Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2
Raspunsuri - Pagina 41
Bia_Mi spune:
Aoleu ... am notat si eu cateva lucruri. O sa fie totul bine, la ce ora te duci la spital?
Silvia.... ce faceti? Alessia e bn?
Iulia ma bucur ca sunteti bn!
Restul de burtici ce faceti?
Bia_Mi spune:
Cand ma gandesc iar .... durere la sani.... of. Rani!!! Se fac rani!!! Vai de mine... dar ma gandesc ca nu sunt rani asa de nesuportat,nu?
Silvia92 spune:
Buna Bia!Alessia e bine,multumim!iar eu ce sa spun k sunt extrem de obosita!
Alessia!
ramonapep spune:
Bia depinde de fiecare cu ranile, am vazut mamici care se cam chinuiau la inceput, la mine nu a fost asa rau, am observat ca cele cu sani mai mari sufera mai mult (e doar o observatie proprie).
Maine la 8 dimineata sunt la spital, asa ca ne auzim de saptamana viitoare.
Aveti grija de voi si sa ne auzim cu bine!
costyhunny spune:
salutare!!!
LA MULTI ANI!!!pt.2012 sa aveti un an cat mai usor su impliniri si bebei sanatosi....pupiki
RAMONAPEP--nastere usoara,bebe sanatos si refacere cat mai rapida si fara dureri...pupiki
SILVIA--cum sunteti???allesia mai vrea in brate,doarme in patut???pupiki
salut si restul fetelor(nu mai stiu toate numele)pupiki
Noi am petrecut bn si sambata am musafiri(cam vreo 25)pt.ca a fost ziua mea si pt.sf ION si asa ca va dati seama ce o sa fie pe capul meudar asta este....imi face placere pt.ca sunt prieteni si rude apropiate...
va las si va pupacesc pe toate
p.s:eu va citesc dar nu am avut timp sa scriu
pupiki
aever spune:
Ramona, nastere usoara! Bine ca ne-ai trecut acolo lista cu ce trebuie la nastere, unele erau evidente, altele nu mi-ar fi trecut prin cap nici in 1000 ani. Sa auzim cat de curand de bine de la tine!
Silvia, te cred ca esti obosita. Si eu ma gandesc cam cu teama la oboseala de dupa nastere, insa ma gandesc ca se merita cand iti tii copilul in brate sau il vezi zambind.
Si eu ma simt tare obosita. Nu stiu cum e la voi, dar eu dupa un concediu foarte relaxant si obositor mai am nevoie de vreo 2-3 zile de acomodat la ritmul orasului. Adica inca 2 zile de vacanta, dar in oras, sa ma acomodez incet la ritmul dinainte. Acum nu mi-am permis, am avut foarte multa treaba si alergatura si 2 zile am fost tot pe drumuri, ceea ce m-a epuizat. Ieri dup-amiaza mi s-a facut rau, nu stiu exact de ce, dar am avut un puseu de tahicardie cu tremor si cu valuri de caldura. Am avut unde sa ma intind si apoi am mancat cereale dulci, incet incet mi-am revenit. Incep sa ma tem de glicemie, desi mi-a iesit normala, dar na...n-am facut glicemia provocata, aia poate sa iasa modificata. Poate sunt paranoia si poate e doar stres+oboseala. Oricum azi sunt cam zombi, inca mai am o gramada de treburi, dar mi-am permis azi sa ma odihnesc pana pe la 2. Altfel nu cred ca rezist. De luni continui cu alergatul, atat cat mai am, dar oricum e mai bine ca multe ce-am avut de lucru le-am terminat.
A, si azi-noapte pe la 2 ma luase insomnia si intre timp am simtit piticul rotindu-se in burtica. Asa zic eu ca s-a rotit, dupa senzatia de gol pe care mi-a facut-o. Il mai simtisem si acu vreo 2 zile, pe la 6 dimineata cand tot asa stateam cu ochii in tavan, dar atunci a fost ca un pestisor. Sa inteleg ca se simte din ce in mai tare. Maine-poimaine o sa-mi dea picioare in vezica sau ficat. Minunat!
Andreea, 16+ cu BebeLUna
lalu85 spune:
Buna fetelor! Sunt noua pe aici si nu stiu daca scriu unde trebuie.Am si eu niste intrebari, daca ma puteti ajuta.....Tocmai am aflat ca sunt insarcinata. Dupa multe luni de asteptari am vazut si eu 2 liniute . Am fost la ecograf a doua zi si abia sa vazut un punctulet mic....doctora spune k are abia 4 saptamani si mi-a spus sa mai vin peste 2 sapatamani sa vedem cum evoulueaza...eu am durerile acelea de implantare si intr-o zi am avut o pata rozalie pe chilot, acum iau no-spa si acid folic la recomandarea medicului. Totusi imi este teama ca nu se va prinde cum trebuie acolo....ce riscuri sunt la 4 saptamani si cateva zile?
aever spune:
Lalu stai linistita. Faci foarte bine ce faci, continua cu no-spa si acid folic si incearca sa nu faci efort. La implantare sunt posibile contractii(si eu am avut vreo 2 zile) si e posibila sangerarea desi nu e obligatorie. In faza asta a sarcinii riscurile sunt mari, e aproape o loterie daca se va implanta si dezvolta corect sau nu. Din pacate mai mult decat ce faci tu acum n-ai ce face. Te mai rogi la Dumnezeu ca totul sa mearga bine. Selectia naturala e foarte mare in prima perioada, mai ales in saptamana in care esti tu si nu prea ai multe de facut. Chiar daca poate suna dureros sau inspaimantator selectia asta naturala e utila ca selecteaza embrionii viabili si rezistenti. Adica de obicei ce se pierde acum erau embrioni care nu se formasera bine sau aveau defecte mari cromozomiale si oricum n-aveau nici o sansa. Momentan cauta sa nu te impacientezi si sa astepti. Sper ca bebele tau va fi voinic si se va prinde bine acolo. Sa ne mai scrii sa ne tii la curent cu starea ta.
A, ca fapt divers, eu n-am vrut sa ma atasez de copilasul meu in perioada aia de inceput si pana la 6 saptamani si 4 zile nici n-am vrut sa fac ecografie de teama sa nu imi spuna ca l-am pierdut sau ca nu i se vede inima sau altele de-astea. Ma temeam ca daca o sa-l vad la eco si pe urma il pierd o sa-mi fie mai greu. Am stat si eu un pic incordata pana pe la 8 saptamani, apoi m-am mai relaxat incet-incet si mi-a trecut stresul aproape de tot pe la 12 saptamani cand am facut si analize pentru malformatii. Dar asa "stiintific" se spune ca pana la 8 saptamani riscul de pierdere e foarte mare, uneori se poate si dupa 8 saptamani, pana in 12 asa, dar sunt mult mai rare cazurile.
Sper ca nu te-am speriat, am vrut sa fii bine informata si sa poti face fata oricarei situatii, desi sincer sper sa fii intre norocoasele care isi va tine copilul in brate peste 9 luni.
Andreea, 16+ cu BebeLUna