Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2
Raspunsuri - Pagina 12
ramonapep spune:
Este destul de bine cu greutatea. Eu am intrat in sapt 35. Aveam aceeasi DPN ca si Iulia
Bia_Mi spune:
Mai ai si tu un pic. Silvia nu a mai intrat de sambata. Poate a nascut . Zicea k azi oricum se duce la spital.
Silvia92 spune:
Fetelor azi dimineata pe la 7:20 eram deja la Spitalul Monza unde trebuia sa imi faca un control.Lichidul e normal,Alessia se misca de zor si respira.Doctorita ia zis:,,Brava alessia!,,Mia spus k deja am 41 de saptamani si k ma lasa pana Miercuri acasa.Daca pana Miercuri pe data de 8 nu nasc,ma duc la spital din nou dar de data asta voi ramane acolo k imi vor provoca ei travaliul!doctorita e minunata,sotul meu ia spus k misca fetita foarte bine numai k nu iese!Acum stau acasa singura k sotul ma lasat acasa si el a plecat direct la servici cu masina!
Clopotaru
ramonapep spune:
Silvia, fetita ta se simte bine in burtica:)
Ce greutate are? Eposibil sa fie deja prea maricica ca sa poti naste natural? Ce ti-a spus doctorita
Pe mine ma ia cu lesin, nu stiu ce am...ma trec toate caldurile...am mancat de toate dar vad ca tot ametita sunt...
Silvia92 spune:
Doctorita a spus k totul decurge foarte bine!iar de nascut natural nu voi putea naste fiindca am probleme cu o fisura anala si din cauza aceasta sa optat pentru cezariana!Eu zic sa nu faci efort astazi daca tie rau.Eu m-am trezit azi dimineata foarte speriata fiindca nu puteam respira dar dupa mia trecut.Iam zis si doct.de asta si mia spus k e normal.Ce cadou ii facti sotului tau acum de Mos Nicolae?
Clopotaru
ramonapep spune:
O sa incerc sa stau mai mult in pat azi. Mos Nicolae vine la noapte
Deci faci cezariana. Cu anestezie totala sau epidurala?