Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Silvia92 spune:

Buna dragele mele!eu sincer tocmai astazi am iesit din spital.si abia acum va pot raspunde la intrebari si sa va povestesc absolut tot ce sa intamplat!

Alessia!

Mergi la inceput

Sambata mau internat!miau bagat o chestie ciudata in vagin pt a imi provoca sarcina dar nu a mers fiindca spre seara a cazut..dar pana sa cada am avut dureri oribile,a doua zi duminica miau bagat un gel care sia facut efectul,am avut contractii.dupa care luni iar miau bagat acelasi gel si tot aceleasi contractii leam avut pana la ora 1 de atunci am intrat in travaliu si mi sa rupt apa,a fost groaznic de dureros,tipam,plangeam urlamdupa care am tipat k imi vine sa imping si doct. mia spus sa nu imping,dupa care ma controlat si mia spus k pot impinge,am impins de 4 ori si a iesit micuta mea Alessia!miau dato in brate dupa care iau dato sotului fiindca pe mine mau dus in sala de operatie k sa ma coase!dupa care au vazut ca au gresit ceva miau facut iar o anestezie si iar au cusutdupa mult chin mau dus in salon si incetul cu incetul ma miscam fiindca o vroiam pe fetita langa mine!a fost frumos fiindca au lasato in salon cu mine,mau ajutat sa ii fac baita etcNiste doctori minunati,infirmierele la fel,in spital alegeam ce meniu vroiam eu,televizor in camera cu tot ce am nevoie!

Alessia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Deci ati ajuns acasa FELICITARI!!

Cum te simti parca spuneai ca iti vor face cezariana.
Cum este fetita...
Cand ai timp mai povesteste-ne

Mergi la inceput

Din pacate nu miau mai facut cezariana fiindca au zis k pot naste si natural!

Alessia!

Mergi la inceput

Sa nascut la ora 16:06,3kg900

Alessia!

Mergi la inceput

Fetita doarme acum!si de asta am putin timp si pt mine cand doarme fiindca cand e treaza nu am timp de nimic!

Alessia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Felicitari Silvia, ne bucuram pentru amandoua. Acum k a trecut stai si tu mai linistita. Deabia asteptam vesti de la tine. Imi dau seama k te-ai chinuit f mult, dar esti o curajoasa. Ii dai piept,nu? cate kg ai slabit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Suuuper, Silvia! Ma bucur ca sunteti bine si ca ai reusit sa nasti natural. Din cate am inteles mai mult a fost chinul pana sa ajungi la "impins". Bine, si cusutul cu siguranta.
Felicitari si spor la "scutecit"!

Andreea, 13+ cu BebeLUna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

Felicitari Silvia!Te-ai chinuit mult, dar acum s-a terminat totul.
Ramona, iti dai seama ca sotul isi va cumpara o mitraliera ca sa-si apere fetitele
Andreea, nu conteaza sexul copilului, important e sa fie sanatos! Si mai puteti incerca pana iese baiat
Bia, orice se poate intampla pana la nastere, stiu un caz in care parintilor li s-a spus ca este baiat si la nastere, asistenta a intrebat pe hol : "Cine este taticul cu baiatul? Haideti sa va vedeti fetita!"
Pupici pt burtici si pt Alessia

Irina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

"Cine este taticul cu baiatul? Haideti sa va vedeti fetita!" e tare asta! Dar nu as vrea sa mi-i se intample

Mergi la inceput