Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Silvia92 spune:

Buna fetelor!eu fac bine,Alessia la fel e foarte bine.Scuzatima k nu intru prea des dar sincer de cand sunt acasa cu bebelina nu am timp nici macar de un dus,aam noroc de sotul meu k mai sta el cu fata si pot sa ma mai ingrijesc si eu putin.Bia ce iti face micuta?Ramo fetele tale sunt bine?in legatura cu vergeturile,eu mai am ink pe burta vergeturi si doctorita mia spus sa ma duc la farmacie sa cumpar olio di Mandrole,am o sap de cand il folosesc si e foarte bun.Diseara imi voi schimba poza de profil..sa o vedeti pe Alessia daca doriti!bun venit fetelor celor noi si sarcina usoara!

Alessia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Am fost la medicul de familie pe jos si am crezut ca nu mai ajung, nu mai puteam sa merg...m-a vaccinat si ma doare mana:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia7 spune:

Fetele, gata, acum pot sa va scriu. Am venit acasa vineri, la 2 saptamani de la nastere. Am avut probleme cu operatia, a trebuit sa fiu operata din nou si acum, dupa foarte multe antibiotice in sfarsit sunt ok. Nu am putut alapta in tot acest timp si nu stiu cand sau daca voi reusi. Baietelul meu este bine, inca ducem lupta de convingere cu el ca sa manance, dar e foarte cuminte, doarme mult si nu l-am auzit plangand decat de 3-4 ori pana acum. Desi s-a nascut prematur, e un copil sanatos , a luat foarte bine in greutate pana acum si face progrese in fiecare zi.
Aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Ma bucur mult pt voi Iulia. FELICITARI! Ai scapat. Acum o sa fie totul bine. Ce s-a intamplat cu operatia ta?
Si eu astept sa nasc peste o saptamana, poate doua, poate dupa revelion...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Silvia noi suntem bine,multumim! Astept sa o vad pe Alessia

Mergi la inceput

ce vaccin ti-a facut? Ramo sa-mi mai spui si mie ce tre sa fac la dr de familie k habar nu am.

Mergi la inceput

Iulia ma bucur k ai revenit si k in sfarsit sunteti bine, ma ingrijorasem ... hai k tu si Silvia ati scapat, acum urmeaza Ramo, apoi eu, Andreea,Andra ... etc. Cum a fost operatia? Epidulara sau totala? Pup aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Bia este un vaccin antitetanic care se face in luna 7 la gravide, in doua doze la prima sarcina si la urmatoarele cate o doza. Nu toti medicii il fac, dar doctorita mea vad ca a fost stricta si a insistat sa il fac de fiecare data

Mergi la inceput

si pt ce e bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia92 spune:

Buna seara burtici!pozica am puso asa cum vam spus.Eu vaccinul acesta nu lam facut.

Alessia!

Mergi la inceput