Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2
Raspunsuri - Pagina 48
aever spune:
Neata! Am mai aruncat un ochi pe aici,dar am vazut ca nu mai e activitate si n-am mai scris. Acum sa scriu si eu ceva, sa nu o las pe Bia singura. Eu tot cu alergatura, tot cu stresul, imi mai iau din cand in cand momente de relaxare pentru mine(cum ar fi in dimineata asta). In rest sunt super ocupata mai ales ca ne-am hotarat sa pregatim si o nunta mica. Mica, mica, dar tot trebuie organizata treaba si cumparate chestii. Ma duc in weekend la targul de nunti sa-mi iau rochita. Verighetele sunt pregatite(am dat comanda, asteptam sa le faca pe marimea noastra). Restaurantul e rezervat, ramane sa merg sa vorbesc personal cu preotul desi a vorbit cineva cu el pentru asta si a zis ca ne programeaza. Acum cea mai mare problema a mea o reprezinta invitatii. Pur si simplu e greu de ales si e si greu de convins lumea sa vina la nunta in asa scurt timp, mai ales ca unii ar trebui sa vina de la distanta. Nunta o sa fie pe 18 februarie.
Ieri am semnat si contractul de vanzare-cumparare pentru noua noastra casa. Sambata mergem sa alegem finisajele. Va dati seama ca o sa fie agitatie cu mobilatul. Pana vine bebe trebuie sa avem mobila cel putin pt bucatarie si camera lui. Asa ca suntem in priza, sper sa fac fata si mai ales sa fac fata cu bucurie la toate lucrurile astea si nu cu stres si oboseala cum vad ca am tendinta sa fac. Bebe cred ca iese un titirez la cate activitati avem noi in perioada asta. Jur ca e cea mai incarcata perioada din viata mea.
Andreea, 19+ cu BebeLUnu
ramonapep spune:
Andreea felicitari, succes cu toate pregatirile si tot ce va doriti. Stai linistita, si noi ne-am organizat nunta cu absolut tot intr-o luna, eram insarcinata in 5 luni , si a fost totul ff frumos...
Bia ar fi cazul sa te odihnesti ca mai ai f putin...
Iulia, ai dreptate la al doilea o sa ai experienta, eu sincer sunt f relaxata, cea mica mananca si doarme, inclusiv noaptea, fetele mari au deja programul lor, asa ca e totul f bine. Multa sanatate si sa creasca mare pt bebe, e deja mare!!!!
Bia_Mi spune:
Andreea tu esti mai tare ca mine faci trei lucruri importante in viata ta, intr-un timp asa de scurt : copil, casa, nunta. Si la mine au mers lucrurile cam repede : nunta in iunie, apoi am proiectat bebelusul, iar in septembrie ne-am luat apartament. Si eu eram gravida (14-18 sapt) cand demolam si faceam renovari in apartament, a fost groaznic, stateam, mancam si dormeam in praf. Dar am reusit,acum suntem mai linistiti...incep emotiile pt nastere. Ai facebook? pup
34+ cu
Bia_Mi spune:
Ramo nu vrei sa vi sa ma ajuti si pe mine?! Ce bn e sa fi linistita si sa ai experienta... pe 6 feb intru in 36 sapt si m-a chemat dr la echo si sa vb de nastere. Sa vad cand ma programeaza...wow...mor de frica. Multa sanatate va doresc si va pup!
Salut in rest si celelalte mamici!
34+ cu
Bia_Mi spune:
Aha ... ar fi tare sa facem o gradi...Sincer mi-as dori sa ne vedem face to face ... poate vom avea candva ocazia
34+ cu
m_m51981 spune:
Buna,sunt noua pe aici(cont am de mult timp...dar nefolosit) tocmai am aflat ca sunt insarcinata...aseara am facut testul si au iesit 2 liniute...si inca nu ma pot obisnui cu ideea...imi pun un miliard de intrebari...cum va fi..ce va fi...daca...un calcul teoretic imi indica octombrie 2012..daca mai sunt persoane ca mine, sa ne mai sfatuim, m-as bucura.pupici
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui m_m51981 Buna,sunt noua pe aici(cont am de mult timp...dar nefolosit) tocmai am aflat ca sunt insarcinata...aseara am facut testul si au iesit 2 liniute...si inca nu ma pot obisnui cu ideea...imi pun un miliard de intrebari...cum va fi..ce va fi...daca...un calcul teoretic imi indica octombrie 2012..daca mai sunt persoane ca mine, sa ne mai sfatuim, m-as bucura.pupici |
felicitari!!!
uite , iti las un link unde se gaseste odiseea bebelusilor de oct 2012, acolo vei intalni fete cu care sa impartasesti emotiile, temerile, intrebarile si multe altele!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169806&nm=LeiFecioare-Balante-2012
sarcina usoara si la termen!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!