Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2

Raspunsuri - Pagina 45

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Bia, tu inca mergi la munca? ai de gand sa mergi pana in ultima saptamana ?? Imi inchipui ca iti este extrem de greu si cred ca ar trebui sa o iei mai usor.. sa te odihnesti mai mult!
Cate kg ai luat pana acum ? eu am luat 6kg si de abia maine facem 21 sapt!!

cu Fluturasul Albastru 20 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Da, din pacate inca merg la munca si mi-e din ce in ce mai greu. Week trecut m-am cantarit (surplus de 12 kg).
Acum sunt f ingrijorata, mi-a iesit rezultatul la analize, am leucocitele tot mari, anemie si vsh f mare. Nu stiu ce sa fac, sau cat e de grav.

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BelissimaEva
eu am luat 6kg si de abia maine facem 21 sapt!!

cu Fluturasul Albastru 20 weeks +

Este normal sa iei in greutate, in al doilea trimestru pui cam jumatate de kilogram pe saptamana (cam 6 kilograme in total). Si dupa ce nasti, vei slabi f usor avand grija de bebita, asa ca nu-ti fa griji, important e ca bebe sa fie bine!
pupici

Irina 24+ cu Kinder surprise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Bia, si eu am avut anemie... cu 2 saptamani inainte de nastere am facut niste perfuzii cu venofer, apoi dupa nastere eram destul de slabita si tot cu anemie si iar am facut 3 zile cate o perfuzie cu venofer, vitamine, etc. si mi-am revenit. In continuare iau maltofer, calciu . Nu te ingrijora, doar ca trebuie sa iti controlezi anemia pt ca sa nu apara anemie si la bebelus.

Mergi la inceput

Si cu leucocitele alea marite c fac? Lipsa de calciu? Am Calciu scazut cu putin fata de limita normala. Sper sa nu ii fac rau printesei mele.
Voi sunteti bn?
Restul de burtici ... ce faceti? Cum va simtiti?
Ramo tu ai facut morfo la 33 sapt? Ce analize ai mai facut in ultima luna?

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Felicitari, Ramona! Ma bucur ca sunteti bine si mezina familiei e superba! Sa fiti toti 5 sanatosi si fericiti!

Fetelor, eu tot cu stresul si cu oboseala, am tot alergat zilele astea, n-are rost sa intru in detalii. Sper sa reusesc macar sa ma bucur de zilele mai relaxante si sper sa nu iasa bebe super agitat din cauza mea. Sa stiti ca am o grija cu asta, sa nu stresez copilul, sa nu iasa plangacios si mofturos si nefericit din cauza ca eu m-am agitat in sarcina. Fac si eu ce pot, sper din cand in cand macar sa ma relaxez, poate mai compensez.

Sper sa ma vad maine cu doctorita si sa ma lamuresc si eu ce si cum. In primul rand sa vedem ce face bebe, cum merge sarcina si ce-i cu simptomele mele.

Bia, cam tarziu ai gasit fetele din odiseea ta, dar sigur te vor ajuta cu multe informatii. Eu sunt cu "fetele mele" de la inceput si chiar merita fiecare clipa. Suntem asa de unite si e atata sustinere si iubire pe forum ca nici noua nu ne vine sa credem ca se poate asa ceva virtual, cu niste persoane pe care nu le cunosteai dinainte. Se pare ca sarcina face minuni in mai multe planuri.

Andreea, 17+ cu BebeLUna

Mergi la inceput

Noroc cu tine Deea ... ca altfel. Bine k nici nu am cercetat forumurile... Am fost si eu stresata la inceputul sarcinii pt ca eram cu renovari in apartament(moluz,zgomot de bormasini, praf, lume multa ... conditii lipsa din toate punctele de vedere). Bine ca am scapat ca altfel cedam nervos.

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Bia , eu intotdeauna am facut analizele de baza, hemoleucograma, sumar de urina, timp de coagulare...si ecografe.
Suntem bine, bebe doarme si mananca , este f cuminte deocamdata, eu sunt cam obosita pt ca ieri am schimbat prefixul si am avut musafiri

Mergi la inceput

OOOOOOOOOO! ''La multi ani!'' Multa sanatate si tot ce iti doresti sa se realizeze! Va pup pe toate 4.

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia7 spune:

Ramona, felicitari! Sa fie sanatoasa pitica si sa va bucurati de ea!

Mergi la inceput