Here I am, mopping like a hurricane (8)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Azi fu ziua Mariei Rebecca Ayanna-2 ani!

La multi ani. sanatate si bafta sa aibe in toate.

nu trebuia sa uit ca e ziua copilei tale, ca azi a fost si ziua lui mos G.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

La multi ani Mariei si lui mos G!

Chiar ca ati fost serioase azi, eu mai dadeam cate un ochi pe aici sa ma relaxez, dar nu am avut cu ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

multumim!

Emma..bine ca n-ai bagat si "deshtele" in priza !

Vine Mos Nicolae, hai la portocale !

30+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Kari, mos G e tatal tau, asa e?? Parca imi amintesc de ceva detalii din postarile tale, de un mosnegut hatru... ceva cu o pusca cu alice, parca.

La multi ani! celor doi fericiti de azi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui JuliaSM

Kari, mos G e tatal tau, asa e?? Parca imi amintesc de ceva detalii din postarile tale, de un mosnegut hatru... ceva cu o pusca cu alice, parca.

La multi ani! celor doi fericiti de azi...

da, da e babacu. ce mosneag? sa vezi ce ocupatii periculoase are in ultimii ani, confectioneaza capcane ptr pisicile vecinelor. si ieri a aniversat 79 de ani

ema, geniala idee. sper ca ti-a trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
Lady...nu intrau fata, ca de intrau nu garantez ca nu le bagam
Kari...a trecut, dar am ramas in 'istore'. La multi ani! tatalui tau....bietele matze

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Kari, Esti sigura ca sunt pentru pisici?

Pentru ca mi-ati suscitat interesul cu pastravul somonizat m-am dus ieri sa vad creatura. Intelesesem de la voi ca e un pastrav cu carne roz/portcalie (sau sa-i zicem mai bine de culoare somon? Somoniu?)

Nimic mai gresit! Acel pastrav a fost intr-devar sodomizat pentru ca are nici mai mult nici mai putin bot asemanator cu al somonului.

Adica nu mai are cap nativ de pastrav (noroc ca a ramas mic si nu mare ca al somonului), si cum somonul e unul dintre cei mai urati pesti, cred ca am sa tai aceasta creatura bispecie din lista de bucate.

Apoi am vrut sa cumpar Lup de mare (i se mai zice si biban de mare) ca e foarte gustos si nu are oase multe.
Nu avea decat biban salau la acelasi pret (asa scria pe eticheta biban salau, m-am gandit ca probabil nu au avut etichete destule...).
Eu nedumerita:
- Care-i bibanu', care-i salau'? Parca vad bibanii si nu vad salaul. Parca as vedea salaul da' nu mai vad bibanii.
- Pai, e biban salau. E unul singur.
- ????
- Pai, au luat icre de la unii si au pus spermatozoizi de la altii si a iesit biban salau.
- Va rog, fara detalii tehnice (nu de alta da' imi statea pe limba sa ii explic cum e cu laptzii.)

Asa ca am luat Dorada.

Pesti 2 in 1. Brrr! Cea mai ciudata si scarboasa inventie.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Viviana, profit de faptul ca ai un titlu de noblete poate ma lamuresti si pe mine ca sunt nelamurita: e vreo directiva noua de capitole de cate 40 de pagini si am ratat-o eu? mersi!

Eu nici sa va citesc n-am mai avut vreme, dar cum spunea o cunostinta de-a mea, nu pentru as fi fost mai ocupata ci tocmai pentru ca nu am fost! Paradoxul zilelor noastre, ce sa facem...
Iar azi niciatat nu ma ocup ca e sarbatoare si in nu in ultimul rand e si ziua mea de nume asa ca... La multi ani, daca mai e vreo sfanta pe subiect.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Tare asta cu biban salau! Eu ma mentin la speciile cunoscute. Ultima data am luat macrou. Acum vreau sa iau ... am un mare lapsus revin cand imi amintesc. Cert e ca e supr bun, se gaseste congelat, fara cap sau alte alea, si tot asa are putine oase si o carne foarte buna. Merge prajit cu mujdei si cu mamaliga iar soacra-mea mai face si rasol. Are sira spinarii in forma de sigla de mercedes 3D poate ma ajutati cu denumirea care imi sta pe limba.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix
La multi ani, daca mai e vreo sfanta pe subiect.

Multumim, dar sfintele nu scriu la subiectul asta

La cererea publicului, lansam un nou capitol! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168742&nm=Sfatul-batranelor-9

Mergi la inceput