Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Silvia92 spune:

Ms mult Bia!ai dreptate numai Dumnezeu stie!ma bucur k tu si bebe sunteti bine si sa dea Dumnezeu k toate sa trecem cu bine prin aceasta sarcina!

Clopotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Silvia oricum toate calculatoarele spun ca datele sunt orientative si pot sa fie +/- 2 sapt.

Mergi la inceput

Aham,ok!ms de informatie

Clopotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Sunteti bine? Bebelusele sunt bine? Va pupam

Mergi la inceput

Multumim Bia!suntem bine sper k si tu si fetita sunteti bine!e trist k pe aici nu mai intra nimeni si nu mai scrie nimeniera frumos cand intra si Ramo si Tu si vbVa poop si aveti grija de voi!

Clopotaru

Mergi la inceput

VESTI BUNE! IULIA A NASCUT! Ieri la ora 9 dimineata a facut cezariana si a iesit bebelusul. Sunt amandoi bine. i multumesc lui Dumnezeu k sunt bine, ca a scapat si ea de contractiile alea dureroase.
Ramo ce faci?
Silvia bebita ta nu vrea sa iasa?
Va poop week placut

Mergi la inceput

Luys tu ce faci? Esti mai bine?

Mergi la inceput

Sincer imi pare bine k a nascut si sa fie sanatoase amandouadar sincer mai bine eram eu inaintea eioffff a mea ink nu da niciun semn k ar vrea sa iasa.Voi vedea ce imi va spune doctorita cand ma voi duce luni la spital!Bia ai grija de tu si fetitza!Ramo pe unde esti?esti bine?

Clopotaru

Mergi la inceput

Iulia are baietel. Ramo sigur e aksa cu zanele si cu sotul. Tocmai luni cred k vb cu ea. Iar tu, ai rabdare, toate la timpul lor. pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

buna dimineata

Bia, este o veste buna despre iulia ca a scapat de chinuri, speram sa fie bine si baietelul. SA-I TRAIASCA, SA FIE FERICITI! Stii detalii de greutatate etc?

Silvia succes la spital! asteptam vesti

Eu am cam avut dureri de bazin si burtica, si azinoapte vreo 2 ore, dar sper sa fie ok sa nu nasc mai devreme de 28, 29 dec.

Mergi la inceput