Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2

Raspunsuri - Pagina 40

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Frumoasa petrecere ati avut, altii care nu se mai pot misca au stat cuminti acasa

Eu maine ma duc la un control final si se pare ca poimaine voi face cezariana, incep sa am emotii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Bafta multa, Ramona! Lasa ca in 2 zile o sa-ti tii bebelusul in brate si o sa fie totul bine. Noi mai avem mult de asteptat. Dupa ce-ti mai revii sa ne spui cum a decurs la cezariana si cum sunteti.

Andreea, 16+ cu BebeLUna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Buna burtici si ' LA MULTI ANI!' pt 2012. Va doresc sa aveti un an cat mai bun, plin de realizari si cu bebelusi sanatosi!
Gata,au trecut si sarbatorile ... nici pt mine nu au fost asa spectaculoase, de Craciun am fost in familie(sot, socrii si parinti), iar revelionul la parintii mei (sotul a fost la serviciu), asa ca m-am odihnit. Noi suntem binisor, dar speram sa fim mai bine. Ma doare f rau mijlocul si bazinul, daca stau pe scaun 30 min, iar apoi ma ridic,am niste dureri groaznice. Am fost si cu petele la dr si mi-a dat o crema (e posibil sa fie si de la sarcina). Va pup fetelor
Ramo iti urez multa bafta! Dar mai vb pana atunci. Ai grija de tine

Mergi la inceput

Iar cu kg stau bn am luat 12 in total.

31+

Mergi la inceput

Ai grija cu kg...dar nici un stres nu ar trebui sa fie , unele se
ingrasa mai mult, altele mai putin, oricum le poti da jos dupa nastere.

Eu am luat 11 kg cu totul, de la 60 am ajuns la 71...dar nici nu reusisem sa slabesc complet dupa ultima nastere....sper sa ajung acum macar la 56 cat am de obicei...

Mergi la inceput

Ramo,maine e ziua cea mare!!! Am si eu emotii pt tine! Ce ti-ai pus in bagaj?

Mergi la inceput

Da asa se pare...
In bagaj am de toate, in primul rand pijamalele, halatul, prosoape, sapun, servetele umede, deodorant, periuta si pasta de dinti...etc. La noi in spital trebuie sa vii cu tot de acasa, inclusiv pansament, vata,plasturi, seringi, analgezice...mi-am pregatit asa-numitele tampoane cu vata infasurata in pansament pt ca dupa cezariana ai nevoie de ele...mi-am luat si glicerina boraxata care este buna pt sani, respectiv mamelon pt cand va incepe sa suga bebe este posibil sa apara dureri sau rani usoare. Si compresele reci sunt bune atunci pt ca sanii se vor unfla si va fi si dureros...Mi-am luat si bomboane mentolate, pt ca dupa cezariana ai o senzatie de tuse , si nu poti tusi din cauza cusaturii, si nici pastile nu poti lua, iar pe mine m-au ajutat bomboanele...
Apoi mi-am luat o carte si o integrama ca sa imi omor timpul...

Mergi la inceput

Am mai luat pt bebe ...stiu ca imi vor cere o cutie de lapte praf, 2 scutece, un sapunel...si hainutele pt externare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia92 spune:

Pup la toate fetele de aici!sarcina usoara Ramo si recuperare cat mai rapida!in sfarsit iti vezi ingerasul!

Alessia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Nastere usoara, Ramona, sa fie bebita sanatoasa si norocoasa!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana 31.03.2010 si viitoare mami de baietel 18s +

Mergi la inceput