Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

am luat rezultatul analizelor si dupa interpretarea mea nu sunt prea bune. De ex: hemoleucograma (am cateva valori mai mari sau mai mici decat cele normale), VSH (este f mare), calciu (mic), trigliceride (mari), PH (mare). Acum sa vad sapt viitoare knd ma duc la dr. Sper sa nu fie grav. pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Si la mine la hemoleucograma valorile erau cam mici, si concluzia a fost ca am o mica anemie, asa am ajuns cu perfuzii de fier.

Da Irina sotul cu siguranta isi va lua mai multe mitraliere:)))

Silvia ti-au facut macar o anestezie epidurala ceva?

Mergi la inceput

neata' In legatura cu anestezia : care e mai buna? totala sau epidulara? si care presupune riscuri ceva mai mari?

Mergi la inceput

ACUM SE PRACTICA MULT EPIDURALA, CA SA NU TE ADOARMA TOTAL, SA ITI POTI VEDEA COPILUL IMEDIAT CE ESTE SCOS. lA NOI IN ORAS DE EXEMPLU NU SE FACE DECAT TOTALA.
Dar am citit pe forumuri experiente si pozitive si negative ( cred ca si aici este un topic pe tema asta) in legatura cu anestezia epidurala, persoane la care nu a prins f bine anestezia si au indurat mari dureri, sau pana la urma li s-a facut anestezie totala pt ca nu prindea anestezia epidurala. Ca in orice problema sunt experiente bune si rele.
Probabil ca din punct de vedere medical este considerata mai buna cea epidurala.

Mergi la inceput

Acum o sapt a nascut nasa mea, in Spania, a nascut normal si i-a facut epidulara. Mi-a spus k nu si-a facut efectul si a nascut pe viu. A fost groaznic de dureros! Pai si dupa cea totala in cat timp te trezesti?

Mergi la inceput

Te trezesti in cateva minute...cand termina de cusut, te transfera la terapie intensiva, iar acolo au grija asestentele sa te trezeasca, cu o palma...te striga ...te intreaba cum te cheama , etc...

Mergi la inceput

Ms Ramo! Printesele ce fac?

Mergi la inceput

Fetitele sunt bine, asteapta Craciunul:) Cea mare cand m-a vazut cu branula in mana i-au dat lacrimile, si ma intreba mereu daca ma doare, venea sa vada daca imi curge sange, sa ii spun doctoritei sa nu imi mai puna:)...

Mergi la inceput

Vai de mine ... Hmmm! M-ai lasat fara cuvinte. Dar ce zice de surioara care o sa vina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia92 spune:

Nu miau facut epidurala.scuzatima k ras asa greu

Alessia!

Mergi la inceput