Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2
Raspunsuri - Pagina 17
ramonapep spune:
La primele doua sarcini am avut-o pe mama langa mine, acum ea este plecata la sora mea in Grecia sa o ajute si pe ea cu nepotica mea. Soacra mea munceste si nu prea are timp... o am pe bunica mea care vine cand am nevoie si o matusa care o sa mai treaca pe la noi...o sa ne descurcam, dar eu tot imi fac griji, mai ales pt cea mica.
Bia sa stii ca fetitele se ataseaza f mult de tati, si invers, chiar daca barbatii spun ca vor baiat, o sa vezi ce grija va avea de fetita:)
aever spune:
Fetelor, nu va mai speriati asa rau cu petele din diverse zone. E bine sa fiti precaute si sa va faceti analizele, dar nu e indicat sa va ganditi din prima la cel mai rau lucru posibil. De-aia e si indicat sa va consulte un medic, pentru ca stie la ce sa se uite si ce e cel mai probabil sa fie.
De exemplu petele de pe spate nu sunt specifice pentru psoriazis. Deci nu ne gandim la psoriazis daca apar de-o data niste pete care dau mancarimi pe spate. Cel mai probabil e o ciupercuta banala sau chiar o mica intoleranta la vreo haina sau detergent.
De asemenea broboanele in zona genitala, dupa cum ai povestit par o simpla iritatie urata. Crema de epilat da multe reactii alergice si irita pielea foarte rau. Daca ai aplicat-o pe o zona deja sensibila de la ras ai iritat pielea si mai tare, ceea ce sigurica ai observat. Cremele de epilat nu se aplica pe piele iritata sau cu leziuni, scrie pe si pe ele asta. Faptul ca ti-au aparut apoi broboane cu ceva in ele si persista, cel mai probabil e o suprainfectare a pielii deja ranite. Si asta se poate face si cu bacterii banale care stau de obicei pe piele dar care au prins momentul propice sa-si faca cuib.
Deci hai sa nu ne panicam de HPV sau Herpes sau Psoriazisuri sau alte minuni. Probabil sunt chestii banale, dar grija excesiva pentru sarcina va face sa va ingrijorati mai mult decat de obicei.
Va urez multa sanatate si nastere usoara! Va mai citesc ca astept sa nasca Silvia.
Andreea, 12+ cu BebeLUnu
ramonapep spune:
Buna dimineata
Silvia mult succes la spital, nastere usoara, recuperare si mai usoara si te asteptam sa ne povestesti!!
Bia_Mi spune:
Multumim aever... te pupam,eeeeeeee pai apoi e si randul nostru sa nastem, apoi al tau trebuie sa vb mereu pana atunci