Strengari de Martie-Aprilie 2012 - 13
Raspunsuri - Pagina 3
monna3 spune:
lakioana felicitari pt fetita! ti-am zis eu ca stie ea Reby ce stie
Anda nu-ti fa griji, eu sunt sigura ca Toma stie ca trebuie sa stea cumintel la mami in burtica pana mai incolo
pupici
Monica, fericita 23+ cu Cezar-Andrei
SuperMami_1 spune:
Oana, felicitari pentru fetita!
Miha, mamica fericita de Rares si 20+ cu bebe Vlad
J.D. spune:
Oana, Daniela felicitari pt fetite! Sa fie sanatoase si sa vina la termen.
Am citit si eu despre bebelul nascut cam devreme. Mi s/a facut pielea de gaina. Sper ca bebe si mamica sa fie bine, sanatosi. Insa nu m/am gadit ca as putea naste asa devreme. Finn a fost scos cu forta si tind sa cred ca nici fratiorul nu va iesi inainte de termen, decat daca programam cezariana.
Finn Constantine 15.10.2009 si 18+ Euan Tudor
dara76 spune:
Oana, Lakioana, felicitari pentru eco!!!
Chito, ca vitamina C ia Redoxon efervescent, are o cantitate sanatoasa de vit. C, dar la mine mereu isi face efectul si trece mai repede raceala decat fara. Ai voie 2 Paracetamol simplu pe zi. Multa odihna, multe lichide.
Kovacs, asa am auzit si eu ca metoda, ca mai ales acum, mai devreme, cand te pui in pat si te linistesti simti mai bine bebe miscand. Asa zice multa lume.
Anda, la cate saptamani a nascut fata, e ok?
Super poze!
Cu infasatul nici eu nu ma gandeam la chestia aia stransa de demult, cu tinut picioare drepte la bebe, etc. (cica e mai bine cum si le tine el la inceput in M), dar am auzit de treaba ca propriul dat din manute in somn il agita. SwaddleMe din ala de ne-a aratat J.D. nu pare o chestie prea stransa ma gandesc, eu am sa-l iau in considerare, sa iau unul si sa vad cum pare sa se simta bebe in el, daca-l linisteste.
Nu stiu cum o sa fac sa ma invat cu chestiile de purtat si diversitatea lor, cre' ca mi-ar trebui un curs ceva :P
N-am mai notat nici eu in doc acum, nu mai stiu tot :(.
19+
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G; heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Aspenter 1/zi, B12 metilat, acid folic metilat si nemetilat, Magnerot*
ronina spune:
Kovacsc, si la mine misca diferit in zile diferite. Ma intreb cam cat loc au bebeii acum in perioada asta si cam pe cand sa ne asteptam sa se intoarca.
Lakioana, felicitari pentru fetita si numai bine amandorura!
Carina m-ai facut curioasa, am citit si eu pe la bulgarei. Foarte emotionant, te ia cu infrigurare cand te gandesti ca la 1.250 kg respira singur! Cu toate ca ma stiu cu risc de prematur, sper din tot sufletul sa apuc sa duc sarcina semnificativ mai mult decat 28 saptamani. Totusi e reconfortant sa vezi ca se supravietuieste si se nasc bebei sanatosi chiar si atat de prematuri.
23+ Bianca
dara76 spune:
Am citit si eu acum despre bebe nascut la 28 de saptamani, 1250 g, care respira singur, imi cam dadeau lacrimile :) Ce nu stiu, s-a nascut in Ro? Poate ne spune Anda. Multa sanatate mamicii si lui bebe.
As avea 28 saptamani relativ pe 23 ianuarie...
19+
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G; heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Aspenter 1/zi, B12 metilat, acid folic metilat si nemetilat, Magnerot*
carina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dara76 Am citit si eu acum despre bebe nascut la 28 de saptamani, 1250 g, care respira singur, imi cam dadeau lacrimile :) Ce nu stiu, s-a nascut in Ro? Poate ne spune Anda. Multa sanatate mamicii si lui bebe. As avea 28 saptamani relativ pe 23 ianuarie... 19+ *MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G; heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Aspenter 1/zi, B12 metilat, acid folic metilat si nemetilat, Magnerot* |
In Belgia s-a nascut.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si bebe Toma 27 s
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/
Tala spune:
Dragelor eu n-am somn la ora asta (poate din cauza ca am luat vitaminele tarziu) asa ca m-am invrednicit sa pun si eu cateva poze (cu mine si a mea burtica, cu baietelul meu scump si prima poza a printesei)
Cu ocazia asta am admirat si eu botoselul , m-am mai plimbat putin prin albumele postate si mi-e tare drag sa va vad.
M-am tot gandit azi la mamicile care va ingrijorati de dureri in stanga sau dreapta sub coaste. Cred ca trebuie sa luati in calcul si o posibila balonare, gaze. Nu va mai ingrijorati, nu va mai ganditi la nasteri premature. Doar mai avem atatea de facut!
Miha, ma dati-i ragaz lui Rares ca tot vine el cu ceva (ce haois e!). Si David a ales un prenume pt surioara lui si am de gand sa-l respect - asta dupa ce a trecut de faza cu Davidutza .
kovacsc spune:
Tala frumoase poze si tu esti draguta.
poza cu fetita este 3D?
19+ Karina, comoara noastra