Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

banuiesc k din mijloc inseamna ''baiat''

Mergi la inceput

Astea nu prea sunt adevarate, doar ca se cam brodesc cateodata. Mie la toate mi-a iesit k fac baiat, insa am o printesa pe care o iubesc muuult!
Iar pt Silvia : '' Ii dau o bila neagra'' ca a uitat de noi si nu ne-a spus ce a facut, cum a fost nasterea, ce face bebelina.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Cu testele astea, la mine cateodata iesea fata , cateodata baiat...asa ca sunt bune doar daca se nimereste din greseala:)))

Eu am fost ieri la perfuzie, m-a lasat cu branula in mana ca sa nu ma intepe iar azi , m-am chinuit sa stau cu ea, am dormit nemiscata:), mi s-a invinetit si locul, iar dimineata a cazut branula:))...misto...

Silvia o sa intre ea cand isi revine din euforie, numai sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Eu ziceam ca nu conteaza fata sau baiat, dar il vad pe taica-su ca e cam derutat daca iese fata, poate pentru el asa mi-as dori sa fie baiat. Dar recunosc ca am sentimentele amestecate, pana la urma tot ce mi-as dori e sa fie un copil sanatos, destept si frumos. Sexul nu mai conteaza. Indiferent ce sex ar avea, o sa incep sa imi fac tot felul de griji specifice pentru sexul respectiv asa ca nu ma vad extaziata la anuntarea vreunui sex.

Andreea, 13+ cu BebeLUna

Mergi la inceput

Chiar ca ''misto '' ... te-ai chinuit toata noaptea , iar acum bingo : a cazut! Cam nasol!

Mergi la inceput

Andreea sa vezi dupa ce o sa nasti, k nici nu mai conteaza k e fata. Stiu sigur pe cineva care nici nu vroia sa auda de fata, iar acum nici n-ar vrea baiat!

Mergi la inceput

Sotul meu ca majoritatea barbatilor isi dorea un baietel la primul copil:)...a fost fetita. Toti prietenii si rudele il tachinau iar el parea afectat. Dar dupa ce s-a nascut a fost ff fericit. La al doilea la fel a sperat sa fie baiat:)...a fost tot fetita. Iar l-au tachinat toti cunoscutii, dar dupa ce s-a nascut fetita a fost iar f fericit cu doua fete. Acum a treia oara la ecograful de la luna 14 mi-a zis ca pare a fi baietel, iar el era in al noua-lea cer:))) s-a laudat la toata lumea. Apoi la urmatorul eco s-a vazut mai clar ca este tot fetita=))) si parea dezamagit. Dar acum cand mai am putin si nasc, este f fericit si de abia asteapta sa fie tatal a trei fete , cine sa mai fie ca el, "fetele lui tata"

Mergi la inceput

Doctorita mea imi povestea ca ea a facut copilul la 40 de ani si a respectat toate regulile posibile pt a fi baiat, perioada de ovulatie, periada fertila pt baieti si tot felul de calcule medicale si a iesit tot fetita. Iar acum se gandea cat de " proasta am putut sa fiu sa vreau baiat, cand fetele sunt atat de minunate, baietii cresc si se distanteaza, pe cand fata o poti avea langa tine mereu"

Mergi la inceput

Ramo e tare experienta taticului ... iti dai seama prin ce a trecut el. Si eu sincer tot fata imi doresc ca sa pot fi apropiata fata de ea, sa fim prietene ... etc. Nci nu stiu ce m-as face daca aflu k a citit dr echo gresit

Mergi la inceput

Cand mi-a zis a treia oara ca e posibil sa fie baiat, eu m-am cam speriat, ma gandeam cum am sa cresc eu un baiat, cand eram obisnuita cu fetite...mi se parea ceva asa de greu...Apoi cand ma obisnuisem cu ideea mi-a zis ca e fetita:)

Mergi la inceput