Aspirante optimiste.Felicitari Ca Mila,Valy,Kimy!
Raspunsuri - Pagina 6
Mihaelafalt spune:
Mi-a fost trecut durerea ca am pierdut sau cel putin asa credeam eu, e foarte greu.
Stiti ce ma mira ca nu simt asa ceva cand o vad pe finuta mea si as sta toata ziua sa ma uit la ea si sa vorbesc cu ea, o simt ca pe copilul meu.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
miky82 spune:
fetelor am vb acum cu dr si am intrebat-o daca utrogestanul intarzie menstruatia, si mi-a zis ca este posibil, m-a intrebat daca am facut test, si mi-a zis sa iau in continuare utrogestanul (si eu aseara nu am mai luat ) mi-a zis sa o sun luni in cazul in care nu apare mestruatia.
Sa merg sa imi iau un test FR ?
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Mihaelafalt spune:
Miky car dai pe un test FR?
Eu te sfatui sa mergi sa faci un beta si asa o sa stii sigur daca sa intrerupi utrogestanul sau nu.
La test e cam cu 2 taisuri si daca esti graviduta si iti iese la test dupa tot trebuie sa dai bani la beta.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Miky car dai pe un test FR? Eu te sfatui sa mergi sa faci un beta si asa o sa stii sigur daca sa intrerupi utrogestanul sau nu. La test e cam cu 2 taisuri si daca esti graviduta si iti iese la test dupa tot trebuie sa dai bani la beta. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Miha merci de sfat, vad eu pana diseara ce o sa fac.
Miha ai dreptate, o sa vad pana la urma ce o sa fac, merci de sfat
In curand
miky82 spune:
Hai ca mi se blocase calculatorul si am scris de doua ori...scuze
In curand
miky82 spune:
Luci asa este! liniste si pace
Astept sa intre Kmy sa ne zica de verisoara ei, tot dau refresh la pagina sa vad daca a mai scris ceva.
In curand
Mihaelafalt spune:
Si eu tot pe aici o astept pe Kmy.
Monique77 spune:
si eu vrea sa stiu ce a facut verisoara lui Kmy
dar pe la 13:30 plec si ma oftic ca pierd party'ul de sarbatorire a 2 liniute
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi