Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2
Raspunsuri - Pagina 11
Silvia92 spune:
Ms mult Bia!ai dreptate numai Dumnezeu stie!ma bucur k tu si bebe sunteti bine si sa dea Dumnezeu k toate sa trecem cu bine prin aceasta sarcina!
Clopotaru
ramonapep spune:
Silvia oricum toate calculatoarele spun ca datele sunt orientative si pot sa fie +/- 2 sapt.
Silvia92 spune:
Multumim Bia!suntem bine sper k si tu si fetita sunteti bine!e trist k pe aici nu mai intra nimeni si nu mai scrie nimeniera frumos cand intra si Ramo si Tu si vbVa poop si aveti grija de voi!
Clopotaru
Bia_Mi spune:
VESTI BUNE! IULIA A NASCUT! Ieri la ora 9 dimineata a facut cezariana si a iesit bebelusul. Sunt amandoi bine. i multumesc lui Dumnezeu k sunt bine, ca a scapat si ea de contractiile alea dureroase.
Ramo ce faci?
Silvia bebita ta nu vrea sa iasa?
Va poop week placut
Silvia92 spune:
Sincer imi pare bine k a nascut si sa fie sanatoase amandouadar sincer mai bine eram eu inaintea eioffff a mea ink nu da niciun semn k ar vrea sa iasa.Voi vedea ce imi va spune doctorita cand ma voi duce luni la spital!Bia ai grija de tu si fetitza!Ramo pe unde esti?esti bine?
Clopotaru
Bia_Mi spune:
Iulia are baietel. Ramo sigur e aksa cu zanele si cu sotul. Tocmai luni cred k vb cu ea. Iar tu, ai rabdare, toate la timpul lor. pup
ramonapep spune:
buna dimineata
Bia, este o veste buna despre iulia ca a scapat de chinuri, speram sa fie bine si baietelul. SA-I TRAIASCA, SA FIE FERICITI! Stii detalii de greutatate etc?
Silvia succes la spital! asteptam vesti
Eu am cam avut dureri de bazin si burtica, si azinoapte vreo 2 ore, dar sper sa fie ok sa nu nasc mai devreme de 28, 29 dec.