Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2

Raspunsuri - Pagina 46

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

multumim pt urari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Bia cat ti-au iesit valorile la leucocite si la eritrocite, hematocrit, hemoglobina???...ca sunt si eu cu aceleasi probleme cu leucocite marite 10500 (val maxima 10000) si anemie cu eritrocitele 3,96 (minim 4), hemoglobina 11,7 (minim 12) si hematocrit 35 (minim 36). Analizele acestea sunt de la 18 si 5 zile...si iau Centrum de 3 saptamani...sunt cam ingrijorata si abia luni ajung la medic.

Elena 18+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Elena nu te speria,tu le ai bune fata de mine. valorile la leucocite = 15959, hematocrit = 30, hemoglobina = 11.10, eritrocitele = 3,66
Deci stai linistita, k tu esti bine cu analizele. Ai anemie,trebuie sa iei fier, iar leucocitele sunt perfecte, ce bn ar fi fost sa am si eu valorile tale. cu calciu cum stai? VSH? Deci stai linistita k e bn.
Sarcina usoara!

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Bia, multumesc pentru raspunsul rapid. Eu iau vitamine Centrum Materna DHA de 3 saptamani, dar se pare ca nu a fost suficient. Calciu si VSH nu mi-a dat doctorita sa fac. Eu leucocitele le aveam aproape 10.000 si inainte de sarcina, dar VSH-ul era 5 si nu am reusit sa aflu cauza, suspectez ca e vorba de amigdalita mea cronica.
Sarcina usoara si tie!

Elena 18+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

In sarcina leucocitele cresc, VSH-ul nu se face deoarece este putin crescut, iar anemia este ceva normal.
Daca e 7-8 atunci ne stresm putin , daca nu, nu.

Mergi la inceput

XIO iti multumesc mult. Am leucocitele - 16000, VSH - 65, iar anemia - 11
Mersi mult!

32+ cu

Mergi la inceput

Ce faceti burtici si mamici? Cum va mai simtiti? Sunteti bine? Iulia ce face V,creste,nu? Silvia, Ramo printrsele voastre?
Elena ce ai facut cu rezultatele?
Deea ce faci?
Celelalte burtici?

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Noi suntem f bine, dormim si mancam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Fetelor, nu mai am net acasa, intru cand apuc de unde apuc pana se rezolva cu netul la mine. Vroiam sa va spun ca ieri am fost la eco si este 100% baietel. Taica-su e in al noualea cer. Eu oricum eram fericita. Detalii prea multe n-am urmarit la eco,a fost asa scurt de control. Colul e bine, placenta e bine, asa in mare totul pare sa fie ok. Pe 6 februarie sunt programata la morfologia fetala de trim 2 si atunci luam la puricat si la masurat in detaliu.

Andreea, 18+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Felicitari Deea, imi dau seama ce fericire e la tine in casa. te pup

33+ cu

Mergi la inceput