Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Ma simt bine, doar ca ma doare burta destul de rau, doctorul a zis ca se intind ligamentele, am scapat si de greturi, e foarte bine acum. Nu stiu ce e, la 12 saptamani am fost la Iosup la eco si mi-a zis fetita, acum dr meu la 15 saptamani a zis ca e baietel. Nu ma prea intereseaza ce este, sanatos si norocos sa fie! Tu ce ai? Si cat ai?

----------------------------------------------------
Amana 31.03.2010 si 15s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Sa dea Dumnezeu sa avem copii sanatosi. Eu am o fetita (sper sa nu se insele dr la ecograf) si am 29+ sapt. bine ca ai scapat de greturi, si pe mine ma durea burta, dar acum ma mai doare doar in apropierea datei de cm. Eu acum ma cam lupt cu mancarea (mananc f mult, mai ales dulciuri).

Mergi la inceput

Pe 6 iunie am DPN. Eu cu Amana m-am ingrasat 40 kg, dar le-am dat foarte repede jos, si cred ca si acum ma voi ingrasa la fel, sa vedem. Eu sper ca nu, dar la cum am luat pana acum....
Felicitari pentru fetita!

Mergi la inceput

40? Bine k le-ai dat jos. Vergeturi ai avut?

Mergi la inceput

Am avut, dar de-abia se formau cand am nascut (la 37 saptamani) asa ca nu s-au accentuat foarte mult. Mi-a zis cosmeticiana ca uleiul de migdale dulci ajuta foarte mult.

Mergi la inceput

Offf... nu mai stiu cu ce sa dau ... dar ma duc si iau si ulei de migdale, poate am noroc. Amana ce face?

Mergi la inceput

I-am dat sa pape si acum ne pregatim de somnic, e foarte cuminte, fata lu' mama :))
Da, pe uleiul de migdale dulci chiar scrie ca e antivergeturi. Poti sa-l pui in crema cu care te dai zi de zi, e ok si asa.

Mergi la inceput

Somnic frumos!

Mergi la inceput

Silvia ce faci? Alessia ce face?

Mergi la inceput

Ramo ce faci? Sunteti bn? Hai k acum intru in 'febra' pt tine! Daca e ceva sa-mi dai sms. Da?

Mergi la inceput