Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luys spune:

Multa sanatate pt Iulia si bebelusul ei. Sa-i traiasca,sa-i dea D-zeu sanatate,si sa se bucure de el.
La fel si voua.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Si-a revenit cea mica, face iar numai prostioare:) . Aseara am impodobit bradul si acum il pazesc de ea:))

Mergi la inceput

buna luys, ce mai faci tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bia_Mi

Multumim aever... te pupam,eeeeeeee pai apoi e si randul nostru sa nastem, apoi al tau trebuie sa vb mereu pana atunci

Da, da, Bia! Sigur ca va urmaresc si pe restul cand nasteti. Sa ma explic de ce mi-a trezit Silvia interesul. Eu si sotul suntem mai "naturalisti" asa, adica noi consideram ca natura stie ce trebuie facut, ca sarcina e un lucru natural si ca organismul mamei stie cum sa reactioneze mai bine. Noi credem ca fiecare copil se dezvolta in felul lui, in ritmul lui si nu suntem de acord cu cezariana programata ci consideram ca trebuie lasata natura sa-si urmeze cursul si travaliul sa se declanseze natural, cand e momentul. Acum sa nu intelegeti ca invinovatesc pe cine face altfel, nu sunt in masura sa judec pe nimeni si consider ca fiecare incearca sa faca in asa fel incat sa-i fie cel mai bine ei si copilului. Dar in ideea ca pentru noi ne dorim ca totul sa decurga de la sine(evident in cazul in care nu intervin complicatii sau probleme de sanatate) Si mi-a atras atentia cazul Silviei pentru ca ea a depasit termenul si noi chiar ne intrebam ce se intampla daca se depaseste termenul. Daca as fi in situatia asta, eu mi-as dori sa ma mai lase un pic sa se declanseze de la sine travaliul, evident cu urmarirea starii de sanatate a bebelusului, adica exact cum se intampla acum cu Silvia. Din pacate nu stiu daca asta se intampla si in Romania, vad ca Silvia locuieste in alta tara si probabil atitudinea e diferita.

Dar cum ziceam, oricum va urmeresc de-acum pe toate cand nasteti, chiar daca nu am fost pe aici pana acum si nu prea stiu povestile. Eu mai am muuuuuuult pana nasc. Chiar ca mi-am amintit, oare e posibil sa fi simtit un pic pe bebe acum la 12 sapt? Mama mea sustine ca da, dupa cum i-am descris, medicul meu de familie chiar m-a intrebat azi daca nu l-am simtit si a confirmat si el ca e bebe...dar mie nu prea imi vine sa cred ca e prima sarcina si nu-s chiar slabanoaga ba chiar am burtica. Sotul s-a ratoit un pic la mine cand i-am zis ca eu nu cred ca a miscat ca e prea devreme si a zis ca de ce n-am incredere in bebe ca e el? Eu m-as bucura sa fie bebe, dar la mine in odisee sunt si fete de 18 sapt care zic ca nu-l simt...In fine, vedem. Dr meu de familie a zis ca in principiu s-ar putea sa-l mai simt abia peste vreo 10 zile, adica a fost acum doar asa o exceptie. Pot sa va spun cum a fost, a fost ca un "kick" mic, ca o lovitura mica sau ca o contractie foarte mica a unui muschi mic. Ca atunci cand ti se zbate ochiul sau asa ceva, dar o singura data si foarte scurt. Eu ma tot gandesc ca o fi vreun muschi intins, vreo fibra ceva...Dar astia zic ca nu e, ca e bebe. Azi merg la control la gineco si o intreb si pe doctorita daca se poate.

Andreea, 12+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Aever, tot ce este posibil, poate ca l-ai simtit putin mai devreme dar nu ai de unde sa ai o garantie. In general de pe la luna 4 incepi sa il simti, mai ales la prima sarcina. E posibil sa fie si un muschi si o mica contractie a uterului...nu ai cum sa stii cu certitudine. Stai linistita ca ai sa il simti destul de mult mai tarziu. Aseara chiar ma speriasem ca isi scotea un piciorus prin burta mea:))) si eu cum am deja doua cezariene ma tem de ruptura de uter, sa nu se intinda prea tare:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

si se vedea piciorusul? ca in poza kre o am eu la profil?

Mergi la inceput

Buna Luys, ma bucur ca ai mai intrat si tu,vreau sa stim ca esti bine si nu uita ca suntem alaturi de tine. Trebuie sa fi tare si sa nu te lasi doborata de aceste necazuri, sa mai incerci ... am mai cunoscut o persoana asemanatoare cazului tau, insa a 3-a oara a reusit, dar a schimbat doctorul si mediul de viata. Ai grija de tine! Asteptam vesti bune,da?

Mergi la inceput

Ma bucur ca si-a revenit ... grija mare cu bradul

Mergi la inceput

Eu cred Aever(dar sa nu te superi pe mine) ca bebelul tau este inca f mic k sa ii poti simtii miscarile. Eu pe la 16 sapt am simtit, apoi la cateva zile bune dupa. Dar Ramo are dreptate, sa vezi mai tarziu ce miscari o sa simti . Iar in legatura cu nasterea k e cezariana sau normala, sau ca se alege in functie de dificultate sau nu fiecare naste cum doreste. Eu spre exemplu am deschis un subiect despre nasterea normala si cezariana... si au iesit niste discutii foarte foarte aprinse. Sunt unele mamici care au avut probleme la normala, altele care au avut la cezariana, Dumnezeu stie cum va fi...

Mergi la inceput

Nu chiar ca in poza:))) dar iti dadeai seama ca este un piciorus, se impingea tare in piele, a fost simpatic, sotul radea, dar eu statea cu frica

Mergi la inceput