Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2
Raspunsuri - Pagina 29
Bia_Mi spune:
Neata burtici si mamici! Ramo nu mai stiu nimic de Iulia, nu mi-a mai raspuns la ultimul sms, sper sa fie bine si ea si 'V'. Eu in schimb sunt suparata ....... am 29 sapt si 2 zile ... si am luat pana acum aproape 11 kg. Dar problema e alta, pana la 20 sapt nu am luat nici un kg, dar in 9 sapt 10 kg?!?!?! Si mi-a crapat pielea peste tot: burta, sanu, coapse, picioare Am dat cu tot felul de creme, dar degeaba...
Bia_Mi spune:
Problema mai e k miercuri ma duc la echo. Si o sa ma intrebe dr cat m-am ingrasat, asa k sunt nevoita sa mai scad cateva kg , o sa ii zic k m-am ingrasat decat 6 kg.
ramonapep spune:
Nu te cantareste la cabinet? Parerea mea este sa ii spui realitatea, poate este o pb, poate iti da niste sfaturi, poate iti recomanda niste analize. Cum sa nu te ingrasi deloc pana la 20 sapt, macar greutatea bebelusului:) Apoi fiecare organism e diferit, sunt persoane care se ingrasa si 20 kg in sarcina (ceea ce nu este neaparat ok) trebuie sa vezi care este problema. Nu cred ca mananci chiar incontinuu ca sa fie in totalitate vina ta. Eu m-am ingrasat de fiecare data cate 10 kg, acum cred ca putin peste 10 kg, dar le dai jos nu e asta problema.
Apoi cu vergeturile nu ai ce face, continua sa te masezi cu creme speciale pt vergeturi, si dupa ce nasti la fel, se vor ameliora, este un inconvenient al sarcinii. Pe mine m-a ferit Dzeu de vergeturi.
Speram sa fie si Iulia bine...
Eu de abia ma mai misc , am aproape 37 sapt si stau cu o frica zilnica ca pot naste in orice zi si sper sa nu se intample in timpul Craciunului sau al Revelionului si sa alerg sa caut doctorita:(((
Bia_Mi spune:
nu ma cantareste la cabinet... pai dr imi spune mereu sa am grija sa nu iau mult in sarcina! Pai in primele luni am cam slabit in unele parti, dar s-a pus la BB. Ca o balanta. Hai k nu se poate sa ai asa 'noroc' ... Cei drept ar fi frumos, de Craciun sau revelion.
Andra_C spune:
Buna, fetelor! Ma primiti si pe mine in grupul vostru?
----------------------------------------------------
Amana 31.03.2010 si cu bb2 15s +
tinuta78 spune:
andra C, vezi ca pe foaia 2 este un subiect cu floricele si fluturasi de mai-iunie. Te asteptam acolo. Sunt niste fete deosebite
16+
Andra_C spune:
Buna, Bia, nu, este doar bebe 2 :))
Tinuta, vb acolo!
----------------------------------------------------
Amana 31.03.2010 si 15s +