele?
Andreea, 20+ cu BebeLUnu
Bia_Mi spune:
Deea eu luni aveam programare la dr pentru eco...si sper sa rezist pana luni. Ma doare burta de mor, deabia ma ridic din pat,iar de mers nu mai vb. Cand merg parca e un cosmar! Sper sa fie bn si sa nu ma apuce durerile. Tu ce faci?
35+ cu
sabinne1988 spune:
buna fetelor,sper ca sunteti bine toate..cu burticile voiase si frumoase...si inffolite...k la gerul de afara nici nu e de mirare...eu cred k ar trebuii s ane facem bradutzii si s ail asteptam pe mos
sabinne22 week ... its a boy