Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Neata! Bebelusul are 2.350 kg si 45 cm. Sunt bine amandoi. Cate sapt ai? 34+ ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Este destul de bine cu greutatea. Eu am intrat in sapt 35. Aveam aceeasi DPN ca si Iulia

Mergi la inceput

Stiu k aveati amandoua aceelasi DPN ... dar la ea a fost mai complicat

Mergi la inceput

Da, din pacate, dar bine ca s-a terminat cu bine

Mergi la inceput

Mai ai si tu un pic. Silvia nu a mai intrat de sambata. Poate a nascut . Zicea k azi oricum se duce la spital.

Mergi la inceput

Era si cazul sa nasca :))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia92 spune:

Fetelor azi dimineata pe la 7:20 eram deja la Spitalul Monza unde trebuia sa imi faca un control.Lichidul e normal,Alessia se misca de zor si respira.Doctorita ia zis:,,Brava alessia!,,Mia spus k deja am 41 de saptamani si k ma lasa pana Miercuri acasa.Daca pana Miercuri pe data de 8 nu nasc,ma duc la spital din nou dar de data asta voi ramane acolo k imi vor provoca ei travaliul!doctorita e minunata,sotul meu ia spus k misca fetita foarte bine numai k nu iese!Acum stau acasa singura k sotul ma lasat acasa si el a plecat direct la servici cu masina!

Clopotaru

Mergi la inceput

Silvia, fetita ta se simte bine in burtica:)
Ce greutate are? Eposibil sa fie deja prea maricica ca sa poti naste natural? Ce ti-a spus doctorita

Pe mine ma ia cu lesin, nu stiu ce am...ma trec toate caldurile...am mancat de toate dar vad ca tot ametita sunt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia92 spune:

Doctorita a spus k totul decurge foarte bine!iar de nascut natural nu voi putea naste fiindca am probleme cu o fisura anala si din cauza aceasta sa optat pentru cezariana!Eu zic sa nu faci efort astazi daca tie rau.Eu m-am trezit azi dimineata foarte speriata fiindca nu puteam respira dar dupa mia trecut.Iam zis si doct.de asta si mia spus k e normal.Ce cadou ii facti sotului tau acum de Mos Nicolae?

Clopotaru

Mergi la inceput

O sa incerc sa stau mai mult in pat azi. Mos Nicolae vine la noapte

Deci faci cezariana. Cu anestezie totala sau epidurala?

Mergi la inceput